1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

M: Western Digital World Edition 500Gb (Lpr)

Viestiketju Myydään -osiossa. Ketjun avasi deTag 22.05.2008.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. deTag

  deTag Member

  Liittynyt:
  18.06.2004
  Viestejä:
  41
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Myydään miltei uusi yhden päivän käytetty Westernin ulkoinen kovalevy. Kovalevy on verkkolevy, eli kytkeytyy ethernet-liitännällä lähiverkkoon. Tuote on uudenveroinen ja kaikki johdot sekä pakkaus alkuperäisessä kuosissa, mitä nyt johtojen pakkaukset avattu. Takuuta täydet 2 vuotta jäljellä.

  Mukaan:
  - kovalevy
  - ethernet-kaapeli
  - virtajohto ja muuntaja
  - asennus-CD
  - kuitti
  - ohjekirja

  Western Digital:n My Book -tuotesarja on saanut uuden tulokkaan: My Book World Edition verkkolevyn. WD:n World Edition ulkoisen verkkolevyn avulla valokuvien, videoiden, musiikin ja tiedostojen jakaminen usean käyttäjän kesken on helppoa! World Edition 500 GB on ulkoinen kiintolevy, jolla tiedon keskittäminen, järjestäminen ja jakaminen verkossa onnistuu helposti. Tuote sopii erinomaisesti kotikäyttöön tai pienyrityksille yhteisten tiedostojen jakamiseen. Levylle on mahdollista luoda salasanan taakse yksityisiä kansioita. Kun tuote liitetään verkkoon, se määrittää automaattisesti itselleen IP-osoitteen. Tuotteessa on automaattinen virransäästäjä, ja kun levy ei ole käytössä, se 'spinnaa alas'. WD:n ainutlaatuinen Data OnHand - ominaisuus mahdollistaa sinulle levylläsi oleviin tiedostoihin pääsyn mistä tahansa maailmalta (Remote access!).

  Jos ostaja haluaa paketin helposti särkyvänä, lisätään lisäveloitus hintaan. Maksu tilille ja paketti postiin tai nouto ja käteinen. Voin myös toimittaa Lappeenrantaan ilman lisämaksua. Tuote sijaitsee Taipalsaarella.

  Hintapyyntö 110 euroa. Postikulut 8 euroa lisätään hintaan.
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu