1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Miten pääseseisin eroon viasat tuplapaketin 2 vuoden sopimuksesta?

Viestiketju Keskustelua satelliittivastaanotosta ja satelliit -osiossa. Ketjun avasi siilipets 09.11.2010.

 1. siilipets

  siilipets Guest

  Miten pääseseisin eroon viasat tuplapaketin 2 vuoden sopimuksesta?
  Miten saa eroon viasatin tuplapaketin 2 vuoden sopimuksesta,jälellä on aikaa 1,5v
  Mutta nyt sen jälkeen olen miettinyt harkitta eroa,koska tuntuu hiemaisen kallista.
  Ohnan see tyhmää toiminta,että saa kyllä tv lupamaksun luopua,mutta ei saa erota 2 vuoden maksusopimuksesta.
  Eikös tv lupa maksu pitäisi toimia sillä tavalla jos olet lopettanut tv maksun niin myös maksu tv kortit loppuisi saman tien,koska ei ole aasiakkalla oikeuksia katsella tvtä.
  Mutta on see törkeä jos lopetat tv maksun ja maksukortittien palvelut lähettele maksuaja silloin jos lupaa poistettu,silloin joutuisin maksamaan pölyn ja sähkö maksun lisääksi tupla rahaa.
  Olen viasattin palveluin todella pettynyt,koska kauppa huijasi monesti ja sen lisääksi yritti viellä ryöstää laskuissa enemmään rahaa eli 50 euro kallimpi lasku on jo todella törkeä.
  Laitoin aikaisemmin viestin tästä aiheista tänne,mutta johinkin tai jotenkin toi oli poistunut tai poistettu.
  Joten tämä on varoitus muille ,minkä takia ei kannatta otta viasattia suomesta.
  Myös ei toimii viasattilla suomen omat kanavat ja korttia ei saa laitta vain pelkästä viasatin oman digiboksille,sen lisääksi ei toimii viasatin hd digiboksit,koska ei saa signaalia.
  Tosiaan luulin,että viasatti palvele kulta asiakasta etusiassa ,mutta ei.
   
 2.  
 3. Michelola

  Michelola Regular member

  Liittynyt:
  13.04.2009
  Viestejä:
  586
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  määräaikaisen sopimuksen koko pointti on siinä että sitä ei voi keskenkaiken irtisanoo, siksi se on halpa. Että ihan oma mokasi jos sen olet ostanut eikä ole varaa maksaa
   
 4. jartar

  jartar Senior member

  Liittynyt:
  07.04.2004
  Viestejä:
  8,484
  Kiitokset:
  111
  Pisteet:
  143
  Ei tv-lupa liity mitenkään maksukanaviin. Maksutv:n hankkiessa maksat oikeudesta katsoa salattuja kanavia. Jos et sitä halua käyttää hyödyksi niin se on oma valinta.
  Varoitus siitä että kannattaa miettiä mihin sitoutuu ennen kuin tekee sopimuksen. Kun nimi on paperissa niin on turha enää itkeä.

  Käytännössä tuosta sopimuksesta eroon pääseminen on lähes mahdottomuus. Ota vaan opiksesi ja mieti seuraavalla kerralla mitä haluat, niin ei tarvitse sitten katua.
   
 5. Lumikki

  Lumikki Regular member

  Liittynyt:
  15.06.2003
  Viestejä:
  418
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kuten edellä sanottu, Ei todellakaan kannata tehdä pitkäaikaisia sopimuksia KENENKÄÄN kanssa, jos ei tiedä tarkalleen mitä tekee. Noista ei pääse eroon, kuin tilanteissa joissa jotain suuria muutoksia tapahtuu koskien sopimusta.

  Viasat sopimuksia ei kannata tehdä Suomessa olenkaan. Ne vähentävät koko ajan ohjelmatarjontaa ja suomalaista ohjemistoa ei ole enään olenkaan. Jopa muutamilla elokuva kanavilla on nykyään lähetysaika rajoituksia.

  Mielestäni koko Viasat ja Canal touhut ovat laittomia. Esimerkiksi Canalilta ei saa vuotta lyhyempää sopimusta millään. Ei vaikka olisi vanha asiakas, jolla on kaikki tarvittavat laitteistot ja kortit. Siis pelkkä aktivointi vaatii vuoden sopimuksen, jos ei ennestään ole voimassaolevaa sopimusta.
   
 6. teme565

  teme565 Active member

  Liittynyt:
  10.05.2002
  Viestejä:
  3,306
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Olet luultavasti saanut jotain etuja tehdessäsi tuon kahden vuoden sopimuksen. Jos tuon sopparin saatkin irtisanottua, niin viasat vähintään perii sinulta takaisin nuo saadut edut.
   
 7. pera70

  pera70 Regular member

  Liittynyt:
  28.09.2004
  Viestejä:
  133
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Helpompaa on päästä eroon aidsista tai kaksiosta Matinkylässä !
   
