1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Lisää tehoa xboxiin! Miten?

Viestiketju Alkuperäinen Xbox -osiossa. Ketjun avasi AnsDea 29.12.2011.

 1. AnsDea

  AnsDea Member

  Liittynyt:
  27.08.2011
  Viestejä:
  52
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Mulla on 8 vuotta vanha modattu xbox, joka toimii ihan. Mutta sitten kun sain tässä äsken gta san andreaksen niin pitää aika hevillä restartata monta kertaa että saa siitä "PRESS START" kohdan jälkeen toimimaan. Näyttää siltä että oire on tähän mennessä vain tässä pelissä. Levyssä ei mitään vikaa, kokeilin kahta eri san andreasta, mutta sama juttu. Luulen että pitää lisätä jotain tehoja xboxiin tai sillain et se jotenkin niinkuin lukee sitä levyä paremmin tai jotai tämmöstä. En tiedä tarkalleen näitä juttuja. En ole tässä heti uutta konsolia hommaamassa, joten mitä teen xboxilleni. Oheita!
   
 2.  
 3. AnsDea

  AnsDea Member

  Liittynyt:
  27.08.2011
  Viestejä:
  52
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  eli kun painan siinä "press start" kohdalla start-näppäintä niin xbox alkaa pitämään outoa hiljaista rohinaa ja kuva ei liiku miksikään. myöhemmin tulee tää "you disc is dirty or damaged"
   
 4. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  Toimiiko muut pelit(siis muut kuin San Andreas)? Jos ei toimi, boxista on asema rikki ja se pitää vaihtaa uuteen. Jos toimii, asema on luultavasti likainen eikä suostu lukemaan kaikkia levyjä.

  Wanhaan Boxiin ei ole valitettavasti saatavana enää ohjelmistopäivityksiä eikä laite itsessään ole mitenkään päivitettävissä tai tehostettavissa(siis samalla tavoin kuin tietokonetta päivitetään, varaosia löytynee kyllä), joten jos se on rikki, on edessä "uuden" laitteen hankinta. Käytettyjä konsoleita voipi ainakin kysellä GameStopista ja muista käytettyjä laitteita myyvistä pelialan liikkeistä, sekä yksityisiltä myyjiltä. Uusia konsoleita tuskin on missään enää myynnissä.

  E: Ahinniin, tuo virheilmo voinee johtua myös tallennustiedoston korruptoitumisesta, eli tiedosto on rikki eikä toimi niin kuin pitäisi. Tämä yleensä korjaantuu poistamalla korruptoituneet tiedostot käynnistämällä konsoli ilman levyä ja käyttämällä tiedostojen poistoon XBoxin omaa tiedostonhallintaa. Valitettavasti täytyy kuitenkin sanoa, että kaikki pelitiedot menetetään, joten joudut aloittamaan pelin taas alusta.
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2011
 5. mcmopo

  mcmopo Active member

  Liittynyt:
  01.07.2003
  Viestejä:
  1,507
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  68
  Jos boxi on modattu niin sinunhan pitäisi pystyä kopioimaan pelit kiintolevylle. Se auttaa lukuongelmiin.
   

Jaa tämä sivu