1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Mikä näistä kolmesta?

Viestiketju Uutta kannettavaa ostamassa -osiossa. Ketjun avasi marinnek 13.09.2017.

 1. marinnek

  marinnek Member

  Liittynyt:
  31.07.2009
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Uusi kannettava hakusessa kotikäyttöön (laskujen maksua, kirjoittamista, Football Managerin pelaamista, vähäistä kuvankäsittelyä, nettiselailua). Hankin koneen Telialta ja olen jo rajannut vaihtoehdot kolmeen, mutta kun en nyt ihan täysin ole nykykoneista ja merkeistä perillä, niin kysynkin, että mikä seuraavista olisi paras.

  https://kauppa.telia.fi/yksityisill...cer+Aspire+E5-575G-58L4&PaymentPlan=Financing

  https://kauppa.telia.fi/yksityisill...ame=Asus+A541UA-DM1878T&PaymentPlan=Financing

  https://kauppa.telia.fi/yksityisill...eName=Lenovo+320-15IKBN&PaymentPlan=Financing
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  6,504
  Kiitokset:
  658
  Pisteet:
  173
  Vaikka Asuksella on merkkinä parempi maine kuin Acerilla, on se tässä vertailussa heikoilla sikäli, että se on kolmikosta ainoa, jossa ei ole erillistä näytönohjainta. Tuo Football Manager olisi kohtalaisen hyvin pelattavissa pelkästään integroidulla näytönohjaimellakin, mutta kyllä erillinen näytönohjain, vaatimatonkin, parantaa pelikokemusta.

  Valintaan Lenovon ja Acerin välillä vaikuttaisi kohdallani varmasti hyvät kokemukset Lenovosta, tosin aivan eri luokan mallista. Omat käyttötarpeet voivat kuitenkin ratkaista valinnan Acerin hyväksi erityisesti jos tarvitaan suurta kiintolevytilaa. Acerissahan on pieni SSD, mutta sen lisäksi 1 teratavun HDD ja Lenovossa taas suurempi SSD, mutta ei toista kiintolevyä.

  Jos läppäriä käytetään paljon akulla, toimii Acer tuhdimmalla akullaaan pitempään ilman verkkovirtaa. Acerissa näyttää olevan myös yksi USB-portti enemmän (USB 2.0).

  Edellä mainittuja eroja lukuunottamatta Lenovo ja Acer ovat suorituskyvyltään varsin tasapäiset. Molemmissa on sama suoritin, näytönohjain ja RAM-muistin määrä. Acerissa tosin on näytönohjaimella muistia vain 1 Gt.
   
 4. marinnek

  marinnek Member

  Liittynyt:
  31.07.2009
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kiitos. Lenovo lähti lopulta tilaukseen. En tiedä, katsoinko ihan väärin, mutta Acerissa oli vain vuoden takuu (kuluttajasuojalain kautta toki toinen vuosi), ja Asuksessa ei vissiin ole ac-wifiä. Lenovon valintaan vaikuttivat myös hyvät kokemukset merkistä. Tämä hajoamassa oleva vanha kone on markethintaluokan Lenovo, joka ostettiin reilut viisi vuotta sitten. Hyvin on toiminut ja kestänyt.
   

Jaa tämä sivu