1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu mikä on/ mitä se tarkoittaa T1 CPU

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi pipipaa 19.12.2020.

  1. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    8,407
    Kiitokset:
    1,082
    Pisteet:
    243
    Olisiko lämmönjohtotahnaa laitettu "niin paljon, että varmasti riittää", jolloin tahna estää lämmön siirtymisen?
     
    tarantella kiitti tästä.
  2.  
  3. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,596
    Kiitokset:
    1,106
    Pisteet:
    223
    Juuri noin, kopassa tulisi pölyn kertymisen takia olla aina lievä ylipaine, jotta ei kerää pölyä joka raosta sisään ja että tuuletus toimii toivotulla tavalla.

    Edit: Tai neste ei kierrä, jos lämpö heti käynnistettäessä nousee ylikorkeisiin lukemiin.
     
  4. pipipaa

    pipipaa Regular member

    Liittynyt:
    19.11.2006
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    nyt näyttäis taasen ongelma ratkenneen en tiiä johtuiko lämpöjen nousu tahnoista vai tuulettimista tai huonosti kiinni olevasta pumpusta mutta uudelleen asennuksen jälkeen näyttäis lämmöt olevan kohtuu hyvä 52-60
     
  5. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,596
    Kiitokset:
    1,106
    Pisteet:
    223
    Rasitus vai lepolämmöt?
    Mitä muutoksia teit?
     
  6. pipipaa

    pipipaa Regular member

    Liittynyt:
    19.11.2006
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    Täs joitakin kuvan kaapauksia
     

    Liitetyt tiedostot:

  7. pipipaa

    pipipaa Regular member

    Liittynyt:
    19.11.2006
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    mutta ei tää kyl vieläkään toimi oikein, nyt lämmöt hyppii 45-65 asteessa
     
  8. pipipaa

    pipipaa Regular member

    Liittynyt:
    19.11.2006
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    mutta ei tää kyl vieläkään toimi oikein, nyt lämmöt hyppii 45-65 asteessa
     
  9. pipipaa

    pipipaa Regular member

    Liittynyt:
    19.11.2006
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
  10. pipipaa

    pipipaa Regular member

    Liittynyt:
    19.11.2006
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    sekä että
     
  11. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Ala käyttää viestilaatikon "Muokkaa" toimintoa, ettei tule turhia viestiä peräkkäin, jos haluat lisätä tai muuttaa vastausta.

    Olisi hyvä antaa palautetta täällä ehdotetuista vian mahdollisista aiheuttajista ja tehdyn toimenpiteen vaikutuksesta, jotta vastaajat pysyvät asiassa mukana.

    Vastaajat ovat esittäneet kysymyksiä välillä, niihin kannattaa vastata myös, jotta asia voisi edistyä.
    Tee lainaus asiasta, johon vastaat.
    Mihin kysymykseen tämä vastaus oli? Ei mielestäni sovi kysyttyyn rasitus- vai lepolämpö kysymykseen, liian pienen lämpötila eron takia.
     
    pipipaa kiitti tästä.
  12. pipipaa

    pipipaa Regular member

    Liittynyt:
    19.11.2006
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    no nyt tuo saatanan paskakasa sano ittensä lopullisesti irti, kone lähtee käyntiin mutta ei tule kuvaa näytönohjaimelat / integroiduta näyttikseltä vaikka kävin kaikki liitännät läpi että sellaisrta
     
  13. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,596
    Kiitokset:
    1,106
    Pisteet:
    223
    Olisi varmaan hyvä kertoa, minkä seurauksena tuo uusi ongelma tuli, jotta päästään hahmottamaan tapahtunutta.
     
  14. pipipaa

    pipipaa Regular member

    Liittynyt:
    19.11.2006
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    ihan vaan sillä että kävin kaikki liitännät läpitte ja vaihdoin virta johtoja, näillä näkymin kun minä ole temperamenttistasortiia niin hyvin äkkiä tuo saatanan laitos on tuossa maassamillin sahanpuruna tai heitän sillä vesilintua
     
  15. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,596
    Kiitokset:
    1,106
    Pisteet:
    223
    Nyt sitten ihan harkiten käymään kaikki johdot uudelleen lävise, jotta kaikki tulee varmasti oikeille paikoille. Varmuudeksi voisi palauttaa biossiin default asetukset.

    Toisaalta, jos sen puruiksi laittaa, niin homma on lopulliseti ratkaistu. ;)
     
  16. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,221
    Kiitokset:
    1,287
    Pisteet:
    243
    Tuossa olisi monellekin ok osia jos päädyt ratkaisuun jossa hävität noita romppeita. Hermojen menettäminen ei paljoa auta atk - rintamalla. Myyntiosastolla on mahdollisuus saada jotain osista kuitenkin.

    lisäys
    Joillekin ehkä samoilla osilla valmiiksi koottuna ja testattuna liikkeen toimesta olisi ihan ok vaihtoehto, ei kettuillen. Ongelmatilanteissa on takuu kasauksen/toiminnan suhteen + osilla omat takuunsa valmistajien mukaan.
     
    Viimeksi muokattu: 26.12.2020
  17. pipipaa

    pipipaa Regular member

    Liittynyt:
    19.11.2006
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    En pääse enään edes biosiin kun ei anna edes mitään kuvaa ruudulle ja on kokeiltu emon näyttis liitännät ja tuo RX580, mut tällänen asia pisti silmään kuin emon oik ylä kulmassa olevat tarkistus valot ja niistä jää palamaan vakoinen valo eikä tule mitään kuvaa millekkään näytölle ja edelleenkin lämmöt menee tappiin, onkohan tuolle enään mitään tehtävissä vai heitänkö tuollakin vesilintua
     

    Liitetyt tiedostot:

  18. pentsu

    pentsu Active member

    Liittynyt:
    07.03.2008
    Viestejä:
    1,370
    Kiitokset:
    23
    Pisteet:
    68
  19. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,596
    Kiitokset:
    1,106
    Pisteet:
    223
    Onko tarkoituksella näyttis pois noista yllä olevista kuvista, vai mikä niiden kuvien tarkoitus on?
    Emon merkkivalo ei tietysti voi toimia ilman näyttistä.

    Mistä näet, että lämmöt menee tapiin, ilman monitorin kuvaa?
     
  20. pipipaa

    pipipaa Regular member

    Liittynyt:
    19.11.2006
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    Tunnen sen käteeni kun kokeilen noita vesiletkuja mutta vain tuo ylempi letku on kuuma, toisekseen mikä tuo EDC on kun nuokaikki muut arvot ovat ihan ok
     

    Liitetyt tiedostot:

  21. neferius

    neferius Regular member

    Liittynyt:
    11.06.2007
    Viestejä:
    136
    Kiitokset:
    28
    Pisteet:
    38

Jaa tämä sivu