1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Mandrake 10.0 ja edonkey ja dcgui

Viestiketju Linux -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi orvokki 26.10.2004.

 1. orvokki

  orvokki Member

  Liittynyt:
  02.03.2004
  Viestejä:
  95
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Jälleen kerran on hyvät neuvot tarpeen: minulla on dcgui, mutta se on jotenki vanha versio, ei oikein toimi kunnolla (ei etsi automaattisesti muita lähteitä, aukaistessa ei aukaise mitään automaattisesti muutenkaan) joten yritin asentaa uudemman version, jota en nyt sitten löydä mistään. Jonka jälkeen päädyin asentamaan edonkeyn, joka on afterdawnin siellä linux-sivuilla ja jota en asennuksen jälkeen näe missään muualla kuin terminaalissa. Onko niin, ettei tämä halvatun ohjelma toimikaan graafisesti? Naisen äoni ei nyt kyllä riitä, avustakaa kiitos viisaammat!!!
   
 2.  
 3. .W.

  .W. Regular member

  Liittynyt:
  01.03.2004
  Viestejä:
  838
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Juu, edonkeyn linux clientti on vain merkkipohjainen. Siihen on joku graafinen frontend olemassa kyllä, mutta suosittelen asentamaan aMulen 2.0.0 preview version. Se on jo melkolailla hyvä! (parempi kuin uusin eMule windowssille!)

  Katsoppas miltä toi DC-QT näyttää. Se on kyllä vasta versiota 0.jotain, oliko 0.3, mutta ainakin yhtäkin katsottuna se on hyvin DC++:n kaltainen, so. tutumpi käyttää kuin toi uusin DC-QUI..

  EDIT: LISÄYS: Juu, ei se Mandrake automaattisesti osaa lisätä välttämättä niitä ohjelmia sinne kuvakkeiksi, varsinkaan ohjelmia jotka on asennettu Mantan levyjen ulkopuolelta, vaan tämä on tehtävä ihan käsin.
  _X_X_X_X_X_[small]o==[]:::::::::> LINUX <:::::::::[]==o
  o==[]:::::::::> LFS <:::::::::[]==o[/small]
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2004
 4. juppe22

  juppe22 Active member

  Liittynyt:
  28.05.2002
  Viestejä:
  2,660
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  aMule on kyllä hyvä, niin kuin .W. jo kertoikin, mutta jos haluat sitä eDonkeyn GUI:ta kokeilla, niin sehän löytyy täältä http://ed2k-gtk-gui.sourceforge.net/
  kokeilin tossa joku aika sitten uusinta versioo overnetistä ja tota gui:ta ja pakko myöntää, että yllätyin kyllä positiivisesti.
  Sitten on myös vielä olemassa xMule, joka sekin toimii ihan kohtuullisesti... :)
   
 5. orvokki

  orvokki Member

  Liittynyt:
  02.03.2004
  Viestejä:
  95
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kiitoksia neuvoista. Nyt asensin sitten loppupeleissä sen aMulen, mutta vaikka siinä on suomenkieliset valikot sun muut, en oikein ymmärrä, kun se ei lainkaan yhdistä, vaikka laitan siihen osoitteen.. onkohan minulla vallan väärä osoitekin siinä? Toisekseen, yritän laittaa siihen kansioita jakoon niin koko masiina jämähtää... ymmärsinköhän oikein, että siihen jakoon tuplaklikataan halutut kansiot, vai pitääkö jokainen tiedosto tuplaklikata sinne... Kiitos taas jo etukäteen! Ja ne jotka, pitävät minua tyhmänä ja aikovat sen ääneen jotenkin mainita, voivat jättää sen tekemättä...
   
 6. juppe22

  juppe22 Active member

  Liittynyt:
  28.05.2002
  Viestejä:
  2,660
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Eli ensin kannattaa päivittää serveri lista vaikka täältä:
  http://2z4u.de/hma4gjqx/min/server.met
  tai vaikka täältä:
  http://www.srv1000.com/azz/server.met
  ja sen jälkeen voit valita siitä listasta serverin, johon haluat yhdistää...eli serverin nimen päällä klikkaus oikealla hiiren napilla ja sitten connect to server(suomeksi ehkä yhdistä palvelimelle tai jotain vastaavaa)..

  Kyllä toi hakemiston kohdalla tuplaklikkaaminen toimii ainakin mulla...aMulen versio 2.0.0rc7 asennettuna...eli se hakemiston nimi muuttuu lihavoiduksi, ja sen jälkeen se on jaettuna...

  :D
   

Jaa tämä sivu