 8. Emali

  Emali Member

  Liittynyt:
  11.01.2010
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Lainaus viasatin sopimusehdoista:
  7.2 Asiakkaan oikeus purkaa sopimus

  Asiakas voi kirjallisella ilmoituksella purkaa Ohjelmatilaussopimuksen Alkuperäisen sopimuskauden kuluessa tai sen jälkeen päättymään välittömästi seuraavissa tapauksissa: Operaattorin tarjoama palvelu poikkeaa tai muuttuu olennaisilta osiltaan siitä, mitä osapuolten kesken on sovittu; Operaattorin ohjelmatarjonnassa tapahtuu muutos, jonka johdosta Operaattorin tarjoama ohjelmapalvelu muuttuu kokonaan tai olennaisilta osiltaan; Operaattorin tarjoaman palvelun toimitus viivästyy olennaisesti taikka palvelussa on olennainen virhe; tai Asiakasta kohtaa Force Majeure -tyyppinen este kuten pitkäaikainen sairaus tai työttömyys. Asiakas vastaa kaikista maksuista, jotka kohdistuvat aikaan ennen Asiakkaan Operaattorille toimittamaa kirjallista purkuilmoitusta. Mikäli Asiakas on hankkinut Operaattorilta Pakettitarjouksen, on Asiakas velvollinen suorittamaan Operaattorille satelliittivastaanottimesta kertakaikkisena korvauksena 300 euroa, mikäli Asiakas purkaa sopimuksen kesken Alkuperäisen sopimuskauden, [eikä ole palauttanut vastaanotinta Operaattorille 30 päivän kuluessa sopimuksen päättymisestä.]

  Eiköhän sopimuksen purkaminen onnistu kun palautat satelliittivastaanottimen ja laitat kirjallisen ilmoituksen että purat sopimuksen, jossa ilmoitat että sinulle tuli "talouskriisi" jonka vuoksi et pysty maksamaan laskujasi ja olet irisanonut TV-maksunkin. tämän luulisi olevan tarpeeksi hyvä peruste sopimuksen purkamiseen.

  jos tuolla ei sopimus raukea. niin jätä viasatin lasku maksamatta, ja anna mennä perintään. Sovit perintätoimiston kanssa että maksat laskun vaikka 3. erässä 3 kuukauden aikana. Luulisi että tässä ajassa Viasat itse purkaa sopimuksen.
   
  Viimeksi muokattu: 18.11.2010
 9. jartar

  jartar Senior member

  Liittynyt:
  07.04.2004
  Viestejä:
  8,484
  Kiitokset:
  111
  Pisteet:
  143
  Ei ole minkäänlainen peruste.
  Ensinnäkin siinä kestää hemmetin kauan ennenkuin se menee perintään. Sen lisäksi korko juoksee kokoajan. Eikä viasattia kiinnosta jätätkö ne laskut maksamatta. Perintään menee varmasti summa koko sopimuskaudelta. Siitä tuleekin sitten mukavan kokoinen kaikkien korkojen ja perintäkulujen kanssa. En suosittele.
   
  Viimeksi muokattu: 18.11.2010
 10. hynkkis

  hynkkis Regular member

  Liittynyt:
  30.12.2009
  Viestejä:
  392
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  26
  Tv-lupamaksu maksetaan vain Ylen kanavilta. ja tuo perintä homma on idioottimaisuuden huippu.. anna mennä perintään..perintätoimisto ottaa oman osansa, eli tulee vaan lisälaskua. mistä näitä idiootteja oikein tulee?..
   
 11. pera70

  pera70 Regular member

  Liittynyt:
  28.09.2004
  Viestejä:
  133
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Lupamaksun joutuu maksamaan vaikka et katselisi sekunttiakaan Ylen ohjelmia.Eli vaikka katselet pelkästään esim.ilmaisia satelliittikanavia joudut maksamaan lupamaksun.Riittää että huushollissa on televisio jolla on mahdollista vastaanottaa tv-ohjelmia riippumatta mitä kautta ne vastaanotetaan.
   
 12. teme565

  teme565 Active member

  Liittynyt:
  10.05.2002
  Viestejä:
  3,306
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Sopimusehtoja noudatetaan ja siellähän se sanotaan:
  Eli sopparin päättäminen onnistunee, mutta saadut edut (eli tässä tapauksessa ilmeisesti tuo boksi) veloitetaan asiakkaalta.
  EDIT: Pitäisi lukea tarkemmin. Eli kuitenkin, jos boksin palauttaa operaattorille, ei joudu maksamaan mitään sanktioita. Aika mielenkiintoinen pykälä, mitähän se operaattori noilla käytetyillä bokseilla tekee?
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2010
 13. jartar

  jartar Senior member

  Liittynyt:
  07.04.2004
  Viestejä:
  8,484
  Kiitokset:
  111
  Pisteet:
  143
  Onnistuu kun työt loppuu ja pysyt työttömänä niin kauan että olet pitkäaikaistyötön tai sitten sairastut pitkäaikaisesti. Että ei ole helppoa ei....
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2010
 14. yussef

  yussef Regular member

  Liittynyt:
  28.09.2005
  Viestejä:
  370
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Pystyykö tuota sopimusta siirtämään toiselle?
  Siihenkin vaihtoehtoon tarvitsisi lisäksi löytää joku viasatista kiinnostunut :S
   

Jaa tämä sivu