1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

LG DVD DRD-8160B ajuriongelma (Win 2000)

Viestiketju DVD-R -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi ramon12 28.05.2011.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. ramon12

  ramon12 Member

  Liittynyt:
  21.03.2009
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olisi pieni ongelma LG DVD DRD-8160B -mallisen DVD-aseman kanssa. Erään tuttuni vanha cd-asema hajosi ja laitoin tuon tilalle. Koneessa on Windows 2000 asennettuna joka tunnisti aseman ilman ongelmia. Kyseisiä ajureita ei kuitenkaan löytynyt joten DVD-asemaa ei voi käyttää. Tutullani ei myöskään ole nettiä käytössä joka vaikeuttaa asioita entisestään.

  Latasin kotona koneelleni kyseisen mallin firmwaren muistitikulle ja yritin asentaa tuota tuttavani koneeseen. Tämä asennus ei kuitenkaan onnistunut. Read me-tiedostossa oli ohjeet että pitäisi luoda käynnistyslevyke ja käynnistää kone sen kautta ennenkuin kyseinen firmware saadaan asennettua. Asennuslevyn luominen kuitenkin vaatii Windows 2000 asennus cd:n jota tutullani ei ole. Ja vaikka olisikin, ei sitä voisi käyttää koska DVD-asema ei toimi. Löytyisikö kenelläkään mitään helppoa ratkaisua tähän? Firmware koostuu kahdesta tiedostosta: Xferd5.exe ja d5lgf65b.hex

  Olen yrittänyt myös koluta nettiä siinä toivossa että löytäisin ajurit jotta ne voitaisiin asentaa heti kun Windows on käynnistynyt ja tunnistanut laitteen - huonolla menestyksellä.

  Kiitoksia etukäteen jos joku voi auttaa tämän asian kanssa.
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu