1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Mozilla Thunderbird - missä viestit?

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi MazaH 29.07.2013.

 1. MazaH

  MazaH Member

  Liittynyt:
  12.02.2006
  Viestejä:
  64
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Käytän Mozilla Thunderbird sähköpostiohjelmaa. Se hakee viestit Kolumbus-palvelustani ja kaikki on toiminut ongelmitta. Tänäänkun avasin ohjelman, alkoi se kyselemään mitä sähköpsotiosoitetta käytän yms. ja alusti jollain lailla asetukset uudelleen. Nyt ei se tuo näkyviin vanhoja viestejäni mihinkään kansioon. Kuitenkaan Mozilla ei ole päivittänyt itseään uudempaan versioon.

  Koneessa on Win7. En löydä Mozillan versionumeroa mistään.

  Mihinkähän kansioon se tallentaa viestit? Voinko tehdä jotain muuta miten tilanne palautuu entiselleen? Windows näyttää päivttäneen jotain koska mm. IE10 on ilmestynyt koneelle.

  TARKENNUS: Windows oli päivittänyt Office Service Pack 2:n ja ongelma johtui ehkä siitä. Palutin Windowsin tilaan ennen asennusta. Huomasin myös, että sähköpostien häviämisne myötä oli kaikki muukin tavara hävinnyt koneen hakemistoista. Valokuvat, omat tiedostot yms yms.

  Mistähän moinen ongelma johtuu? Nyt en uskalla käyttää Windowsin automaattipäivityksiä ollenkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 29.07.2013
 2.  
 3. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,534
  Kiitokset:
  65
  Pisteet:
  58
  Windowsin päivitysten ei pitäisi aiheuttaa käyttäjän tietojen katoamista. Se mistä moinen johtuu ei ole minullekaan ihan täysin selvää. Mahdollista on että käyttäjätilisi on jotenkin resetoitunut tai mennyt sekaisin, koska tämä voi aiheuttaa sen että Windows poistaa automaattisesti käyttäjätiedot ja tiedostot. Ongelman korjaamiseen tarvitaan järjestelmänvalvojan tili, saatat joutua luomaan itsellesi uuden käyttäjätilin ja poistamaan seonneen tilin.

  Oletan että sinulla on tärkeät tiedostot jossain varmuuskopioituna, sillä kadonneet tiedot voivat olla peruuttamattomasti hukassa jos niistä ei ole varmuuskopioita.
   

Jaa tämä sivu