1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Mikään selain ei toimi kunnolla (sivut eivät lataa)

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi ebbah 07.05.2008.

  1. ebbah

    ebbah Member

    Liittynyt:
    23.01.2007
    Viestejä:
    21
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Eli minulla ei toimi mitkään selaimet kunnolla (Firefox, IE, Opera). Suurin osa sivuista ei aukea ollenkaan vaan latausmerkit vaan pyörii. Ja esimerkiksi mitkään hakukoneet eivät toimi vaikka sivut latautuisivatkin.

    Mitkään foorumit eivät tunnu myöskään aukeavan. Tätäkin kirjottelen kaverin koneelta.

    Jotkut sivut toimii taas ihan normaalisti. Tätä on jatkunu pari viikkoa ja aikasemminkin on ollut ongelmia tosin ne on sitten aina kadonnut.

    Firefoxia oon asennellu uudestaan vaikka kuinka, mutta ei auta. Viruksia tai muita haittaohjelmia ei tunnu löytyvän ja palomuuria oon kokeillu sammutella yms. eikä auta.

    Mitään logiikkaa en ole löytänyt, että mitkä sivut toimii ja mitkä ei. Netti toimii muuten ihan normaalisti ja täydellä nopeudella.

    Osaisko joku auttaa tai osoittaa edes oikeen suuntaan.
     
  2.  
  3. ebbah

    ebbah Member

    Liittynyt:
    23.01.2007
    Viestejä:
    21
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Lisätäämpä sen verran että safe modessa tuntuu toimivan normaalisti. Mikähän tämän aiheuttaa?

    Edit: Löysin tuolta start upista tällaiset:

    sulmhkfi.dll

    ywlyvaxv.dll

    (google ei kerro mitään näistä) ja sammutin ne

    sekä sammutin Punkbusterin jutut jotka lähtee päälle käynnistettäessä niin rupes toimiin. Täytyy nyt katsoa oliko sattumaa vai toimiiko jatkossakin.
     
    Viimeksi muokattu: 08.05.2008
  4. ebbah

    ebbah Member

    Liittynyt:
    23.01.2007
    Viestejä:
    21
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Joo eli eipä ongelma noista johdu.

    Eli selaimet toimii vaan vikasietotilassa sekä jostain syystä jonkin aikaa sen jälkeen kun käynnistää normaalisti. Sitten ne onkin taas kaikki jupastissa.

    Apuja?
     
  5. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    4,189
    Kiitokset:
    172
    Pisteet:
    93
    Kokeile laittaa kiinteät dns- palvelimet verkkoasetuksiin, google kertoo mitkä: "operaattorin nimi dns palvelin". Seuraaviakin voit kokeilla:

    http://opendns.fi/
     
  6. yamaneko

    yamaneko Senior member

    Liittynyt:
    22.09.2005
    Viestejä:
    5,093
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    118
    Taitaa olla jokin infektio koneella.

    Sinuna ottaisin HijackThis -lokin ja laittaisin sen tuonne Virustorjunta.net HJT-logien analysointiin (sinun on ensin rekisröidyttävä ellet jo ole). Siellä koulutetut fixaajat katsovat lokisi läpi, ja kertovat mitä sinun tulee tehdä.

    Myös täällä AD:ssa on lokeille varattu osio ja fixareita, osa samoja kuin Virustorjunta.netissä, mutta täällä ei valvota sitä onko fixaaja koulutettu vai ei. Siksi suosittelen Virustorjunta.netiä.

    Ohjeita lokin ottamiseen löydät tästä: Hijackthis -ohjelman tallentaminen omaan kansioon ja ohjelman nimen muuttaminen, sekä lokin ottaminen.
     
  7. erseki

    erseki Regular member

    Liittynyt:
    08.01.2004
    Viestejä:
    484
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    voi olla selaimesta välityspalvelin päällä, jos on ni pois
     
  8. JYLLII

    JYLLII Guest

    itselläni tuli sama bugi :( nyt sitten safe modessa pystyy kikkailemaan netissä ja normaalisti ei!! normaalissa tilassa pystyt kumminkin menemään pelaamaan cs ja päivittää virustunnisteet...
     
  9. agi321

    agi321 Regular member

    Liittynyt:
    03.07.2008
    Viestejä:
    172
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Minulla oli tuo sama ongelma ja lopulta syyksi päätyi mesevirus. se aistii missä surffataan eikä päästä joka sivulle vaan estää jumittamalla
     
  10. JYLLII

    JYLLII Guest

    jeb muijahan oli sitten mesettänyt ja kilkkaillut hiirtä :D johonkin vitun kuviinn :/ portikielto koneelle!
     
  11. Urozka

    Urozka Guest

    mul oli ihan samantapainen mesevirus, loppujen lopuks ei mennyt enää kone päälle:(
     
  12. Marg3ra

    Marg3ra Member

    Liittynyt:
    16.01.2007
    Viestejä:
    43
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Oon havainnu juuri samanlaisen ongelman(IE & Firefox ei lataa sivuja välillä ollenkaan ja tietyt sivustot voi toimia ihan ongelmitta!). Välillä sivua avatessa pamahtaa esiin pitkä virhekoodi. Onkohan kyseessä joku script-ongelma? Voiko samaan ongelmaan törmänneet kertoa mahdollisen ratkaisunsa tilanteen selvittämiseksi?
     
  13. Marg3ra

    Marg3ra Member

    Liittynyt:
    16.01.2007
    Viestejä:
    43
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Nostetaas tää ylös. Eikö kukaan siis osaa auttaa asiassa??
     
  14. nurmoosta

    nurmoosta Active member

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    2,365
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Vastaavia ongelmia ollut mm:
    -Kaapelinettiyhteyden päätelaitteen wlanin salaus on aiheuttanut tiettyjen sivujen plokkaantumisen...
    -Ipod laitteen kanssa käytetyt muut kuin applen ohjelmistot...
    -Sopimattomat(bugiset) ohjelmat ja ajurit...
    -Nvidian piireillä oleva verkkokortti...(ei sovi kaikkiin emoihin)
    -Useat eri virukset
    -Yhteyden määrittely pielessä, asetukset...

    Yms..
     
  15. Marg3ra

    Marg3ra Member

    Liittynyt:
    16.01.2007
    Viestejä:
    43
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Täytyy myöntää, että voisin syylistyä moneenkin mainitsemaasi kohtaan. Kannattaako tässä nyt alkaa postaamaan noita selaimen virhesanomia tänne, vai mistä olisi hyvä aloittaa? Ymmärrän, että kyse voi olla monestakin asiasta, mutta mistä olisi hyvä aloittaa? Virus-scannauksia olen tehnyt useaan otteeseen, enkä usko että kyse olisi siitä. Kiitos jo etukäteen vinkeistä ja avusta!!
     
  16. Marg3ra

    Marg3ra Member

    Liittynyt:
    16.01.2007
    Viestejä:
    43
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Lisätään nyt vielä, että kone on välillä heittäny bluescreeniä fwdrv.sys -tiedoston takia. Tämä viittaa ilmeisesti Kerion palomuuriini. Voisiko tällä olla jotain merkitystä selaimen hitauteen? Toivottavasti joku jaksaisi neuvoa.
     

Jaa tämä sivu