1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

MEDION MDC 2220 PVR

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi hebe72 20.12.2005.

 1. Graniboy

  Graniboy Member

  Liittynyt:
  31.08.2007
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Pävitin v.6.40tp:een pari päivä sitten, kuva pätkee silloin tällöin kaikilla kanavilla. Erityisesti kun tallennus on päällä toisella kanavilla ja sinä katsot toisella (samasta ohjelmanippusta, esim SubTV ja MTV3).

  <Reboot> koneen oma päätöksen mukaan ei enä oo, mutta kyllä muitakin asioita löytyy. Kanavalistaus OK-nappin avulla edellisen versioiden mukaan kesti ikuisuuden ilmeistyä, nyt se kestä vain 5 sek. about (onko 5 sek. OK??).

  Jos haluan tallentaa jotain valittu ohjelmalistalta painamalla punaisen nappiin, tallennussivun tiedot ovat väärässä (edellisen ohjelman tiedot nimirivellä, jne.) ja saa pois poistua sivulta ja sitten taas tallennukseen... ne tiedot jotka koskee tallennustehtävät ovat piilossa jossain konen muistissa, on kyllä paljon näppärämpi vanhassa VHS-nauhurissa missä osasto "listat" pitää kaikki tehtävät listattu, ja mahdollistaa avaa ne uudestaan muokamiseen jne.

  Nyt v6.40t_up on saatavilla websivulta... Kanattaa käydä kerran viikossa päivistyssivulle katsomalla versionumerot. Valitettavasti online-selityksen muutoksesta "Muutokset edellisestä versiosta: lue tästä" ei ole pävitettu lähiaikoina.

  Finally, sorry jos olen kirjoittannut huono suomea jossain tekstissa...
   
 2.  
 3. Kenzy

  Kenzy Member

  Liittynyt:
  22.12.2006
  Viestejä:
  18
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Itse sain tuon 2220PVR:n isäukolta "perintönä", kun hänellä meni hermot tuon jatkuvaan toimimattomuuteen, ja hommasi Handanin 7800-sarjalaisen tilalle. Noh, päivittelin tuohon tuon 6.40-softan... joissakin lähetyksissä on havaittavissa todella suurta ääni/kuva-desyncciä ja tosiaan tuo tallennuksen aikana toisen kanavan katsominen on yleensä täyttä tuskaa, järjetön pätkiminen. Myöskään ajastukset Conax-salatuilta kanavilta ei läheskään aina onnistu, paitsi boksin ollessa valmiiksi päällä. Ilmeisesti ajastus täytyy ajoittaa siten, että ajastus alkaa viitisen minuuttia ennen ohjelmaa, jotta boksi kerkiää käynnistymään ennen tuon ohjelman varsinaista alkua, jolloin homma lähtee toimimaan. Todella pahoja bugeja edelleen laitteessa, joka on ollut markkinoilla ja puoli ikuisuutta..
   
 4. hebe72

  hebe72 Regular member

  Liittynyt:
  10.06.2005
  Viestejä:
  213
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Tuskinpa se enää päivityksillä koskaan kuntoon tulee..itsellänikin kyseinen purkki jo laiturin painona,vaihdoin toimivaan ja hyvään boksiin.T:Alkuperäinen koko ketjun aloittaja :)
   
 5. Kenzy

  Kenzy Member

  Liittynyt:
  22.12.2006
  Viestejä:
  18
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Jep, tuskin se täysin tulee koskaan toimimaan, mutta joitakin vikoja saisivat vielä korjata. Kyllä tuo ilmasena vekottimena menee, mutta penniäkään en maksaisi :/
   
 6. juksori

  juksori Member

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  86
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Miksi menit ostamaan sen halvimman? Voiko halvalla saada hyvää? Ei varmaankaan. No toisaalta, perustallennus ilman että itse katson televisiota onnistuu, hyvä että timeshifting on kunnossa. Ei tuo boksi tule koskaan mikään täydellisyys olemaan, mutta kyllä tuo ihan hintansa väärti mielestäni on
   
 7. hebe72

  hebe72 Regular member

  Liittynyt:
  10.06.2005
  Viestejä:
  213
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Jos katsot ketjuni aloitusajankohtaa niin kyseinen boksi ei silloin todellakaan ollut halvin...
   
