1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

M:LaCie Network Space II 1TB

Viestiketju Myydään -osiossa. Ketjun avasi Keepitstereo 21.05.2010.

 1. Keepitstereo

  Keepitstereo Member

  Liittynyt:
  21.05.2010
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tästä 1 kerran koneessa kiinni ollut verkkolevy. Ostettu noin viikko sitten verkkokaupasta, kuitti puketit ja paketit ja allmoust täysitakuu mukaan.
  Ovh 147€

  nyt 90€

  LaCie Network Space II 1TB, Desing by Neil Poulton - verkkokovalevy.
  LaCie Network Space 2 on suunniteltu yhtä helppokäyttöiseksi kuin perinteinen USB-kiintolevy. Edistyksellinen LaCie Network Assistant auttaa nopeasti alkuun aseman käytössä. Asetusten hallintaa helpottaa LaCie Network Assistantin uusi dashboard. Dashboardia voi mukauttaa kätevillä widgeteillä, joiden ansiosta verkon ja aseman tietojen käyttö, käyttäjätilien hallinta ja aseman kapasiteetin seuranta käy entistäkin kätevämmin.

  LaCie Network Space 2 helpottaa kuvien, musiikin ja videoiden siirtämistä lähiverkon tietokoneisiin tai mihin tahansa UPnP/DLNA-yhteensopiviin laitteisiin, kuten PlayStation®3- ja Xbox® 360 -järjestelmiin. Asemassa on iTunes®-palvelinohjelmisto, jonka ansiosta Mac- ja PC-tietokoneilla voidaan toistaa sisältöä suoraan LaCie Network Space 2:sta iTunes-käyttöliittymän kautta. Lisäksi siinä on Download Machine -ominaisuus, joka mahdollistaa torrent-tiedostojen lataamisen myös silloin kun tietokone on sammutettuna.

  LaCie Network Space 2 voi toimia jopa 65 Mt/s nopeudella Ethernet-yhteyden kautta. Haluttaessa sitä voidaan käyttää myös ulkoisena USB-kiintolevynä ja se voidaan liittää suoraan tietokoneeseen, jos tiedostoja halutaan siirtää verkon ulkopuolella.

  Lisäksi sen etuosassa on USB 2.0 -portti, johon voidaan liittää USB-muisti, ulkoinen kiintolevy tai digitaalikamera tiedostojen siirtämiseksi automaattisesti ilman tietokonetta.

  LaCie Network Space 2:ssa on sisäinen virranhallinta-widget, jonka avulla hallitaan aseman valoja sekä virransäästöominaisuuksia. Asema voi siirtyä virransäästötilaan haluttuina aikoina tai kun sitä ei käytetä. Network Space 2 voidaan palauttaa virransäästötilasta kätevällä Wake-on-LAN-toiminnolla, mikä tekee siitä tehokkaan ja ympäristöä säästävän mediapalvelinratkaisun.

  Helppo asennus ja mukautettava dashboard
  Tallenna keskitetysti, jaa ja varmuuskopioi tiedostoja
  Nauti kuvista, musiikista ja videoista UPnP™/DLNA™ -soittimilla
  Lataa torrent-tiedostoja jopa tietokoneen ollessa sammutettuna
  Gigabit ethernet 10/100/1000 Mbits ja USB2.0-liitännät.
  Mitat: 117 x 193 x 45mm, Paino: 950g
  MikroBitti 2/2010 - Toimituksen valinta

  [​IMG]
   
 2.  
 3. Flame88

  Flame88 Member

  Liittynyt:
  02.12.2009
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Moi,

  Onko vielä myynnissä?
  Sisältyykö tohon hintaan postikulut?

  Voisin myös tiedustella, että miksi tuosta olet luopunut/luopumassa?
   

Jaa tämä sivu