1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Lumia 630:sta - mm. soittajan numeron näytön esto & Java?

Viestiketju Uutta puhelinta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi wildlion 11.02.2015.

 1. wildlion

  wildlion Member

  Liittynyt:
  17.04.2009
  Viestejä:
  73
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  Lumia 630 löytyykö LAITEasetuksista soittajan numeron näytön esto eli saako asetettua siten,ettei oma numero puhelun vastaanottajalle näy,kun itse soittaa.
  Toimiiko tässä laitteessa Javaa vaativat sivustot ym.toiminnot? Myyntiesittelysivustojen teknisiä tietoja penkonut,googlettanut ja myymälöistä kysellyt, enkä saa näihin kysymyksiin vastauksia.
  Käyttöohjeestakaan ei löytynyt. Luin sellaisen sitten, kun sellainen googlettamalla lopulta löytyi.

  Olisiko muutakin huomioitavaa lähinnä nettikäyttöön liittyen tms. ,kun ensimmäistä älypuhelinta olen hankkimasssa? Windows puhelin sen on oltava ja vara-akku ostettavissa ja itse vaihdettavissa, enkä juuri kalliimpia malleja aio hankkia.

  Lähinnä pankkipalveluita, sähköpostia, bussiaikatauluja ja joitain firmojen älypuhelintekniikkaa vaativia "alennusten" latauksia lähinnä olis aluksi tarkoitus käyttää normaalin puhelinkäytön lisäksi.
  Lisäksi olisi tärkeä toiminto estää tietyistä numeroista puhelut ja jos mahdollista myös tekstiviestit.
  Olen ollut käsittävinäni,että tässä olisi sellainen toiminto,mutta toimiiko se todella?

  Tarvitsisin lisäksi sellaisen ilmaisen soitto- ja tekstiviestien estopalvelun eli ns.blacklist:n tietyistä numeroista myös ns.perusluureihini esim. Nokia E52 tai Nokia C2-01-malleihin,mutta netistä toistaiseksi löytämäni ilmais-sovellukset käyttävät nettiä ja kytkevät sen itsekseen päälle ja perusluureissa käytössä olevaan liittymääni tulee niistä kamala datalasku jos lataan netistä "muka" ilmaissovelluksen,kun kotona ollessakin operaattorin sim-kortti on ohjelmoitu siten,että se ohittaa kiinteähintaisen wifini ja pakottaa sen sijaan sim-kortin netin päälle. Operaattori ilmoitti,ettei sitä voi mitenkään estää!
  En aio pelkästään häiriköijän takia ostaa turhaan kolmatta nettipalvelupakettia,eikä sen liittymänumeron vaihtamisesta olisi tässä tapauksessa apuakaan.
  Josko joku osaisi vinkata ei nettiä jatkuvasti käyttävän palvelun ja linkin mistä sivulta sellaisen voisi ladata? Pari vuotta sitten tarvitsin myös sellaista jonkin aikaa ja sellaisiakin oli-mutta onko enää?
  Tulen tarvitsemaan sellaista nyt pidempään.

  Jos hankin tämän Lumian,niin siihen käyttöön tilaan kk-maksullisen nettipalvelun ja pääasialliseen käyttöön eri liittymänumeron.
   
 2.  
 3. Agent_007

  Agent_007 Senior member

  Liittynyt:
  05.05.2003
  Viestejä:
  29,936
  Kiitokset:
  124
  Pisteet:
  143
  Javaa ei käsittääkseni tue yksikään puhelin (iOS, Android, WP) selaimen kautta sivuja ladatessa. Työpöydältä tuttua Java-ajoympäristöä ei myöskään käsittääkseni saa puhelimiin, vaan tarjolla on ainoastaan Java Platform, Micro Edition (Java ME). Ja muutenkin nykyisten älyluurien kohdalla Java kannattaa unohtaa kokonaan, se on vain Symbian-aikakauden haamu.

  Javascript toimii sitten luonnollisesti älypuhelinten selaimissa.
   
 4. satakaks

  satakaks Member

  Liittynyt:
  23.10.2011
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  puhelin > asetukset > näytä numeroni > ei kenellekään. Eli se onnistuu helposti.

  puhelut ja viesti saa estettyä lisäämällä numerot "estetyt numerot" listaa ihan ilman muita sovelluksia

  Lisäksi kannattaa hommata liittymä jossa rajaton netin käyttö
   

Jaa tämä sivu