 8. downhouse

  downhouse Member

  Liittynyt:
  21.09.2004
  Viestejä:
  10
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hommasin Vision VDC2220 boxin ja muuten näyttäisi olevan hintansa väärti eli menettelee välttävästi, mutta heti ensimmäisenä iltana huomasin kuvan nytkähtelevän vaakatasossa noin puoli senttiä edes takaisin. Välillä nytkähdys tapahtuu parin sekunnin välein ja välillä menee kymmenenkin sekuntia ennen nytkää.
  Nytkyttelyä tapahtui ensimmäisenä iltana mutta toisena ja kolmantena ei! Nyt se on sitten vaihtelevasti päällä tai pois. Ei näytä riipuvan mitenkään kanavasta. Aspect ration muuttaminen ei auta.
  Ärsyttävä juttu ja vähän on epäilys että auttaako huollon valohoitokaan mitään - kai sitäkin pitää kokeilla. Onko kellään vastaavia kokemumsia?

  Soitin piruuttani myös valtakunnalliseen digi-TV-infoon ja sieltä ehdottivat kahta korjaavaa toimenpidettä:
  1) Vaihda scart-kaapeli
  2) Ota boxi "pois seinästä" useaksi tunniksi niin saattaa ongelma hyvinkin häipyä - vastaavia on ollut ja niihin se on (muka) auttanut.
  Kovasti kaveri ehdotti ääni peruslukemilla tuota kakkos-neuvoa vaikka itsellä tuli lähinnä mieleen että "WTF". Kai sitäkin pitää kokeilla... ei pyytänyt kuitenkaan samaan aikaan seisomaan oikealla jalalla vasen silmä kiinni - se ei menisi enää läpi.
   
 9. tolppis

  tolppis Member

  Liittynyt:
  20.11.2006
  Viestejä:
  83
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Mikä softa sulla on boksissa?
  6.40 poistaa pätkimisen jos sitä esiintyy vain ylellä.
  DigiTV infoon ei kannata soittaa ellei halua palautella tehdasasetuksia ja hakea kanavia uudelleen.
  Mielummin soittaa vaikka suoraan huoltoon niin tulee ainakin asiantuntevampaa infoa.
   
 10. hebe72

  hebe72 Regular member

  Liittynyt:
  10.06.2005
  Viestejä:
  213
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Eivätkö ihmiset voisi jo pitää näppejään erossa noista Medion/Vision purkeista...oma Medion myös pysäytteli kuvaa ja pätki aina ja kaiken aikaa oli sitten mitä päivityksiä tahansa.Rauta kun on paskaa niin siinä ei paljoa softapäivitykset auta.
   
 11. Ossi

  Ossi Regular member

  Liittynyt:
  08.06.2003
  Viestejä:
  371
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Iselläni toiminut VISION VDC2220 80 DVB-C loistavasti.
  päivittelin softan uudempaan ja pätkiminen ylen kanavilla katosi.

  Ei tämä nyt aivan kuraa koko laite ole :)
   
 12. tikipox

  tikipox Guest

  Olipa viihdyttävää lukea tämä threadi. Aina joskus tuntuu että onko itsessä vikaa vai onko kaikki muu p*skaa. On sitä sen verran erilaisten laitteiden kanssa tapeltu. Toisten kanssa päiviä, viikkoja ja joidenkin kanssa kuukausia. Näköjään jotkut tässä threadissa ovat tapelleet vuosia. ;)

  Joo. Eli pidetään näpit erossa tästä vehkeestä. Privana voi pistää kommentin jostain kunnollisesta boksista joka toimii(tm) kaapelissa ja siinä on USB liitäntä jonka kautta siihen voi siirtää ja siitä voi siirtää materiaalia. Linux tuesta extra pojot. Eli USB:n kautta pääsee suoraan levylle käsiksi ilman turhia valmistajan roskaohjelmia.

  - Kiitokset tähän astisesta viihdyttävästä keskustelusta
   
 13. Titari38

  Titari38 Member

  Liittynyt:
  10.04.2006
  Viestejä:
  62
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Jouduinpa käyttämään tätä MEDIonia viikonlopun aikana, kun päädigi (Topfield) on huollossa.
  Medion toimi n. 90 prosenttisesti. Kuva pätki ja "pikseleitä" ajoittain. Toimen kuitenkin tultiin.
  Boxissa on ohjelmaversio 6.40p, joka päivitettiin huollossa.
  Kyseessä on kaapeliboxi.
  Et näyttää vielä Scheinerillä olevan töitä!
  Muuten TOPFIELD meni huoltoon,(päivitykseen)senvuoksi että se 5 kertaa on puolenvuoden aikana tiltannut ajastuksen päättyessä, ja buuttauksen jälkeen kiellosta huolimatta tyhjentää tallennetut ohjelmat. Vain ohjelmien nimet ja tallennusajat jäävät. Tiedoston koko näyttää nollaa.
  Vein boxin Elisalle viime torstaina ja tänään on Elisa luvannut boxin takaisin, saa nähä kui käy ja korjaantuiko.
   
