1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

M: Bitfenix Raider - MYYTY

Viestiketju Myydään -osiossa. Ketjun avasi Axu_ 26.05.2012.

 1. Axu_

  Axu_ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  14.10.2008
  Viestejä:
  9,819
  Kiitokset:
  239
  Pisteet:
  143
  Myydään tarpeettomaksi jäänyt Bitfenix Raider -kotelo, josta kirjoitin arvostelunkin tänne: http://keskustelu.afterdawn.com/t.cfm/f-121/bitfenix_raider_-arvostelu-921297/

  Kotelo on lähes uutta vastaavassa kunnossa, sillä siihen on vain kasattu yksi kokoonpano, käytetty pari kuukautta ja purettu osat pois.

  Muutama huomioitava seikka:
  - Kuten arvostelussakin on mainittu: "Asennuksessa ilmeni myös ihmeellinen lastentauti: Emolevyyn paikalleen työnnetyt lisäkortit, eli tässä tapauksessa näyttis ja äänikortti, olivat vinossa kotelon takapaneeliin nähden. Emon puoleinen reuna on vielä kiinni takapaneelissa, mutta etureuna on jo pari milliä auki, eikä äänikortti suostunut pysymään enää väylässään, vaan kiristysruuvi väänsi sen osittain pois paikoiltaan kiristettäessä. Näyttiksessä vika ei ole aivan näin räikeä, mutta havaittavissa, jos ruuvit ottaa pois: se hakee paikkansa samalla tavalla. Äänikortti sopi edelliseen koteloon loistavasti, joten takarauden muotovirheestä tuskin on kyse. Koko emolevyn taustapelti saattaa siis olla hieman vinossa koteloon nähden, jolloin emokin olisi kotelon etupuolen päästä syvemmällä."
  - Lisäksi myöhemmin ilmeni, etteivät etupaneelin (eli kotelon päällä olevat) audioliitännät toimi.
  - Mukaan kaksi 120mm tuuletinta (kotelon edessä) ja katossa yksi BitFenix Spectre Fan 200mm.

  Eli hyvä kotelo muutamilla puutteilla. Kaapelien veto on helppoa, joten jos noista mainituista vioista ei ole käytössä haittaa, niin tästä hyvä kotelo sopuhintaan.

  Hinta 50€, saa myös tarjota. Kotelo sijaitsee Eurajoella ja kulkee kesän aikana myös helposti Raumalle työmatkalla. Mielellään siis nouto Eurajoelta tai Raumalta, mutta myös posti kulkee ostajan laskuun.
   
 2.  
 3. Pesoneh

  Pesoneh Member

  Liittynyt:
  03.06.2012
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Voisin ostaa kotelosi Raumalta noudettuna.

  Saisikohan noita toimimattomia audioliitäntöjä takuuvaihtoon tms? Tuleeko kuittia/muuta takuutodistusta mukaan?

  EDIT: huomasinpa että sinulla on tuollainen näppis myös kaupan ja satun sellaista tarvitsemaan. Tuollainen jykevä näppis voisi tuoda vähän vaihtelua tämän Applen mininäppiksen jälkeen (vaikka hyvä tämäkin on!).

  Lähtisikö pakettina 90€ :)
   
  Viimeksi muokattu: 03.06.2012
 4. Axu_

  Axu_ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  14.10.2008
  Viestejä:
  9,819
  Kiitokset:
  239
  Pisteet:
  143
  YV vastattu.
   

Jaa tämä sivu