1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Logitech driving force pro Verkkomuuntaja

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi Tesmeri 10.10.2011.

 1. Tesmeri

  Tesmeri Member

  Liittynyt:
  15.12.2010
  Viestejä:
  63
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Hei! Ostin tossa muutama päivä sitten Logitech driving force pro (ratti ja polkimet), siinä ei tullut mukana tota virtajohtoa/verkkomuutajaa, joka pitäisi olla 24V 0.75A. Olen löytänyt tälläisen:
  Mutta onkokaan toi "pää" joka tulee siihen rattiin niin oikean kokoinen? :) Mistä sen saisi selville muutakuin ostamalla ja kokeilemalla?!.


  Tässä vielä pari linkkiä ratista ja polkimista:


   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  9,086
  Kiitokset:
  1,201
  Pisteet:
  243
  Mahdoton sanoa muuten kuin kokeilemalla tai sitten mittaamalla, jos on sopiva mittaväline (mikrometri). Katso nyt kuitenkin, olisiko laitteen ohjekirjassa nuo mitat mainittu. Valitettavan usein näin ei ole.

  Tuo 5,5/2,1mm tarkoittaa, että liittimen ulkoläpimitta on 5,5 mm ja reiän ja samalla siis reikään tulevan "tapin" halkaisija on 2,1 mm. Tuollaisia liittimiä on niin monilla eri mitoilla, että pelkästään silmämääräisesti vertailemalla ei voi vakuuttua sopivuudesta. Käytännössä mittojen täytyy olla juuri oikeat. Ei riitä, että liitin menee paikoilleen, se ei myöskään saa olla yhtään väljä, sillä silloin se pätkii ja kuumenee.

  Toinen tarkastettava ominaisuus on liittimen napaisuus, mutta se ei kuvasi laitteessa ole ongelma, koska sen napaisuus on vaihdettavissa.

  Jos paikkakunnallasi on elektroniikan komponentteja myyvä liike, voisit ehkä käydä ratin kanssa siellä katsomassa, löytyykö sopivaa liitintä. Joku kätevä kaveri voi tarvittaessa vaihtaa sen sitten alkuperäisen tilalle.
   
 4. Tesmeri

  Tesmeri Member

  Liittynyt:
  15.12.2010
  Viestejä:
  63
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Ohjekirjaa en ratin mukana saanut, kai sitä täytyy ratti kainalossa kierrellä kaikki vähänkään mahdolliset liikkeet läpi kyselemässä.
   
 5. Tesmeri

  Tesmeri Member

  Liittynyt:
  15.12.2010
  Viestejä:
  63
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  ostin Clas Ohlson:ilta jonku yleismuuntajan jonka sai sopiville tehoalueille. ja nyt toimii!! :)
   

Jaa tämä sivu