1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

LUE: TV-out ongelmat ja ratkaisut.

Viestiketju TV-out -ongelmat ja -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Jake 18.12.2002.

  1. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    galvaaninen erotin
    tuollaisen kun käy hankkimassa niin ei pitäisi tuo antennihäiriö enään vaikuttaa.
     
  2.  
  3. Lekaaa

    Lekaaa Member

    Liittynyt:
    02.03.2006
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Pieni ongelma:

    Eilen säädin tv-outin toimimaan ongelmitta kuva näkyi värillisenä ja kaikki toimi normaalisti. Tänään kokeilin uudestaan mutta tietokoneeni ei edes tunnista tv:tä. Kaikki piuhat, säädöt ja ajurit ovat täsmälleen samat kuin eilen, sekä kaikki piuhat ovat kunnolla kiinni ja tarkistettu moneen kertaan. Olen kokeillut kaikki ohjeet ja mahdolliset piuha väsäykset mutta tv ei tunnistu. Missä voisi olla vika?
     
    Viimeksi muokattu: 02.03.2006
  4. NUIJJA

    NUIJJA Active member

    Liittynyt:
    12.01.2005
    Viestejä:
    4,408
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Viimeksi muokattu: 02.03.2006
  5. Lekaaa

    Lekaaa Member

    Liittynyt:
    02.03.2006
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Näytönohjain on Radeon 9800 pro.
     
  6. NUIJJA

    NUIJJA Active member

    Liittynyt:
    12.01.2005
    Viestejä:
    4,408
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    TV-out ohjeesta>> Vianmääritys/troubleshoot painike jonka alta
    ruksi Pakota TV tunnistaminen(?)(Force TV detection of my TV) kohtaan ja sen jälkeen OK (voi olla että pitää käyttää joka kerta, kun TV:tä haluaa käyttää näyttönä).

    Catalyst Control Centter 6.2 Finn. Tietokeskus/ Näytönhallinta/ Havaitse näytöt.

     
  7. Surffaaja

    Surffaaja Member

    Liittynyt:
    27.03.2004
    Viestejä:
    46
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Laitoin tän jo toiseen topikkiin, mutta laitan nyt tännekkin.

    Eli S-videolla kuva on mustavalkoinen, joten kokeilin vaihtaa videosingnaalin komposiitiksi, mutta sitten ei tullut ollenkaan kuvaa? S-videolla sentään tuli, mutta kuva oli mustavalkoinen. Ja onko tuo komposiitti siis kuinka paljon huonompi laatuinen kuin s-video?
     
  8. Hate29

    Hate29 Regular member

    Liittynyt:
    25.01.2005
    Viestejä:
    187
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    @Surffaaja
    Mulla ratkes tuo mustavalko-ongelma sillai et laitoin s-videokaapelin paremmin kiinni näytönohjaimeen. Ennen sitä tulikin sitten kokeiltua tota komposiittia ja eri ajureita yms.
     
  9. NUIJJA

    NUIJJA Active member

    Liittynyt:
    12.01.2005
    Viestejä:
    4,408
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
  10. Surffaaja

    Surffaaja Member

    Liittynyt:
    27.03.2004
    Viestejä:
    46
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Olen kyllä koittanut, että kaapeli on kiinni ja kaiken muunkin olen tehnyt mitä olen keksinyt.
     
  11. NUIJJA

    NUIJJA Active member

    Liittynyt:
    12.01.2005
    Viestejä:
    4,408
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    @Surffaaja
    Laitas viellä mikä, näyt.ohjain/ ajurit/ Tv/ Käytöjärjestelmä. Jos joku keksis jotain.

    Koittanut toisella s-video johdolla.
     
  12. Surffaaja

    Surffaaja Member

    Liittynyt:
    27.03.2004
    Viestejä:
    46
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Näyttis PNY 7800GT, ajurit Forceware 81.98, televisio joku Finlux 21", tarkkaa mallia en tähän hätään osaa sanoa. Käyttöjärjestelmä XP Home.

    En ole toisella s-videoa johdolla koittanut, kun ei sellaista ole. En kyllä usko että se siitä johtuu.
     
    Viimeksi muokattu: 06.03.2006
  13. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    Surffaaja: tuossa näytönohjaimessa mukana se VIVO dongeli vai pelkkä S-video ulostulo?
     
  14. Surffaaja

    Surffaaja Member

    Liittynyt:
    27.03.2004
    Viestejä:
    46
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    VIVO dongeli on.
     
  15. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    Onko siinä valmiina RCA ulostulo?
     
  16. Surffaaja

    Surffaaja Member

    Liittynyt:
    27.03.2004
    Viestejä:
    46
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ai siinä dongelissa? Ei siinä ole kun s-video ja onko tuo sitten komponentti ulostulot.
     
    Viimeksi muokattu: 08.03.2006
  17. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    Eli siinä ei ole tuota keltaista liitintä?
    [​IMG]
     
  18. Surffaaja

    Surffaaja Member

    Liittynyt:
    27.03.2004
    Viestejä:
    46
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ei ole.
     
    Viimeksi muokattu: 10.03.2006
  19. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    Sitten ainut tapa taitaa olla tuo kunnollinen S-Video -> RCA adapteri jossa nuo luminanssi ja krominassi on yhdistetty.
     
  20. Surffaaja

    Surffaaja Member

    Liittynyt:
    27.03.2004
    Viestejä:
    46
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ok, tarvii kai sitten sellainen hommata. Mutta osaatko sanoa minkä takia ei tule kuvaa, kun sieltä asetuksista vaihtaa komposiitiksi? Kyllähän sen pitäisi niinkin toimia?
     
  21. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    6600 GT sarjassa on ainakin tuo sama ominaisuus, en tiedä onko tuossa TV piirissä todella poistettu rautatasolla tuo komposiitti ulostulo vai onko se ajureissa vikana, jos joku tuntee NVIDIA:lta porukkaa niin keskustelisin heidän kanssaan mieluusti tästä ja parista muustakin asiasta.
     

Jaa tämä sivu