 14. Kenzy

  Kenzy Member

  Liittynyt:
  22.12.2006
  Viestejä:
  18
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
 15. Titari38

  Titari38 Member

  Liittynyt:
  10.04.2006
  Viestejä:
  62
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kiitos ilmoituksesta uudesta päivityksestä. Täyttyy kattoo, miten sen sais.
  Topfieldistä (katso edellinen viestini)sen verran, että "huolto" kesti ainakin viikon. Sain uuden boxin tilalle, kun huollossa olevaa ei saatu takaisin.
  Uusi boxi jäi jumiin heti ensimmäisenä yönä tallennuksen aikana, ja boxi piti buutata. Nyt ei kyllä tallenteet hävinneet, että jotain parannusta tapahtui!
   
 16. Kenzy

  Kenzy Member

  Liittynyt:
  22.12.2006
  Viestejä:
  18
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  No ohhoh, nyt on 6.46p sisässä, ja tuo boksihan toimii. En ole saanut lähetystä pätkimään kertaakaan, en "Salauskortin tila: Conax"- tekstiä jäätymään keskelle ruutua, ei mitään infotietolaatikoiden kulmia missään näkyvissä, äänet ei räpsi. Tuntuu ihan digiboksilta, kummallista :eek:
   
 17. tikipox

  tikipox Guest

  Jummi jammi, toimisko se ihan oikeesti. Mä oon miettinyt ton ostamista jo pidemmän aikaa. Mutta on ollut niin huono ettei oo inspannut. Pistäkääpäs infoa heti kun ei toimi, niin voi lykätä vieläkin tikipoxin ostoa...
   
 18. Kenzy

  Kenzy Member

  Liittynyt:
  22.12.2006
  Viestejä:
  18
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tuo oma nyt pelaa hienosti ainakin normidigikäytössä, kielivaihtoehdot pelaa, valikot pelaa jne, mitä ei ennen tapahtunut. Nauhottelua enkä ajastuksia ole vielä tastannut, mutta huomenna pitäisi dexteri ainakin singahtaa ajastuksella talteen, palaillaan astialle.
   
 19. Section6

  Section6 Member

  Liittynyt:
  16.03.2005
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ostin tänään Visionin 2022-mallin ja päivitin saman tien alkuperäisen softan 6.36 versioon 6.46, enkä ole saanut boxia tallentamaan kertaakaan.
  Boxi hyytyy välillä eikä herää kuin virtanapista boottaamalla.
  Mikä olisi helpoin konsti testata tallentaako boxi ollenkaan?

  Alkaa pikku hiljaa hermo mennä näihin halpoihin boxeihin, eka oli Maximum CX 302 T (PVR) ja se vasta kehno olikin! Ainut että tallentamaan sen sai heti yhdestä napista pausea painamalla.
   
 20. Kenzy

  Kenzy Member

  Liittynyt:
  22.12.2006
  Viestejä:
  18
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Taitaapi boksisi olla maanantaikappale. Tuo meikäläisen Medioni ainakin tallentaa iloisesti tuolla 6.46-softallakin. On muuten tiedostonhallintaan tullut uusi valinta sinne valikkoon, josta voi kamaa poistaa - "Palauta HDD". En tiedä mitä tekee, mutta ilmeisesti sillä saa palautettua poistettuja tavaroita tjtsp.

  EDIT: Oli muuten vaikeuksia saada boksi heräämään eilen heti päivityksen jälkeen. Se kävi käynnissä, kunnes napsasi itsensä takaisin nukkumaan, aina kun yritti käynnistää boksia päivityksen jälkeen. Ilmeisesti päivityksessä tuli joitakin muutoksia tuohon käynnistys/sammutus-tapahtumaan, ja vanhat asetukset sekottivat boksia. Pidin virtanappia pohjassa, jotta boksi boottasi uudestaan (ilman conax-korttia), jonka jälkeen boksi jäikin käyntiin, samantien valikkoon ja tehdasasetukset kehiin. Sen jälkeen on boksi toiminut moitteetta, pari kertaa räpsäsi illalla lähetys, muttei välttämättä ollut boksista kiinni. Joka tapauksessa n. 20 räpsäsyä vähemmän, kun edellisellä softalla saman ajan katsomisen jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 04.10.2007
 21. Section6

  Section6 Member

  Liittynyt:
  16.03.2005
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Lähen kohta vaihtamaan boxin uuteen samanlaiseen, en tiedä myykö Gigantti paskaa vai onko minulla aina vaan helvetin huono tuuri näitten kanssa.
   

Jaa tämä sivu