1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Mikä on Sega Mega Drive 16Bit arvo?

Viestiketju Kaikki muut pelikonsolit -osiossa. Ketjun avasi Hyypio 24.09.2010.

 1. Hyypio

  Hyypio Regular member

  Liittynyt:
  25.10.2008
  Viestejä:
  214
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Omistan sellaisen jossa on mukana alkuperäinen näyttö ja 6 peliä.Haluaisin tietää paljonko siitä saattaisi saada.
   
 2.  
 3. Betrayed

  Betrayed Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  12.10.2004
  Viestejä:
  1,585
  Kiitokset:
  2
  Pisteet:
  68
 4. Hyypio

  Hyypio Regular member

  Liittynyt:
  25.10.2008
  Viestejä:
  214
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Täytyy odottaa vielä muutama vuosi jotta arvo nousisi.
   
 5. _kooma_

  _kooma_ Active member

  Liittynyt:
  28.06.2007
  Viestejä:
  2,050
  Kiitokset:
  29
  Pisteet:
  78
  Heräsi kiinnostus, MD missä oma näyttö??? Ei siis oma telkkari tuota varten, vaan konsolissa kiinni?? Tuollaista en ole vielä nähnyt, mutta tokkopa tuo mahdoton juttu ole, tosin sitten se ei todennäköisesti ole Segan itsensä valmistama. Ja sitten tietenkin asiaan vaikuttaa hieman sekin, että onko kyseessä alkuperäinen Sega Genesis/Megadrive vaiko siitä uudistettu versio eli MD2. MD2 on muutoin sama vehje, mutta siitä puuttuvat kuulokeliitäntä edestä sekä liukusäädin kuuloke äänille. Lisäksi MD2 on hieman kompaktimman kokoinen.

  Tässä originelli Megadrive:

  [​IMG]

  Ja tässä taas tuo Megadrive 2 (MD2):

  [​IMG]

  Itselläni on molemmat, ja ykkös versioon vielä asennettuna sekä 32X ja Megacd 1, eli tuollainen sillä erolla että kuvassa ei ole tuota 32X lisälaitetta, ei siis ole omasta koneesta kyse:

  [​IMG]
   
 6. Hyypio

  Hyypio Regular member

  Liittynyt:
  25.10.2008
  Viestejä:
  214
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Näyttö ei ole kiini segassa jos niin tarkoitit.Näytössä ei ole sisään rakennettua SCART - liitäntää eikä antenni paikkaa joten olen varma, että se on tarkoitettu pelkästään segalle.Itelläni on tuo ylempi sega.
   
 7. _kooma_

  _kooma_ Active member

  Liittynyt:
  28.06.2007
  Viestejä:
  2,050
  Kiitokset:
  29
  Pisteet:
  78
  Varsin mielenkiintoinen järjestely mielestäni. Segassahan ei muistaakseni ole ollenkaan SCART lähtöäkään, eli se kytketään RF modulaarisesti, toisin sanoen TV:n antenni paikkaan, jossa taas on liitin television antennille. Asentaminenkin on siksi hieman hidasta, kun telkkarista pitää etsiä oikea kanava konsolille. Super Nintendoon taisi saada SCART:inkin joten asentaminen on paljon helpompaa tolta osin, tosin siinäkin taitaa olla (jos oikein muistan) alkuperäisesti tuo RF liitin.

  Minkäs moinen näyttö tuo on. Olisin kiinnostunut kovasti, eli onkos siinä mitään tekstiä, numero rimpsua, tuotekoodia tai jotain vastaavaa? Ja miten se on SEGA:an kytketty, tai siis SEGA siihen? Kolmanneksi, onko kyseinen konsoli ostettu alkujaan Suomesta, vaiko onko se kenties tuotu lahjana jostakin muualta. Sellaisiakin Megadrivejä olen nähnyt (tuosta ykkösversiosta) missä tuo valkoinen paneeli (siis se missä on virtaledi ja power on teksti) on väriltään lila. Kaverillani oli tuo lila versio.

  Mutta juu mitä alkuperäiseen kysymykseen tulee, niin hinnat kieppuvat tosiaan tuolla 10-100 euron hujakoilla, eräs liike porissa myy noita tosin käytettyinä arviolta 40-60 euroa kipale. Muutama heppu on multa koittanut ostaa noita Segojani mutta enpä meinaa kyllä myydä (sama juttu koskee niin omaa vanhaa C64:sta, A500:sta ja muita vanhempia pelikoneitani kuten NeoGeota ja Philipsin CD-i).

  Eli jos tosiaan olet tuohon kyllästynyt, niin ennen myyntiä suosittelisin sen paketoimista hyvin ja siirtävän jonnekkin viettämään eläkepäiviä (ei siis myynnin osalta) ja katsella sitten vaikka 10-20 vuoden perästä laitetta ja ihmetellä sen pelejä. Tuo sitten sellaisen nostalgia tripin kasvoille ja nuppiin jota on hyvin vaikea mitenkään muuten saada aikaan, ainakaan mikäli on kyseessä videopelit. Ja voithan tuon aina säästää jälkipolville, vaikka heidän aikanaan olisikin kyseessä jo PlayStation 6 ja 1Terahertzin prosessori, sekä lasereilla prosessoitu 3d kuva, sun muuta..
   
 8. Hyypio

  Hyypio Regular member

  Liittynyt:
  25.10.2008
  Viestejä:
  214
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Laittaisin mielelläni kuvia mutta en osaa.Ei mitään tietoa mistä näyttö on alunperin.Takana on teksti jossa lukee Commondore pienellä.
   
  Viimeksi muokattu: 27.09.2010

Jaa tämä sivu