1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Miten androidissa numeronäppäimistö saa pysymaan näkyvissä?

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi hosseli 25.05.2015.

 1. hosseli

  hosseli Regular member

  Liittynyt:
  22.01.2005
  Viestejä:
  319
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Niin kysymys oliski sellainen että ku avaan excel-tiedoston Sheet To Go ohjelmalla tabletis ja aina ku haluan laskentataulukkoon uudeen soluun kirjoittaa numeroitra niin ensimmäisen valitun numeron jälkeen se hyppää aakkosiin ja joudun vaihtaa sen uudelleen numeroihin. Miten sais pysyy sen siinä että siellä olis aina numerot näkyvis? Muutenkin on huono käyttää täälläistä näppäimistöä taulukkolaskennas missä on numerot rivissä ja olisko jostain ladattavis parempi näppäimisto (jotenkin sen tapainen ku esim. tietokoneen tai laskimen näppäimistö).

  Kiitoksia etukäteen ku se android on aloittelialle aikalailla outo käyttää.
   
  Viimeksi muokattu: 25.05.2015
 2.  
 3. robsku

  robsku Member

  Liittynyt:
  23.09.2006
  Viestejä:
  10
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  en tiedä tuosta ruudulla pysymään saamisesta, mutta ainakin pari vaihtoehtoa tulee mieleen, tosin jälkimmäisestä saattaa puuttua "numeronäppäimistö":
  1. Swype - kun näppäimistön swype logosta vetää numero vitosen kohdalle, niin saa numeronäppiksen. (swypestä yhden oikealle vetämällä taas saa editointi, siis copy/cut/paste/select/delete jutut, ja näppärät nuolet liikkumiseen - ihan, btw)
  2. Hackers Keyboard - toivottavasti sulla on tablet tai iso ruutu ja mieluiten kynä - ainakin nuolinäppäimiin asti tuo näppis app riittää - se pyrkii tarjoamaan kaikki esim. terminaali/ssh-etäyhteys käytössä mahd. tarvittavat näppäimistötoiminnot, joten puhelimella (480x800 resoluutioisella) jää näppäimet aika pieniksi.... Mutta tabletilla se ei olisi ongelma, ja siinä voinee ollakin myös tuo numeronäppäimistökin.
  Itse käytän sitä lähinnä juuri puhelimella SSH yhteyden kotiin ottaessa, tai kapsin shelliin, oli kyse vain irccauksesta, tai peräti koodauksesta (jo shell komennot on muilla "normi" näppiksillä niin tuskaa ;p

  Toivottavasti edes jotain apua tästä.
   

Jaa tämä sivu