1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Liekehtivä Katastrofi - vuoden odotetuimpia hittisarjoja

Viestiketju Keskustelua TV-sarjoista -osiossa. Ketjun avasi LK_Aku 19.12.2009.

 1. LK_Aku

  LK_Aku Member

  Liittynyt:
  19.12.2009
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  LK lyhenne tulee toimintasarjan todellisesta nimestä " Liekehtivä Katastrofi ". Sarja kertoo Suomen selviytymisestä terroristi uhkia vastaan. Sarjassa keskitytään Suomen terrorisminvastaisen yksikön " Mäyräkoiraviraston " toimintaan sekä Suomen maan selviytymisestä terroristi kriiseistä.

  LK on vahvasti saanut vaikutteita menestyneestä 24 - tv sarjasta ja on innoittanut meitä tekemään LK.sta jotain sellaista, mitä katsojat eivät ole ikinä televisiossa kokeneet. Täydellisen LK kokemuksen. Mitä jos sinä olisit ainoa henkilö, joka joutuu tekemään tiukista tiukimmat päätökset, jotka voivat johtaa viattomien ihmisten kuolemaan? Selviytyisitkö taakasta johtaa Mäyräkoiravirastoa omin käsin ja saada terroristi - iskujen tekijät telkien taakse tietämättä siitä mitä seuraavaksi tapahtuu? Luottaisitko vanhaan ystävääsi saadaksesi tietoosi sen, että hän on terroristi - iskujen laatija?

  Sitä tämä kaikki on kaikessa yksinkertaisuudessaan. Mitä oivallisempia juonenkäänteitä. Mitä suurempia tunteita sekä räjähtävää toimintaa ja kaikkea muuta mikä tekee LK.sta vuoden odotetuimpia hittisarjoja.

  Liekehtivän Katastrofi ensimmäisen tuotatokauden juoniasetelma:

  Vuosi on 2012. Suomen valtio on ollut terroristi-iskujen partaalla jo lukuisia kertoja. Viime kuukausien aikana uusi terroristi-iskujen rintama on ajautunut Suomeen. Lukuisat terroristi-iskut ovat repineet Suomen hajalle. Huomattava määrä ihmisiä on kuollut. Suomen hallitus on voimaton vastustamaan iskujen tekijöitä. Terrorismin uusi aikakausi on alkanut.

  Iskujentekijöiksi ovat ilmoittautuneet serbialaiset terroristit, jotka vaativat Suomea lakkauttamaan armeijan ja vetämään omat rauhanturvaajajoukkonsa pois kriisi maista. Tämä heikentäisi Suomen puolustusta merkittävästi ja samalla Suomi rikkoisi EU.n rauhanturvaaja sopimusta. Presidentti ei aio suostua vaatimuksiin millään muotoa.
  Iskut ovat jatkuneet 11 - viikon ajan. Suomi on kaaoksen partaalla.

  Matti Puustoinen, Mäyräkoira viraston nykyinen johtaja on määrätty selvittämään terroristi kriisi ja estämään iskujen tekijät. Tällä kertaa Suomea uhkaa liekehtivä katastrofi, jonka sammuttamiseksi Matti Puustoisen ja Mäyräkoira viraston työntekijöiden on tehtävä kaikkensa ja virheitä ei suvaita.


  Faktoja tulevasta sarjasta:

  - Tujo Films & Salmi Productionsin tuotantoa yhdessä käsikirjoittajien kanssa.

  - Sarja ilmestyy aluksi nettiin, mutta jos sarjan suosio nousee, mahdollisuus televisio esitykseen myös mahdollista.

  - LK.n PROLOGI kuvaukset alkavat 19.12.2009 - 30.12.2009. LK - PROLOGI toimii teaserina LK.n ensimmäiselle kaudelle tarjoten katsojille syvällisemmän kokemuksen ensimmäiseen kauteen. Kuvaukset alkoivat 27.12.2009 ja saatiin päätökseen saman päivän aikana.

  - LK.n ensimmäisen kauden kuvaukset alkavat tammikuussa 2010 alkupuolella.


  Kiinnostaako? Kerro meille LK.n tekijöille mielipiteesi hankkeestamme.

  Vieraile LK.n omilla virallisilla kotisivuilla, linkin löydät " Linkkejä hankkeeseen liittyen " tekstin alta.


  LINKKEJÄ HANKKEESEEN LIITTYEN:

  LK.n viralliset nettisivusto: http://liekehtivakatastrofi.dy.fi/

  LK.n verkkoalbumi: http://picasaweb.google.fi/Akustiikka

  Salmi Productionin otoksia: http://www.vimeo.com/salmiproductions
   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2010
 2.  
 3. Salmi87

  Salmi87 Member

  Liittynyt:
  10.12.2007
  Viestejä:
  13
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Toivottavasti tästä poijjaat tulee jotain!
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2009
 4. LK_Aku

  LK_Aku Member

  Liittynyt:
  19.12.2009
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  LK - PROLOGIN kuvaukset päättyneet. Editointia vaille valmis. Julkaistaan katsojien iloksi nettiin heti kun on valmis. LK - PROLOGI on teaser LK.n ensimmäiselle kaudelle!
   

Jaa tämä sivu