1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Logitech harmony touch

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi pepeafter 29.10.2015.

 1. pepeafter

  pepeafter Member

  Liittynyt:
  02.10.2007
  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Logitech harmony touch on ollut käytössäni neljättä päivää. Tietokoneen avulla olen tehnyt määritykset yleiskauko-ohjaimeen kaikille laitteilleni. Minulla on kotiteatterin outputista (ARC) vedetty Televisioni One Connect Minin HDMI 4-portttiin (ARC). (Vieläkin ovat huulet ja ääni hieman epäsynkronissa.)

  Määritysten jälkeen on toiminut puoli päivää kunnolla, mutta sitten alkaa sekoilu. Ensin tulee väkisin ehdottamaan HDMI3:sta ja kertoo, että signaali on heikko (siihen ei ole kytketty mitään). Lopulta laitteiden omissa kaukosäätimissä ei toimi mikään muu kuin power off näppäin. Jonkin ajan jälkeen voin käynnistää laitteet niiden omista kaukosäätimistä ja sitä kautta homma pelittää. Kun suljen kaikki yksitellen ja kokeilen Logitech 600 kaukosäädintä, niin se toimii.

  Vanha Logitech 600 kaukosäädin toimii varmemmin. Nyt on käsissäni uusi 129 € maksanut Logitech harmony touch remote control. Tekeekö tällä enää mitään?

  Kun aina kysytään mitä olet tehnyt, niin ainoa asia mitä satuin kokeilemaan siitä painamalla valikosta Input Component riviä. Olisikohan tämä aiheuttanut kyseisen sekoilun?

  Hain ohjeen netistä, kuinka kaukosäädin tyhjennetään kokonaan, mutta menemällä polkua: Laitteet - Samsung TV - Asetukset - Kauko-ohjain - - - tulee näyttö: Näppimet lukittu, Paina Exittiä jonkin aikaa. Sen jälkeen palaa aina aloitusruutuun.
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  6,471
  Kiitokset:
  646
  Pisteet:
  173
 4. pepeafter

  pepeafter Member

  Liittynyt:
  02.10.2007
  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Nyt se toimii. Opin ainakin sen, ettei samanaikaisesti kannata yleiskaukosäädintä alkaa käyttämään upouuden TV:n kanssa. Äänen ja kuvan synkronointiongelmat sain melkein toimimaan määrittelemällä Äänen viiveen 30:ksi.
  TV on Samsung Smart TV UE55JU7005.
   

Jaa tämä sivu