1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Microsoft office

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi mkl1 29.06.2019.

 1. mkl1

  mkl1 Member

  Liittynyt:
  31.10.2009
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  mikä wordin versio on järkevin - kertamaksullinen vai vuosimaksulla? ja ovatko kaikki vaihtoehdot luotettavia?
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  9,056
  Kiitokset:
  1,199
  Pisteet:
  243
  Toisen puolesta ei voi sanoa, mikä olisi järkevin, vaan valinta on tehtävä itse niiden ominaisuuksien perusteella, joita eri versiot tarjoavat. Kertamaksullinen versio tuo pysyvän omistusoikeuden kyseiseen Office-versioon. Kun uusit koneesi, voit siirtää saman Officen uuteen koneeseen. Kertamaksulliseen Office-versioon julkaistaan tarvittaessa turvapäivityksiä, mutta siihen ei tule uusia ominaisuuksia. Tietoturvapäivityksiäkään ei tule "ikuisesti", mutta ainakin 10 vuoden ajan. Tällä hetkellä vanhin tuettu versio on Office 2010 ja Office 2007:n tuki on päättynyt eikä sille siis enää julkaista turvapäivityksiä.

  Vuosimaksullisen Officen saa huomattavasti pienemmällä alkumaksulla, mutta käyttöoikeuden säilyttämiseksi joudut maksamaan siitä lisää joka vuosi. Samalla saat päivitysten myötä käyttöösi myös ne uudet ominaisuudet, joita Officen myöhempiin versioihin tulee. Vuosimaksullisen version kolme vuotta sitten hankkineella on nyt käytössä uusin Office 2019, mutta kertamaksullisen version hankkineella on edelleen sama 2016-versio. Joillekin on merkitystä myös sillä, että vuosimaksullisen Officen voi tarvittaessa siirtää Windows-koneesta Maciin tai päinvastoin.

  Vertaamalla em. seikkoja sekä kerta- ja vuosimaksullisen version kustannuksia haluamallaan ajanjaksolla, voi sitten miettiä, kumpi vaihtoehto omalla kohdalla tuntuu järkevämmältä.
   

Jaa tämä sivu