1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Microsoft Edge - Keskustelu

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi *Trinity* 05.06.2021.

 1. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,847
  Kiitokset:
  186
  Pisteet:
  143
  Hieman puolipakolla jouduin yhden projektin tiimoilta ottamaan Chromen rinnalle toisen selaimen käyttöön tuossa pari kuukautta takaperin. Kun Edge nyt sattui Win10:ssä olemaan valmiiksi asennettuna, päätin ottaa sen testiin.

  Eli takana nyt 2kk kahden selaimen rinnakkaista käyttöä, molemmille kertyy desktop-Windowsilla suurinpiirtein sama määrä käyttötunteja viikon mittaan mittariin, eli sikälikin ihan hyvä vertailukohta.

  Käytännön eroja en ole hirveästi huomannut: rendering engine on molemmissa sama, joten sivut nyt lähtökohtaisesti rendautuvat molemmissa samalla tavalla. Lisäosat, lähinnä LastPass käytössä, solahtavat nekin molemmissa samalla logiikalla käyttöön.

  Melkein voisin sanoa, että isoin muutos Chromesta Edgeen siirryttäessä oli se, että context menun valintojen järjestys on hieman eri. Käytän "sulje kaikki välilehdet oikealta" -valintaa useamman kerran päivässä ja se on hieman eri kohdassa valikkoa Edgessä kuin Chromessa, joten tuota joutuu välillä hakemaan - kun napauttaminen tulee selkäytimestä.

  Tietysti selaimen tietojen synkronointi puhelimen, jne kanssa vaatisi Edgen käyttöä luurillakin, mutta sitä en ole vielä kaivannut - osittain johtuen juurikin siitä, että käytän Windowsissakin rinnalla myös Chromea.
   
 2.  
 3. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  5,768
  Kiitokset:
  1,043
  Pisteet:
  223

Jaa tämä sivu