1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Mikrofoni ongelma QPAD-QH90 / Asus Xonar DGX

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Je95 23.04.2015.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. Je95

  Je95 Member

  Liittynyt:
  23.02.2015
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  13
  EDIT: RATKAISTU. Poistin Unixonar ajurit ja latasin uusimmat, nyt toimii taas. Liekö ajureissa tullut virhe tai sitten joku säätö asetuksien uumenissa oli väärin, hällä väliä ongelma ratkaistu.

  Hei

  Minulla on aikaisemmin toiminut mikrofoni mutta tänään kun pitkästä aikaa aioin pelata kaverin kanssa en saanut mikkiä mitenkään toimimaan, eli siis en pysty nauhoittamaan eikä ääni kulje.

  Mikki on siis headsetin, QPAD-QH90, äänikorttina Asus Xonar DGX Unixonar ajureilla ja käyttiksenä Win8.1 64bit
  Xonarilla on ollut usein ongelmana se että mikki on asetettuna FP (front panel) mutta minulla on oikein asetettuna. Ohjauspaneelin ääniasetuksissa on valittuna defaultiksi Microphone Asus Xonar Audio Device.
  Havaitsin myös, että vihreä palkki, joka liikkuu puhuessa, on joko tyhjillään tai täynnä riippuen headsetin mikin on-off kytkimestä.
  Kun painan säätöpalikassa olevaa nappia, joka pysäyttää tai jatkaa älypuhelimella mediaa, käy vihreä palkki täynnä/tyhjänä riippuen missä tilassa se oli sekä vastapuoli kuulee naksutusta kun sitä painelee.

  Tarkemmin en oikein voi selittää ilman tarkentavia kysymyksiä.

  Edit: huomasin että säätölaatikko on vasemmasta yläkulmassa (katsojasta päin, kuva googlesta) hitusen "auennut" eli laatikon liitokset pettämässä ja piuha tuntuu vähän heiluvan siinä päässä... Kun sitä painaa se menee kiinnimmäksi mutta palaa heti auemmaksi. Liekö syy vikaan?
  http://images.bit-tech.net/content_images/2013/02/qpad-qh-90-review/qh90-3b.jpg

  Aika outoa että vähän päälle vuoden ikäinen, normaalissa käytössä ollut satasen headsetti pettää nuin? Eikä ole edes vuotta ollut kovalla käytöllä, koska käväisin leikkimässä sotilasta puolivuotta.
   
  Viimeksi muokattu: 23.04.2015
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu