1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Mitä Linuxin audio/video -softia aD:sta puuttuu?

Viestiketju Linux -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi dRD 25.08.2006.

 1. LaLLi80

  LaLLi80 Senior member

  Liittynyt:
  23.11.2003
  Viestejä:
  5,009
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  116
  Linux ilman nettiä on auto ilman renkaita. Käsittääkseni apt:lla voit antaa optiot, joilla halutun asennuksen paketit ja depencies paketit imutetaan koneelle ilman asennusta. Voit sitten polttaa nämä CD:lle ja asentaa netittömään Ubuntuun.

  Homman voisi hoitaa vaikka Ubuntun LiveCD:llä netilisessä koneessa...kai. En ole tutkinut asiaa, mutta semmoinen kutina on tällä hetkellä.
   
 2.  
 3. chardi

  chardi Member

  Liittynyt:
  08.04.2005
  Viestejä:
  69
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Joo ei oo siinä ongelma etten sais niitä aptllä otettua tai siis käytettyä cdtä reposatoriona , tahtoo olla suurempi ongelma että kun ei oikein voi nettikahvilaan laittaa ubuntua pyörii, paketteja ei löydy irtonaisina tai helposti ladattavina , tms ainaskaan en löytänyt kun yritin kaivaa niitä.

  Osa sivuistoista on onneksi blockattu niin hyvin täältä töistä ja en töissä voi oikein mitään muuta tehdä kun kirjoittaa tänne ja sitten töiden jälkeen ei huvita ettii montaa tuntia jossain net cafessa 10 ihmisen pyöriessä selän takana kattoen että mikäs hiton nörtti toi on ja mitä kieltä se edes kirjottelee. ja maksaa siitä lystistä vielä euron per 20min , paskoilla yhteyksillä.

  Siis ennemmin ottasin jonkun helpon paikan josta löytys kerralla ja nopeesti kaikki vois ottaa ne suoraan mp3 soittimeen tms ja sitten mennä kotia asentelee ja kattelee leffoja jotka on kauan aikaa sitten muutanut just erilliselle kovalevylle jossa ei ole käyttistä että on helppo joskus kún on aikaa niin sitten kattoo niitä.

  Jälkeenpäin harmittaa lähinnä ettei silloin käynyt mielessä että ois aika hyvä olla kodecit tms repoja tallessa ihan vastasen varalle jos vaikka muuttaa pois suomesta ei saa nettii järkevään hintaan ja järkevään aikaan. Ja ostaa kokonaan uuden tietokoneen.
   
 4. LaLLi80

  LaLLi80 Senior member

  Liittynyt:
  23.11.2003
  Viestejä:
  5,009
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  116

Jaa tämä sivu