1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

LG L204WT DVI-toimimaan

Viestiketju Tietokoneen näytöt -osiossa. Ketjun avasi hista81 26.05.2007.

 1. hista81

  hista81 Member

  Liittynyt:
  13.05.2006
  Viestejä:
  25
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  11
  Suoraan ongelmaan: en saa dvi:n kautta kuvaa ulos itkemälläkään kyseisetä näytöstä. Vanhassa koneessani oli näyttiksenä GF ti4200 ja ajattelin ettei wanha kortti jostain syystä tukenut dvi:tä. Vaikka speksien mukaan sen olisi pitänyt kortilla toimia.

  No, hommasin uuden koneen (näyttiksenä gf 8800 gts) ja sama ongelma, ei kuvaa. Näyttöön ilmestyy vain teksi "digital virransäästötila" kun vaihdan sourcea analogisesta digitaaliseksi. Ruutu pysyy mustana kuin mieleni.

  Vika ei todennäköisesti ole koneessa/näyttiksessä. (?) Monitorissakaan en usko sen olevan, sillä ensimmäinen l204wt meni vaihtoon heiluneen analogiliittimen takia. Vanhassa monitorissa dvi ei toiminut eikä uudessa takuulaitteessakaan.

  Monitorille on saatavana sekä analog, että digital-ajurit. Molempia on koitettu eikä mitään eroa toiminnassa. Analoginen signaali toimii molemmilla, digitaalinen ei kummallakaan. Analoginen signaali tulee näyttikseltä luonnollisesti adapterin kautta, näyttiksessä kun on vain 2 x dvi.

  Näytön takana liittimen kohdalla lukee "dvi-d" ja speksien mukaan näyttiksessä on "dvi-i" eli ymmärtääkseni näyttö tukee VAIN digitaalista signaalia ja näyttis MOLEMPIA. ok. Miksi v*****sa kuvaa ei sitten näy kerpele!

  Näytön mukana tullutta kaapelia voisi tietty epäillä, vaikka se on tullut näytön mukana ja käytännössä uudenkarhea. Seuraavaksi täytynee varmaan hommata uutta piuhaa ja testailla sen kanssa...

  Jos tähän löytyisi ratkaisua niin voisin lopettaa pääni iskemisen seinään.

  Kiitos paljon, tack so mycket.
   
 2.  
 3. widetrak

  widetrak Guest

  dvi kaapeli rikki.
   

Jaa tämä sivu