1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Miksi kahden Cmore-kanavan samanaikainen katselu ja nauhoitus ei onnistu?

Viestiketju Keskustelua satelliittivastaanotosta ja satelliit -osiossa. Ketjun avasi riikka2 18.05.2013.

 1. riikka2

  riikka2 Member

  Liittynyt:
  18.05.2013
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei,

  Meillä on täällä ulkomailla CMore (Canal Digital)-tallentava digiboksi, mutta emme pysty systemaattisesti katsomaan yhtä kanavaa ja tallentamaan toista samanaikaisesti (vaikka lautasessa kaksi päätä ja kaksi piuhaa...). "Systemaattisesti" siksi, että joskus jokin kanava saattaa näkyä kun toista tallennetaan, mutta useimmat eivät. Mitään logiikkaa en ole kanavien näkyvyydessä havainnut, vain sen, että ongelma ei siis ole lautasen asennuksessa vaan digiboksin puolella (koska joskus toista kanavaa voi katsoa ensimmäistä nauhoitettaessa).
  Kun vempeleeltä selvittää asiaa, se vastaa, että Multiroom-toiminnossa voi olla rajallisesti resursseja, koska ohjelmaa katsotaan toisessa huoneessa jne. Meillä ei kuitenkaan ole tuota Multiroom-sopimusta, CD: n digiboksin vieressä tosin paikallinen digiboksi - voiko se aiheuttaa tällaisen sotkun? Jos kyllä, miten se selvitetään? CD-digiboksin asetuksissa multiroom-kohdassa näkyy kaksi boksia (musta ja valkoinen), pyörivät nuolet ja teksti "muodostetaan yhteyttä", mutta en tiedä, onko tämä ihan vakionäkymä kaikilla, joilla ei multiroom-sopimusta ole. Ehkä tuo multiroomin resurssit-tekstikin tulee aina kaikkien ruudulle, riippumatta siitä, onko sellaisen sopimuksen ottanut? Miten tämän selvittäisi?

  Kiitos avusta!
   
 2.  
 3. vinikka

  vinikka Regular member

  Liittynyt:
  04.05.2008
  Viestejä:
  313
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  Eli käsitin että 2 huoneessa katotaan canalia eli teillä on 2 boxsia johon tulee kumpaaki tulee piuha lautaselta?

  Se multiroom soppari on ihan turha ite olen jakanu 3 boxsille pääkortin smartwiillä ja joka boxsilla voi siten kattoa eri kanavaa ja joka boxsiin rulee erillinen piuha lautaselta.

  http://www.satshop.fi/smartwi-ii-v-2-0-maksukortinjakaja-langaton-2-etakorttia.html

  tosin myöhässä tulee tämä vastaus mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
   
 4. Lumikki

  Lumikki Regular member

  Liittynyt:
  15.06.2003
  Viestejä:
  418
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Todennäköisin syy on että toisen virittimen asetukset eivät ole kunnossa.

  Kun tulee kaksi johtoa mikropäästä niin ne menee omiin virittimiin. Jolloin molemmissa virittimissä 1 ja 2 on samanlaiset asetukset. Tuo että joskus onnistuu johtuu siitä että samasta kanavanipusta pystyy yhdelläkin virittimellä tekemään useita nauhoituksia.

  Multiroom on sitä että on useita vastaanottimia eri huoneissa niin niihin saa toisen kortin jotta kanavat näkyvät sielläkin.

  Jos useampi nauhoitus ei onnistu vaikka molemmat virittimet on asetuksiltaan oikein, niin kannattaa kääntyä asiakaspalvelun teknisen tuen puoleen.

  Myös se CAMin käyttö estää usemman nauhoituksen, mutta tässä ei ole kai siitä kyse.
   
  Viimeksi muokattu: 30.07.2013
 5. vinikka

  vinikka Regular member

  Liittynyt:
  04.05.2008
  Viestejä:
  313
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  Joo kyllä näin on tuo multiroom,mutta edelleenki on ihan turhaa ottaa canalilta rinnakkaiskortti kotioloissa ja maksaa siitä erikseen kuukaudessa. Kun saman asian hoitaa smartwi ja siihen saa maxsimissaan 7 eri digiboxia kytkettyä ja kun jokaiseen tulee oma johto lautaselta, niin voi nauhottaa jokaisella boxsilla eri kanavaa niin halutessaan itellä on tuon tapanen teline http://www.satshop.fi/satelliittipaketit/satellite-set-110cm-2-satellites-3-20-degrees.html ja kolme mikropäätä on samassa kulmassa thoriin päin jokaisesta päästä menee johto sat boxsiin ja jokaisella pystyn tallentamaan eri kanavaa ja eri kanavanipuista. Mutta tuo multiroom on sitten hyvä jos vaikka mökillä on boxsi niin saa viiä sen rinnakkaiskortin sinne.

  tuommonen lisäys vielä tuohon vaikka ei tämä varmaan kuulutuohon alkuperäiseen kysymykseen.
   

Jaa tämä sivu