1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

M2N-MX ajurit ja windows 7

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi PETE11 20.09.2010.

  1. PETE11

    PETE11 Regular member

    Liittynyt:
    22.10.2006
    Viestejä:
    713
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Siirryin tuohon windows 7:n maailmaan..Ostin päivitysversion.Itselläni oli tuo XP sitä ennen käytössä.Siinä tuli 2 versiota l. 32 ja 64 biittinen.En saannut tuota jälkimmäistä asennettua,vaan tuli error viesti.Käsittääkseni tuo emolevy kuitenkin tukee tuota 64 biittistä versiota.Samoin käytössä AMd Athlon 64 X2 5000+ prossu.Tuossakaan ei pitäisi olla siihen estettä.Niinpä laitoin tai asensin tuon 32 version.Nyt suurempi ongelma on etten saa asennettua ajureita .Mulla on cd:llä nämä ajurit.Asus M2N-MX.Asuksen tavaraa ja tämän lisäksi nvidian ohjaimia. (NVIDIA MCP61P Chipset Support) Samalla cd:llä. Sama ongelma oli xp kanssa.Se myös ilmoitti,että ohjaimista jotain siihen tyyliin etteivät ne ole sopivia,mutta jatkoin asentamista.Mutta nyt tämä 7 on sen verran outo juttu vielä,että se tyssää tämä asentaminen heti alkuun.Tarviiko tuon prossun biosille tehdä mitään...Ohjeita
     
  2.  
  3. MikroMake

    MikroMake Active member

    Liittynyt:
    03.02.2006
    Viestejä:
    3,864
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    68
    Viimeksi muokattu: 21.09.2010
  4. PETE11

    PETE11 Regular member

    Liittynyt:
    22.10.2006
    Viestejä:
    713
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Ainakin NVIDIAN ajurit löytyivät.Täältä:

    http:///www.nvidia.com/object/nforce_vista_win7_32bit_15.49.html
    Tarviiko emoon vielä jotain ladata? (M2N-MX)Tattis ohjeista!!

    Samansuuntaisen kysymyksen heitin tänne:

    http://keskustelu.afterdawn.com/t.cfm/f-121/windows_7_ja_sound_blaster_audigy_ajurit-868252/

    Jatk..

    Äänipuoli kunnossa.Ongelma poistettu...

    Morjens jälleen….

    Ajattelin heittää ajatuksia tai mielummin kysymyksiä tuostä äänen toistosta,toivossa että saisin valkaisua näihin asioihin.Muutamia päiviä oli näitten ajureiden metsästys pientä tuskaa,mutta sain asian kuntoon. Cretiven kuvakkeet ovat hiukan muuttuneet,mutta ei sen väliä kun äänen toisto pelaa.Tarkoitan näitä asetuksia,mistä voi näitä säätää…Kun mulla oli XP:ssä merkitty tämä äänikortti sound blaster,niin nykyään se on tällainen:

    [​IMG]




    Digitaaline ääniliitäntä..(SB Audigy) Nimi askarruttaa minua.Ei nimi vaan ominaisuus??Onko tällä mitään yhteyttä tuon S/PDIF kanssa..Itselläni ei ole tuota järjestelmää..kohdassa tuetut muodot,on myös ”Dolby digital”Mikä tämä on? Itselläni on se rastitettuna tällä hetkellä!!
    Sound Blaster kohdassa on Disable Enhancements...Minkä saa käyttöön?? Sitten tasot Jälleen digitaalinen ääniliitäntä...Siinäpä asioita joihin haluaisin selvyyttä...
    Avattavissa ohjelmiin olen ottanut tämän mukaan..hiiren kun vie kaiuttimen kohtaan löytää Vasemmalta tuon äänikortin miksereineen ja oikealta kaiuttimet samoin miksereineen…


    VLC asiat nyt OK

    Näistä vinkkejä...
     
    Viimeksi muokattu: 25.09.2010
  5. MikroMake

    MikroMake Active member

    Liittynyt:
    03.02.2006
    Viestejä:
    3,864
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    68
    Hyvinhän tuolta Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio driver 1.04.0090 ajuri latautui:

    [​IMG]
     

Jaa tämä sivu