1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Microsoft tili on lukittu tuntemattomasta syystä

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Kaluste 30.12.2020.

 1. Kaluste

  Kaluste Newbie

  Liittynyt:
  30.12.2020
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Microsoft poisti Windows tilini pois käytöstä, eivätkä halua keskustella mikä mättää. Miten tässä voi edetä?

  Mulla on läjäpäin pelejä ja elokuvia ostettuna XBOX One konsolille ja jonkin verran Windows kaupasta. Näyttää siltä että menetän ne ilman selitystä miksi.

  Ainoa syy mitä keksin mikä voisi olla palvelusopimuksen vastaista toimintaa on se että kirjauduin omalla tietokoneellani yrityksen tunnuksilla Teamsssiin ja käytin firman resursseja selaimella. Nyt en voi käyttää mitään Microsoftin palveluja, en edes kirjautua työtililläni omalla koneella.

  Miksi tällainen on edes mahdollista tehdä jos se johtaa tilin sulkemiseen?

  Alla sähköposti minkä he lähettivät.

  Hi Kalle,

  We evaluated your appeal and verified your account was properly closed for a serious violation of the Microsoft Services Agreement. https://www.microsoft.com/servicesagreement/default.aspx#3_codeOfConduct.

  Pursuant to our terms, we cannot reactivate your account, nor provide details as to why it was closed.

  This represents Microsoft’s final communication regarding this account.

  David

  Microsoft Online Safety
   
 2.  
 3. WinLix

  WinLix Active member

  Liittynyt:
  22.02.2018
  Viestejä:
  755
  Kiitokset:
  121
  Pisteet:
  53
 4. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  6,105
  Kiitokset:
  1,110
  Pisteet:
  223
  Todennäköisesti tilisi on lopullisesti mennyttä. Täällähän me ei voida mitenkään todentaa, mitä on tapahtunut, ei vaikka laittaisit koko viestinvaihdon microsoftin kanssa tänne. Puhumattakaan siitä, että täällä voitaisiin mitään asialle tehdä.

  Tuo WinLixin pistämä linkki ei taida sekään auttaaa. (Toki aina voi kokeilla onneaan, eihän siinä menetä kuin aikaa)
  Tuolla kun on myös ihan vapaaehtoisia auttamassa ja tuolla ei ole pääsyä siihen tietoon jota tarvitaan tilin palauttamiseen. Varsinkin kun huomioidaan se, että olet jo koittanut saada tilisi palautettua ja microsoft on siitä kieltäytynyt.
  https://support.microsoft.com/fi-fi/account-billing/jos-tilisi-on-lukittu-aabee7ef-d644-4ce1-
  3043-2d43b2522ba2


  Lisäys: Lisään tähän vielä suoran linkin sivulle jossa tuo kyselylomake tilin käytön eston poistamiseksi täytetään. Tämä linkki löytyy jo tuosta yllä olevan linkin artikkelista, mutta pistän vielä eriksen jos joku muu on samantapaisen tilanteen edessä, niin löytyy helposti.
  https://www.microsoft.com/fi-fi/concern/AccountReinstatement

  Alla vielä syitä miksi tili voidaan lukita. Samat tiedot toki oli jo tuolla microsoftin sähköpostin linkissä, joskin alla asiat on esitetty selkeämmin ilman kapulakieltä.
  https://support.microsoft.com/fi-fi...-lukittu-805e8b0d-4141-29b2-7b65-df6ff6c9ce27
   
  Viimeksi muokattu: 31.12.2020
 5. Kaluste

  Kaluste Newbie

  Liittynyt:
  30.12.2020
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Kiitoksia vastauksista, kyllähän nuo on jo kokeiltu. Ajattelin että jos olisi jollakin ollut joku keino selvittää miksi tili suljettiin. Tuntuu niin hiton tyhmältä kun omasta mielestään toimii juuri niinkuin pitääkin ja sitten palveluntarjoaja ei edes kerro miksi he sulkevat tilini. Mulla oli onedrivessä 500 gigaa tavaraa "varmassa turvassa", valokuvia ja videoita. Olin vieläpä vastikään vaihtanut tietokonetta ja en ollut laittanut onedrivessä valintaa päälle että pidä tiedostot tässä koneessa. Suututtaa aivan tajuttomasti.
  Tuli myös mieleen että koneessa on jokin haittaohjelma, mutta mitään ei virustorjunnat tai microsoftin haittaohjelmien poistotyökalu löydä. Tosin kaikki softa on ostettu joko microsoft storesta, steamista tai epic gamesin kaupasta. Paitsi Telegram, joka sekin sai nyt sitten mennä kun vituttaa kaikki.
   
 6. Kaluste

  Kaluste Newbie

  Liittynyt:
  30.12.2020
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Tietysti on vielä vaihtoehtona että joku on saanut tunnukseni ja salasanani jostain käyttöön ja tehnyt jotain josta en voi mitenkään olla tietoinen...
   
 7. WinLix

  WinLix Active member

  Liittynyt:
  22.02.2018
  Viestejä:
  755
  Kiitokset:
  121
  Pisteet:
  53
  Niin siis tiedostojen varmuuskopiot kannattaa pitää ensisijaisesti ulkoisella levyllä ja toisena vaihtoehtona vaikkapa se pilvipalvelu jos vaikkapa tulipalo syttyisi. Ulkoiselta ne on helpompi ja nopeampi palauttaa sekä vain sinä hallinnoit sitä eikä kukaan muu toiselta puolen maailmaa.
   
 8. Kaluste

  Kaluste Newbie

  Liittynyt:
  30.12.2020
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Jep, vielä pari vuotta sitten mulla oli käytössä NAS, siirryin kuitenkin onedrive palvelun käyttäjäksi kun se tuntui niin kätevältä ja kun firma jossa työskentelin silloin siirtyi käyttämään onedrive palvelua omien verkkolevysäätöjen sijaan. Onhan tuo Terastation vielä toimintakuntoinen, mutta vanhahko laite.
  Hitto, laitan tilaukseen uuden NAS-aseman, sekä pleikka vitosen ja heitän nuo XBox one konsolit helvettiin.
   

Jaa tämä sivu