1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Monitorivarren etsintää

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi Tuometar 14.01.2015.

 1. Tuometar

  Tuometar Member

  Liittynyt:
  25.07.2012
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olen yrittänyt etsiä netistä mutta ei tunnu löytyvän paljoa keskusteluista tästä aiheesta tai testejäkään.. Tällaista ajattelin http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=408&area=en eli Silverstone SST-ARM11BC. Onko täällä kokemuksia tällaisista näytön jalustoista?
   
 2.  
 3. Agent_007

  Agent_007 Senior member

  Liittynyt:
  05.05.2003
  Viestejä:
  29,936
  Kiitokset:
  124
  Pisteet:
  143
  Itselläni on ollut työkäytössä http://www.verkkokauppa.com/fi/prod...-Flex-monitorijalusta-LCD-TFT-naytoille-hopea tuollainen yli vuoden. Tuollaiset säädettävät telineet ovat ainakin IMO huomattavasti mukavampia kuin nuo monitoreissa yleensä mukana tulevat halvat jalat, koska korkeuden ja katselukulman saa valita huomattavasti vapaammin (ja Pivotin saa tietenkin käyttöön myös niissä näytöissä, joissa sitä ei ole valmiiksi näytön huonon jalustan rajoitusten takia). Ja tuon perusteella tuo säätäminen näyttää olevan hitusen helpompaa kuin omassa Ergotronissa.
   
 4. Tuometar

  Tuometar Member

  Liittynyt:
  25.07.2012
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Opin uutta piti googlettaa IMO (in my opinion).. En ole käytännössä nähnyt tai päässyt kokeilemaan varsijalustaa, ja katsoin myös tuon videon ja siitä hahmottui paremmin se miten sitä voi liikutella ja vaikutti aika hyvältä, ainakin videolla. Itsellä kun on vaikea hahmottaa miten voi painavaa mötikää laittaa ohuehkoon varteen kiinni ja siinä voi sitä liikutella ja että se pysyisi vielä työpöytään kiinnittyneenä putoamatta useamman vuodenkin?.. mutta onneksi on niitä, jotka ymmärtävät tekniikkaa ja fysiikan lakeja..

  Itsellä on HP näyttö ja mukana tuli jalka, joka on ihan kohtuullinen sellaiseksi, siinä voi pivottia aika vaivattomasti käyttää, kun on vain säätänyt korkeuden sille kohdalle, kömpelöhän sellainen on ja pöydältä tilaa vievä kuitenkin.. Varmasti on ihan eri asia varsimallisella säätää.. Tuokin kyseinen varsi on 99 euroa, joten ei paha hinta sinänsä. Haluan kokomustan värisen, ja väristä ei voi nyt tinkiä :)
   
 5. Tuometar

  Tuometar Member

  Liittynyt:
  25.07.2012
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  En jaksanut enempää etsiskellä niin tilasin tuon mustan sitten kun vaikutti ihan hyvältä.. kokeillaan ja sitten näkee miten käy. :)
   

Jaa tämä sivu