1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Mediasoitin, PS3 vai jotain muuta?

Viestiketju Mediasoittimet -osiossa. Ketjun avasi C18 23.05.2012.

 1. C18

  C18 Member

  Liittynyt:
  01.11.2006
  Viestejä:
  15
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Pakko kysyä nyt täältä. Haluan katsoa pc:ltä elokuvia mutta näyttönä on eri huoneessa oleva vanha taulu-tv. Aiemmin homma hoitui pirun pitkällä DVI piuhalla mutta nyt Pc:n ja tv:n huoneiden välillä on verkkokaapeli joka ei ole yhteydessä mihinkään muualle. Näissä huoneissa on myös erikseen valokuitu. Mikä nyt olisi järkevä hankinta? Joku sanoi että PS3 mutta entäs jokin popcorn tai wdtv live? Elokuvat on kaikkia mahdollisia formaatteja. Pc on XP SP3 ja reititin on Fritzbox wlan 7270. Äänipuoli tulisi kotiteatterilla optisella piuhalla. Mediasoitin on mulle ihan uus juttu, toimiiko se jotenki näin; Pc:n virrat päälle ja mediasoittimella voi selailla toisesta huoneesta käsin pc:ssä olevia elokuvia? Tai näin; Elokuvat on ulkoisella kovolla joka vain liitetään mediasoittimeen ja toimii?
   
 2.  
 3. C18

  C18 Member

  Liittynyt:
  01.11.2006
  Viestejä:
  15
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kiitti vaan avusta...
   
 4. jjabi

  jjabi Regular member

  Liittynyt:
  25.09.2010
  Viestejä:
  694
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Voit streamata elokuvia ja musiikkia suoraan kotikoneeltasi samassa verkossa oleviin laitteisiin, esimerkiksi PS3. Mitään hirveän isoja HD videoita et pysty pätkimättä katsomaan, koska kaista ei yksinkertaisesti riitä.

  Itse pidän PS3 hyvänä media"keskuksena" koska siinä on BR soitin, peliominaisuudet ja toimii myös tosiaan tuona mediapalvelimena.

  En oikein ymmärtänyt minkälainen verkko teillä kotona on? Onko siis Fritz Boxi reititin vai modeemi vai molemmat?
   

Jaa tämä sivu