1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Libre Office 4.0.3.3 ja oikoluku korjaud

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi Maria2 27.10.2016.

 1. Maria2

  Maria2 Regular member

  Liittynyt:
  30.03.2005
  Viestejä:
  215
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Tietsikassani on mukana ym sovellusohjelma. Kun kirjoitan siinä tekstiä niin miten saan siinä olevan automaattikorjauksen eli oikoluvun siihen esillä olevaan kirjoittamaani tekstiin toimimaan?? Kun painan ylhäällä olevassa pikkukuvakkeessa sitä automaattikuvakenäppäintä (jossa lukee abc) tulee esille vain korjausloota mutta se ei reagoi sivulla olevaan korjattavaan tekstiin. Sitten tyhjä loota sanoo että oikolulu suoritettu. Eikä se ole. Tämä on siis samantyylinen automaattinen korjausjuttu kuin esim Wordissa. Jos yritän hiirellä varjostaa tekstin ja sit painan sitä näppäintä niin nytkään ei ala korjaus???
   
 2.  
 3. IlmoPJ

  IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  17.03.2006
  Viestejä:
  6,487
  Kiitokset:
  707
  Pisteet:
  193
  En nyt vastaa suoraan kysymykseesi, koska en itse tuota käytä, enkä tiedä onko sinulla ladattuna kielityökalut ohjelmaan. Tuossa jälkimäisessä linkissä on kuitenkin ohjeita kielityökalujen käyttöön.

  Uusin LibreOffice versio on 5.1.6. https://fi.libreoffice.org/lataa/luotettavin-libreoffice/
  LibreOffice ei toistaiseksi sisällä kielityökaluja suomen kielelle. Ne saa käyttöön asentamalla Voikkoon perustuvan lisäosan nimeltä libreoffice-voikko. http://voikko.puimula.org/ooo-kielityokalut.html
   

Jaa tämä sivu