1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Morjes budjettikone

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Rytky 01.08.2019.

  1. Rytky

    Rytky Newbie

    Liittynyt:
    01.08.2019
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Olis aikeis kasata kone budjetti 600€.
    Millane ois hyvä setti toho hintaluokkaa?
     
  2.  
  3. DarkzyArtz

    DarkzyArtz Regular member

    Liittynyt:
    18.10.2016
    Viestejä:
    136
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
  4. Rytky

    Rytky Newbie

    Liittynyt:
    01.08.2019
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Budjetti?: 600
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: Kyllä
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Ei
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: ei
    Ylikellotatko prosessoria?: ei
    Kotelon koko: ei väliä halvin
    Onko kotelon värillä väliä?: ei
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Ei
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: ei
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Kyllä
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Ei
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: En kumpaakaan
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Kyllä tottakai
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaaminen (mainitse tyypilliset pelit) fortti
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?:ei
    Muita vaatimuksia/kysymyksiä:
     
  5. DarkzyArtz

    DarkzyArtz Regular member

    Liittynyt:
    18.10.2016
    Viestejä:
    136
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Tämä on paljon huonompi paketti kun tuo äsken kasaamani ja muutama syy on että windows maksaa 130€ ja sitä ei edes tarvitse kun voi vain käyttää aktivoimatonta, ja suomesta tilaaminen verottaa kukkaroa mukavasti. Jos windowsin heittäis pois sais ryzen 5 2600 ja koko paketti 16gb rameilla ja erillisellä näyttiksellä jos vain ostat tuon amazon+jimms paketin ja vaihdat ssdn bx500 240gb malliin ja heittäisit mukaan asus pce ac-51 verkkokortin.
     

    Liitetyt tiedostot:

  6. Rytky

    Rytky Newbie

    Liittynyt:
    01.08.2019
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    jos sen aktivoimattoman käyttö on mahdollista voi sen winukan heittää kuuseen ja käyttää sen 130e parempiin osiin. Ja en mielellää tilailis ulkomailt vaa suomesta ellei se suomesta kasattu ole niin merkittävästi huononpi kuin ulkomailta tilattava.
     
  7. DarkzyArtz

    DarkzyArtz Regular member

    Liittynyt:
    18.10.2016
    Viestejä:
    136
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    no tuohon jimms koneeseen saa kylkeen vaan rx 570 4gb näyttiksen, ja saksasta tilattuna ois 16gb ramia eikä 8, ja ryzen 5 2600 joka on huomattavasti parempi kuin tuo 2200g ja amazonin rx 570 on 10€ halvempi ja enemmän muistia siinäkin ja kaikki on vaan muutenkin halvempaa siellä (paitti et 2600 ei löydy sieltä eli osta suomesta se, koppa ja tuuletin)
     
  8. Rytky

    Rytky Newbie

    Liittynyt:
    01.08.2019
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mä tekasin pikasee tollase setin onko mihinkään? Ja 8gb ram riittää alkuun ja ei se paljoo maksa ostaa toine kampa. Mitä mieltä oot?
    Pääsääntöisesti käytän lania mutta toi wlan adapteri on varuilt ni sillä nyt nii väliä
     

    Liitetyt tiedostot:

  9. DarkzyArtz

    DarkzyArtz Regular member

    Liittynyt:
    18.10.2016
    Viestejä:
    136
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Ota vaan ryzeni, vaikka 2600 sitten kun emo on vaan 100€, intel on scammi. Virtalähde niin ja näin, ota focus plus gold 450. Arctic P12 tuuletin tohon koppaan eteen. Tuo verkkokortti ei tue 5ghz taajuuden yhteyksiä eli katoppa vaikka puhelimesta että onko modeemissa 5ghz tuki. 1 kampa heikentää konetta paljon, esim.
    View: https://youtu.be/kKagC1qCNeE
    ota b450 a pro kun siinä on 4 muistislottia niin 2x4gb kitti ja sit myöhemmin toinen samanlainen kiinni koneeseen.
     
  10. Rytky

    Rytky Newbie

    Liittynyt:
    01.08.2019
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    tollasen tekasin nyt onko millane?
    ja siis modeemi tukee 5ghz mutta käytän sitä tai oon käyttäny vaa 2,4ghz
    mites sen winuka kanssa, mitää ongelmii vaikka en aktivoi sitä?
    edit. enhä mä tarvii lisätuuletint koska tos ees on kaks ja takana yks
     

    Liitetyt tiedostot:

    Viimeksi muokattu: 01.08.2019
  11. DarkzyArtz

    DarkzyArtz Regular member

    Liittynyt:
    18.10.2016
    Viestejä:
    136
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Aijaa, sekoitin sen toisen kotelon kanssa. Ei winukan kaa ongelmia paitti ei saa niitä perustaustakuvia vaan pitää olla kuva josta right clickaamalla saa aseta taustakuva, muutama kustomisaatio on myös pois päältä ja alakulmassa lukee aktivoi windows muttei se haittaa ja kun oot ostanu koneen ja noi häirittee niin googlaappa halpoja winukka avaimia ;) Ja meinasin emoksi MSI B450-A Pro

    EDIT: Tossa s12ii powerissa ongelmana on että tuo s12ii on hyvä vain budjettikoneisiin koska se on niin vanha, uuet näyttikset esim rtx 2070 saattaa toimia huonosti, syy oli jossai 12v railissa en muista mutta se oli että rtx 2070 kanssa se reboottaili rääkkäystestien/pelien kesken mutta kyllä tuo ihan kelpo poweri vielä on halvemman hintaluokan kokoonpanoihin :D
     
    Viimeksi muokattu: 01.08.2019
  12. Rytky

    Rytky Newbie

    Liittynyt:
    01.08.2019
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    noni eli nytte on tos oikee emoki. Tää vaikuttaa iha kelpo koneelt ekaks koneeks jonka kasaan. Toho on sit varmaa helppo vaihtaa näyttis myöhemmi. Mitä ny kahtelin netist ni fortti näyttäs pyörivä sen 144fps kuitenki löytyy jo 144hz aoc. Onko jotai mitä pitäs viel kahtoo?
    Edit. unohin ton tuulettime toho pitää se ottaa pois lul
    edit. joku teran hdd kans kait iha simppeli tunkasta tuonne
     

    Liitetyt tiedostot:

  13. DarkzyArtz

    DarkzyArtz Regular member

    Liittynyt:
    18.10.2016
    Viestejä:
    136
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Juu hyvältä näyttää, ainoa asia sitten mikä kannattaa ottaa huomioon et jos tulee crasheja yms paremmilla osilla kannattaa ostaa uus poweri sit kun on enemmän rahaa säästetty =)
     
    Rytky kiitti tästä.
  14. Rytky

    Rytky Newbie

    Liittynyt:
    01.08.2019
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Joo mie piän tuon mielessä!
     

Jaa tämä sivu