1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Millanen kotiteatteri?

Viestiketju Kotiteatterin äänentoisto -osiossa. Ketjun avasi Jasga 22.11.2010.

 1. Jasga

  Jasga Member

  Liittynyt:
  06.09.2009
  Viestejä:
  43
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Eli taloon olis tulossa kotiteatteri. Hintaa saisi olla max. 650€ (ei yhtään yli, parempi alle tuon) ja 2.1 kanavainen. Ajattelin pakettina koska pitäisi vielä bluray-soitin mahtua samaan syssyyn. Musiikin kuunteluun ja leffojen kattomiseen. Olis kiva jos toistais .MKV tiedostoja =) ... Kaiuttimet pitäisi olla pienehköt.

  Itse katoin näitä kahta:   
 2.  
 3. ISOimage

  ISOimage Regular member

  Liittynyt:
  14.02.2005
  Viestejä:
  313
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kertokaa nyt ihmeessä mikä saa ihmiset ajattelemaan näitä ihme all in one sarjoja kotiteatterina? Voin melkein väittää, että tuolla samalla rahalla saa paljon enemmän rahoille vastinetta kun hiukan näkee vaivaa ja etsii kunnolliset laitteet, mistä on iloa vuosiksi eteenpäin.

  Liitäntä mahdollisuudet ovat moninkertaiset noihin verrattuna ja kun joku hajoaa voi päivittää vain sen hajonneen komponentin.

  Valaiskaa tietämätöntä.
   
 4. Jasga

  Jasga Member

  Liittynyt:
  06.09.2009
  Viestejä:
  43
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  joo tosiaan, ite en ostais tällästä valmispakettia ja tiedän että ei oo niin vastinetta rahoille. Vanhemmat ostaa kotiteatterin. Jos sattuisit tietämään mistä saa hyvän vahvistimen, pienet kaiuttimet ja subbarin joka ois sitte 2.1 järjestelmä. Kun olohuoneeseen ei kauheen hyvin sais asennettua sellasta 5.1 ja äitini haluaa vain 2 kaiutinta. Samaan pakettiin pitäis saaha vielä bluray soitin eikä hinta sais olla yli sen 600e. Ja tuskin sillä saa mitään kauheen hyvää järjestelmää aikaseks... Joten on tyydyttävä valmispakettiin. Eikä vanhemmat ole niin tarkkoja äänenlaadusta. Toki olisihan sellainen itse koottu järjestelmä aina parempi.
   
  Viimeksi muokattu: 24.11.2010
 5. Anestic

  Anestic Regular member

  Liittynyt:
  27.11.2007
  Viestejä:
  432
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Voithan suositella soitinta ja aktiivijaiuttimia jolloin myös käyttö on helppoa?? Esim. nuo addon one:t on todella tyylikkäät ja niihin saa myös subin kiinni itseensä. Eli voi ostaa esim. ne n. 200 euroa + soitin n. 100 euroa ja jos tarvitsee vielä subin niin ostaa jonku käyttöön sopivan. Kajarit telkkuun kiinni ja telkku toimii kytkimenä... Helpompi ja tod.näk. parempi kuin valmis setti, vaikka niissäkin on menty paljon niistä muovikipoista eteenpäin. Tätä ei vaan täällä foorumeilla tiedosteta... Ainakin useille tutuille on tuo vahmistimen käyttäminen aika hankalaa...
   
 6. Jasga

  Jasga Member

  Liittynyt:
  06.09.2009
  Viestejä:
  43
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  kiitoksia ideasta. tuo vois ollakin sopiva vaihtoehto :)
   

Jaa tämä sivu