1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Mistä fantasia kirjasta/tarinasta/sarjasta haluaisit, että tehtäisiin elokuva?

Viestiketju Keskustelua elokuvista -osiossa. Ketjun avasi Feron 15.09.2007.

 1. Maf1a

  Maf1a Regular member

  Liittynyt:
  28.04.2007
  Viestejä:
  1,902
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Steven Spielberg <3

  Hitman oli mielestäni ihan kelpo elokuva kun on noita pelejäkin tullut pelailtua. Ja periaatteessahan kaikki on sitten ohjaajasta, tuottajasta ja näyttelijöistä (jne.) kiinni minkälainen leffa tulee, jos siis tarinassa ja lähtökohdassa on tarvittavat ainekset. Noissa kolmesa mainitsemassani pelissä on hyvät lähtökohdat erinomaiseen elokuvaan.
   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2008
 2.  
 3. P_p_ntori

  P_p_ntori Member

  Liittynyt:
  14.02.2003
  Viestejä:
  88
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Shu:n Zhao Yun:ista on tänä vuonna julkaistu leffa. Ihan mukava pätkä vaikka nimet leffassa on vähän erilaiset kuin DW peleissä.

  http://www.imdb.com/title/tt0882978/ - Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon


  GTA:han perustuvassa leffassa en näe mitään järkeä, sillä hyvä leffahan vaatii yleensäkin hyvän juonen. GTA:ta en itse ainakaan ole juonen takia pelannut vaan sen takia, että siinä saa tehdä vähän mitä huvittaa.

  Tämän luettuasi voit miettiä kaikkia leffoja joita olet nähnyt ja jos niissä on ammuskeltu ja varastettu auto/autoja, niin muuta tämän leffan nimi mielessäsi GTA:ksi.
   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2008
 4. Maf1a

  Maf1a Regular member

  Liittynyt:
  28.04.2007
  Viestejä:
  1,902
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  GTA:ta juuri pelataan sen tarinan vuoksi! Joko olet ihan sunnuntaipelaaja ilman minkäänlaista tajua hyville peleille juonen osalta tai sitten pidät vain vapaasta rällästämisestä ja vedät legendaariset tehtävät niin nopeasti läpi kuin mahdollista. GTA:t ovat tunnettuja myös sen vapaan liikkumisen osalta kuten sanoit, mutta vielä enemmän erinomaisien juoniensa vuoksi. Mutta tosin puhuit itsestäsi ja hyvä niin.
   
 5. KarmiaGb

  KarmiaGb Member

  Liittynyt:
  27.08.2007
  Viestejä:
  63
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Itseäni kiinnostaisi huomattavasti enemmän Hobbin Liveship Traders -trilogiasta (sijoittuu trilogoiden farseer [näkijän taru] ja tawny man [lordi kultainen?] väliin) tehty elokuvasarja. Huomattavasti monipuolisemmat hahmot ja kypsempi tarina. FitzChivalryn tarinan loppu oli liian suuri pettymys, että se kiinnostaisi leffoina tai tv-sarjana.

  Salvatore on kirjoittanut aika monta eri sarjaa, mistäköhän nyt puhut? Drittzin tarina on liian pitkä (henk. koht. mielipide: liian roska-angstinen ja muka-filosofinen myös) plus jatkuukin vielä.

  --
  Pelileffoista olen yleisesti sitä mieltä, että pelin pelaaminen on ainakin kymmenen kertaa mukavampaa kuin leffan katsominen samaisesta pelistä. Toisaalta olen varmaan kohderyhmän ulkopuolella kun gta:t ei oikein innostaneet. Mieluummin rämmin hahmoineni takamaiden hienoissa maisemissa à la TES :)
   
 6. anttiko

  anttiko Member

  Liittynyt:
  01.07.2008
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  no Harry Potter kirjasta jotenkin ne kirjat on niin hienosti tehty että sen nimistä elokuvaakin jaksaisi kyllä useamman elokuvan verran katsoa!
   
 7. Feron

  Feron Active member

  Liittynyt:
  13.11.2004
  Viestejä:
  1,125
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Tähän voisin kommentoida: Vitsikö?
   
 8. Ukk0

  Ukk0 Member

  Liittynyt:
  26.05.2008
  Viestejä:
  15
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Nyt kun on tullut tavailtua Dan Abnettin Eisenhorn kirjoja, niin olisi mukavaa nähdä niihin pohjautuva elokuva. Kyseessähän on Warhammer 40.000 maailmaan sijoittuva inkvisiittoritarina, joissa pääosassa kovaluinen Keisarillisen Impriumin Inkvisiittori Eisenhorn.

  Muutenkin mikä tahansa Warhammer 40.000 maailmankaikkeuteen sijoittuva leffa/tv-sarja olisi e-r-i-t-t-ä-i-n tervetullut. Kunhan vaan sitä ei tehdä pikkunappuloille vaan meille raavaille miehille, jotka ymmärtävät sen maailman julmuuden ja mustan huumorin päälle :)
   
 9. lezardous

  lezardous Guest

  Pc-peli sarjoista Oblivion tai Morrowind olisi mukava nähdä elokuvana :)
  Mielestäni aiankin Oblivionin juoni oli hyvä sekä tarinat/rodut. Voisi olla mielenkiintoinen :)
   
 10. dovien

  dovien Regular member

  Liittynyt:
  21.02.2006
  Viestejä:
  114
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Neil Gaimanin Unohdetut Jumalat tai Maanalainen lontoo voisivat olla ihan näyttäviä elokuvia. Stardust ei oikein iskenyt, ei ole mielestäni mitenkään paras Gaimanin kirjoista ja elokuva oli liian lapsekas.

