1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Miksi x2.fi eli kysy ja vastaa ei toimi?.

Viestiketju Palautetta ylläpidolle -osiossa. Ketjun avasi Persjalka 20.10.2016.

 1. Persjalka

  Persjalka Guest

  Liittynyt:
  07.06.2011
  Viestejä:
  1,792
  Kiitokset:
  398
  Pisteet:
  93
  Yritän lukea kyseistä palstaa koska kaipaan huumoria arkeen,ja kun klikkaan jotain kysymystä niin firefox pompauttaa seuraavan viestin.

  Palvelinta ei löytynyt

  Palvelinta osoitteessa x2.fi ei löytynyt.

  Tarkista osoite kirjoitusvirheiden varalta: esim. ww.mozilla.org oikean muodon, www.mozilla.org, sijaan
  Jos muutkaan sivustot eivät toimi, tarkista tietokoneen verkkoasetukset.
  Jos tietokone tai verkko on suojattu palomuurilla tai välityspalvelin on käytössä, tarkista että Firefoxin verkkoyhteyttä ei estetä.
   
 2.  
 3. IlmoPJ

  IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  17.03.2006
  Viestejä:
  6,831
  Kiitokset:
  783
  Pisteet:
  193
  Mykkänähän tuo on ollut kai jo toista päivää. Ylläpito voisi laittaa vaikka tuonne etusivulle (5 uusinta kysymystä) infoa siitä, onko lopullisesti vai väliaikaisesti pois toiminnasta.
  @dRD
   
 4. tarantella

  tarantella Senior member

  Liittynyt:
  20.10.2012
  Viestejä:
  6,095
  Kiitokset:
  1,191
  Pisteet:
  243
  Jatkuvan spammin takia ihan hyvä, että lopetti toimintansa. Toivottavasti jääkin pois käytöstä.

  x2.fi.PNG
   
 5. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  6,691
  Kiitokset:
  1,221
  Pisteet:
  223
  Aika hölmöä noin ylipäänsä pitää tommosta olemassa, kun sivustolla on foorumi jonne kirjoittaa. Mutta huumoria siellä on kyllä riittänyt, mitä sitä muutaman kerran vlikaissut. Huumorin laatu tosin ei aina ole ollut kovinkaan kummoinen.


  Lisäys: on se toiminnassa vielä. Syystä tai toisesta, selain varoittaa.
  Alla hyvä esimerkki siitä kuinka paikka ei eroa suoli24:tä ollenkaan. Joku kyseli mahdollisesta ikärajasta liittyen youtubeen. Oli kysymykseen kyllä 1 ihan järkeväkin vastaus, muuten sitä tavallista shaibaa jota tommosiin yleensä tulee. huumoria.
   
  Viimeksi muokattu: 20.06.2021
 6. tarantella

  tarantella Senior member

  Liittynyt:
  20.10.2012
  Viestejä:
  6,095
  Kiitokset:
  1,191
  Pisteet:
  243
  Jos uusi jäsen eksyy sivustolle ja ensin törmää x2:een, niin tuskin jatkaa pidemmälle sen nähtyään.
  Siitä tulee mieleen, että on joku tsoukkifoorumi.

  Edit: Suoli24 vertaus osuin ja upposi.
   
 7. OneMember

  OneMember Active member

  Liittynyt:
  12.01.2006
  Viestejä:
  3,192
  Kiitokset:
  56
  Pisteet:
  78
  Taisi download.fi olla eilen vielä myös suojaamaton. Nyt on se ainakin korjattu.
  Myös x2 näyttää olevan kunnossa.
   
 8. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,855
  Kiitokset:
  191
  Pisteet:
  143
  Eilen tosiaan meidän yleissertifikaatin uusimisen skripti tökkäsi ja useampi domain ehti olla muutaman tunnin vanhentuneen sertifikaatin varassa. Asia saatiin korjattua eilen siinä klo 23 jälkeen. Ongelma oli automatisoidussa skriptissä ollut typo yhden alidomainin nimen kohdalla, joten kun Let's Encrypt -sertifikaatti piti uusia, se ei onnistunutkaan, kun skripti ei kyseistä alidomainia löytänyt.

  X2:n merkityksestä yleisemmin: Q/A -sivuille on olemassa omanlaisensa paikka maailmassa, ne taitavat maailmalla olla suositumpia kuin keskustelualueet (kts. Quora tai StackOverflow). Niiden ajatus on hieman eri kuin forumeiden, jossa asioita voi avata viestiketjunomaisesti pidemmin. Lisäksi haluttiin alusta, jossa voi kysyä muutakin kuin teknistä asiaa (vrs. forumit).

  Ollaan X2 ajateltu aina sellaiseksi alustaksi, jossa voi kysyä nopeasti "mistä tahansa aiheesta" kysymyksiä, joihin on olemassa yksiselitteinen vastaus.

  Tokihan moderointia tuo kaipaa ja sitä yritetään aina välillä tehdä, mutta löytyy sieltä ihan fiksuakin sisältöä - ainakin hakuk0neista sinne tulee ihmisiä tsekkaaman varsin monipuolisesti asioita.

  Mutta kaikki elää ja joustaa. Jos x2 ei koskaan löydä isompaa yleisöä, sille isketään kuokka päähän ja lopetetaan. Simple as that :)
   
 9. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  6,691
  Kiitokset:
  1,221
  Pisteet:
  223
  Noi on kansanvälisiä sivustoja, niin sekin jo lisää niiden käyttjämäärää, ihan varmasti nillle toki paikkansa on. Pistäpä X2:een kirjautumisvaatimus kuten Quorassa ja StackOverflowssa on ilmeisesti? Se voisi vaikuttaa ei pelkästään kysmysten laatuun, mutta myös todennäköisesti vähentäisi niitä.

  Mikäänhän ei estä tänne luomasta osioita joissa voi keskustella enemmän muistakin kuin vain tekniikkaan liittyvistä aiheista. Joku politiikka nyt tuo turhan vänkäämisen ja trollit paikalle heti, mutta noin muuten. Toki täällä olisi sitten se kirjautumisvaatimus mikä rajoittaisi satunnaisen kävttäjän pikaisen kysymyksen luomista.

  Eräällä foorumilla oli nimeltään nopeita kysymyksiä joihin kaivataan pikaisia vastauksia ketju. Ja se oli ihan suosittukin. Jotain sen tyyppistä voisi myös olla. Eli siellä ei varsinaisesti pitkästi keskusteltu aiheista.

  Ja sitten vielä mainitsen tässä välissä, että täällä on aika hölmönsti nimetty näitä osioita. Esim. jos nyt ajatellaan vaikka eri windows versioille tai selaimille luotuja ketjuja, niin windows-ongelmat ei ole järkevä osion nimi.

  Ja kirsikkana kakun päällä, se HJT - osio roikkuu vieläkin vain, vaikka sitä ei ole käytetty varmaan missään yli 10 vuoteen.
   

Jaa tämä sivu