1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Mitä tehdä

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi eklu 02.11.2018.

  1. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    403
    Kiitokset:
    14
    Pisteet:
    28
    Esim. Yotubessa tulee mainoksia mallii päivitä ajurit winzip ohjelmalla, ruokatarjouksia ja laina tarjouksia jotka saa kyllä ruksista pois, Yotubessa on ne omat mainokset mutta mistä nuo tulee. En aikoihin ole asentanut mitään ohjelmia, hermot menee.
     
  2.  
  3. Thorfinnr

    Thorfinnr Member

    Liittynyt:
    19.04.2009
    Viestejä:
    51
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Lataa adblock? Ei tule mulla yhtään mainosta youtubessa.
     
  4. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    403
    Kiitokset:
    14
    Pisteet:
    28
    estää iltasanomien luvun.
     
  5. Thorfinnr

    Thorfinnr Member

    Liittynyt:
    19.04.2009
    Viestejä:
    51
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Adblockin voi kytkeä pois päältä jokaisen sivuston kohdalta erikseen. Mulla ainakin voi lukea iltasanomia vaikka olisikin päällä, jos siis haluaisin lukea iltasanomia...
     
  6. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    403
    Kiitokset:
    14
    Pisteet:
    28
    Joo niin saa pois päältä mutta sais viikon naputella eri sivustoilta pois, jostain ohjelmasta nuo johtuu ja epäilen ccleaneria ?
     
  7. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,290
    Kiitokset:
    753
    Pisteet:
    123
    Eipä CCleanerilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. AdBlock ei todella estä muuta kuin mainoksia, se ei estä Ilta-Sanomien eikä muidenkaan sivustojen lukua.
    Millä selaimella yrität lukea noita? Ainakin Chromella ja muilla tunnetuilla selaimilla toimii, Edgestä en tiedä, kun minusta se ei toimi muutenkaan oikein.

    Jotkut sivut saattavat huomauttaa sen käytöstä, mutta eivät estä toimintaa.

    Edit: laitas kuvaa jos tulee, joku estoilmoitus.
    Tästä ohjelmasta kyse:
    AdBlock.PNG
     
    Viimeksi muokattu: 16.11.2018
  8. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,165
    Kiitokset:
    1,089
    Pisteet:
    223
    On täälläkin mainostuloista pois jolla myöskin sivusto toimii. Hieman ristiriitainen olo siis neuvoa käyttämään ohjelmaa joka blockaa mainoksia. Jotkut eivät pidä asiaa elämää suurempana.

    Itselläni on käytössä uBlock Origin Chrome - selaimessa (en ajele edgellä) ja on helposti otettavissa pois päältä. Tarpeen mukaan siis. Google auttaa asiassa.

    Näyttökuva (43).

    Iltalehti yms. on toiminut ok. Toki hieman rajoitetusti :rolleyes: kun on blocker päällä. Tuo asia vain pitää itse päättää mitä haluaa nähdä. Joskus mainokset ovat ok jos ollaan tarjousten perässä.
     
  9. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    403
    Kiitokset:
    14
    Pisteet:
    28
    Täällä pakosta Edge käytössä.
     
  10. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,290
    Kiitokset:
    753
    Pisteet:
    123
    Mikä pakko on käyttää selainta joka ei toimi? Miksi pakko?
    Jos se toiminta on rajoittunutta, kun mainokset blokataan, niin sitä blockkerilla juuri haetaan. En ole koskaan sen huomannut muuta kuin mainokset blokkaavan.
     
  11. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,165
    Kiitokset:
    1,089
    Pisteet:
    223
    Näköjään rokkaa edgellä samalla lailla. Vaatii kirjautumisen (ainakin täällä) kun vaihtaa selainta. Tuossa esimerkkikuva
    Näyttökuva (44).

    lisäys
    Itsellänikin särähti korvaan tuo että pakko mennä kympin omalla selaimella.
     
  12. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,290
    Kiitokset:
    753
    Pisteet:
    123
    @eklu onko käytössäsi Windows S, joka ei salli kun Storesta hankitut ohjelmat?
     
  13. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    403
    Kiitokset:
    14
    Pisteet:
    28
    Ei vaan syy johtuu vaimon työpaikasta ja Edge on ihan hyvä kun siihen tottuu.
     
  14. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,290
    Kiitokset:
    753
    Pisteet:
    123
    Johan on aika erikoinen selitys. Ei kai työpaikka voi sensuroida tai kieltää noita tai määrätä mitä ohjelmia kotona saa käyttää ja mitä ei.
     
  15. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    403
    Kiitokset:
    14
    Pisteet:
    28
    Ei mutta mun kone on aina auki ja vaimolle soitetaan illalla että joku on unohtanut salasanansa tai jokin rahasiirto pitää tehdä niin on asennettu etähallinta joka toimii vain Edgellä. Vaimo vain vaihtaa tilin ja se menee heidän palvelimen/domainin kautta, pystyy Edgellä lokkautumaan sisälle kirjanpitoon yms.

    Kyllä mulla Crome ja tulikettu on asennettu mutta kun Edkeä käyttää niin siihen tottuu ja itse pidän sen kielenkäännöstä. Pahoilla teillä käytän sandboxia ja siinä IE, Cromesta tai tuliketusta en koe saavan mitään parempaa ja Edgellä Speedtest.net antaa parhaat tulokset, in 250 ja out 20, ei paha.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  16. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,165
    Kiitokset:
    1,089
    Pisteet:
    223
    Tuo vinkkaamani blocker (#7 & #10) ... kokeileppas oliskos ok aloituskysymykseesi.
     
  17. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    403
    Kiitokset:
    14
    Pisteet:
    28
    Latasin just mikkisoftin kaupasta adblockkerin Edgelle ja nyt näyttäis toimivan, yotubea kun katsoo niin estettyjen mainosten määrä näkyy ja kaikki näyttäis toimivan. Kiitos vaan.
     

Jaa tämä sivu