1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Miten video ts, ifo, vob .avi:ksi?

Viestiketju DivX, XviD ja muut MPEG-4 -formaatit -osiossa. Ketjun avasi muttukka 17.07.2008.

 1. muttukka

  muttukka Member

  Liittynyt:
  11.12.2006
  Viestejä:
  25
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olen taas tutkinut asiaa, enkä yksinkertaista tai ymmärrettävissä olevaa neuvoa ole löytänyt.

  Ongelma on siis se, että Simpsonit 17 kausi on VIDEO TS -kansion alla ifo ja vob tiedostoina. Osaan kyllä polttaa ts:n dvd:lle, mutta kun haluan tekstitykset mukaan ja ne löytyvät yksi jakso kerrallaan .subeina.

  Miten siis saan dvd:lle simpsonit teksteineen?

  Toinen kysymys on, että miksi subtitle workshop muuttaa subin ajastusta silloin kun tallennan sen .srt muotoon? Subina ajastus toimii oikein, mutta srt:nä se menee päin jotain.. ConvertXtoDVD kun vaatii tekstityksen .srt muotoon, ja siksi subit tarttis saada helposti srt muotoon. En vaan ymmärrä miksi ajastus muuttuu, vaikka en ajastukseen koske, ainoastaan tallennan srt:nä. Outoa..
   
 2.  
 3. Noranti

  Noranti Regular member

  Liittynyt:
  29.03.2006
  Viestejä:
  393
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Saat ts:äänkin tekstit mukaan DVDAuthorGUI:lla. Toinen keino on muuntaa ne ensin .avi (divx/xvid)- muotoon Autogordianknot:illa missä menee aikaa.

  En tiedä minäkään miksi toisinaan juuri noin ajastus muuttuu mutta voihan sen srt:n helposti ajastaa uudestaan kohdalleen samaisella stw:llä. (http://www.divxfinland.org/index.php/Ohje:Ajoitusten_s%C3%A4%C3%A4t%C3%A4minen_SW , "Ajastusten säätäminan ajastusnapeilla 1 ja 2)
   

Jaa tämä sivu