   
 11. Artsigon

  Artsigon Regular member

  Liittynyt:
  27.10.2007
  Viestejä:
  830
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ehkä warcraftista. Mutta sehän on jo tulossa :). Myös Tämä eragonin jatkoa perillinen-trilogiasta. Että tulisi kaikki. Myös kunnon Dragonlance leffat olisi mahtavia. Ja onhan nuita fantasia kirjoja ja pelejä tultu pelattua että tekisi mieli että jokaisesta olisi leffa :).
   
 12. ismi

  ismi Member

  Liittynyt:
  24.09.2008
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kuin myös

  ja toinen olisi Glen Duncanin Minä,Lucifer (ja siitähän onkin jo tekeillä leffa)
   
 13. Feron

  Feron Active member

  Liittynyt:
  13.11.2004
  Viestejä:
  1,125
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Luin ajan kuluksi Artemis Fowlin ensimmäisen kirjan ja ajattelin, että tuossapa olisi ainesta leffaksi.

  Netistä löytyikin huhuja, että ko. kirjaa olisi oltu suunnitteilla leffaksi jo 2003-2004, mutta ohjaajaksi kaavailtu Lawrence Guterman työsti tuolloin kahta omaa projektiaan, joista toinen Son of the Mask, tuli pihalle 2005 ja floppasi. Joten Hra. Guterman tiputettiin ohjaajan pallilta ja ohjaajaksi kiinnitettiin Irlantilainen Jim Sheridan.

  Nykyään ko. elokuvaprojekti voi ilmeisesti hyvin, koska kirjailija Eoin Colfer on myöntänyt työstävänsä yhdessä Jim Sheridanin kanssa käsikirjoitusta, joka kattaisi ensimmäisen ja toisen kirjan Artemis Fowlin seikkailuista. Siitä, koska leffa menee tuotantoon, ei ole tietoa. Eoin Colfer, kun työstää samaan aikaan kirjojaan ja ohjaaja Sheridan tulevaa Emerald City draama elokuvaansa.

  Internet Movie Database on kuulemma poistanut Artemis Fowl-elokuvaan liittyvät infot, koska ko. leffasta on ollut liikkeellä enemmän huhuja, kuin faktoja. =/

  Lisää huhuja löytyi näyttelijä valinnoista.. Muun muassa Tom Feltonia (Harry Potter-elokuvien Draco Malfoy) ja kehuttua lapsitähteä Aidan Mitchelliä on mietitty Artemiksen rooliin. Lisäksi antisankarirooleistaan tuttu Jason Statham on ollut tuottajien ja käsikirjoittajien mielessä hovimestari Butlerin rooliin.

  Saapa nähdä koska ko. leffa pääsee kunnolla tuotantoon. =)
   
 14. wipe2000

  wipe2000 Senior member

  Liittynyt:
  05.08.2002
  Viestejä:
  6,109
  Kiitokset:
  5
  Pisteet:
  118
  Itse odotan mielenkiinnolla, saavatko Burroughsin Mars-kirjoja filmille, kuten Pixar on nyt lupaillut ("John Carter of Mars"). Sen verran nostalginen kuva noista oman lapsuuden jännäreistä on jäänyt mieleen.
  Toisaalta tietysti myös pelottaa, että ne vain mokataan pahimpaan Hollywood-tyyliin - sitä kun melkein useamin tapahtuu kuin onnistumisia â la Sormusten herrat.
   
 15. tmm68

  tmm68 Regular member

  Liittynyt:
  03.01.2005
  Viestejä:
  677
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Zelda olisi mielenkiintoinen leffa ja tietääkseni semmoinen on jo tehty/tekeillä.
  WoWista on olemassa leffa. En tiedä onko virallinen vai jonkun fanin kasaama, mutta kyllä se googlettamalla löytyy.

  typoja (taas kerran)
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2008
 16. Feron

  Feron Active member

  Liittynyt:
  13.11.2004
  Viestejä:
  1,125
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Zeldasta on tekeillä indie-leffa. Tuolla lisää ko. leffasta. =)
   
 17. Upheaval

  Upheaval Member

  Liittynyt:
  11.10.2008
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tolkienin Silmarillionista voisi tehdä elokuvan. Tai sitten ei. Olisi varmaan aika vaikea toteuttaa tyylikkäästi esim. miltä valar ja Morgoth näyttävät. Mutta jos siinä onnistuttaisiin, vois olla aika siisti leffa kyseessä.

  On sitten asia erikseen kannattaisiko tosta alkaa väsäämään elokuvaa. Budjetti tulis olemaan aika suuri ja tuskin siitä ihan lotrin kaltaista kassamagneettia tulisi.

   
 18. jawa75

  jawa75 Regular member

  Liittynyt:
  10.11.2006
  Viestejä:
  728
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Star warsin jatkoksi kirjoitetut timothy zahnin 3-kirjaa olis mielenkiintoista nähdä leffana ja Alastair Reynoldsin kirjoista löytyisi muutamakin leffaksi kelpaava.
   

Jaa tämä sivu