1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

LG DNX190H:n firmis päivitystä...

Viestiketju DVD-soittimet -osiossa. Ketjun avasi Robocop_ 27.02.2007.

 1. Robocop_

  Robocop_ Member

  Liittynyt:
  14.11.2006
  Viestejä:
  65
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Ostin USB-portilla varustetun LG:n DNX190H DVD-soittimen. USB-tikulta tai ulkoiselta kiintolevyltä luettaessa ei soitin järjestä tiedostoja nimen tai minkään muunkaan mukaan. Miksiköhän? Todella ärsyttävää kun kansiot ovat sekaisin vaikka ne tietokoneella olivat vielä nimen mukaan järjestettynä. Toiseksi, jos kiintolevyllä on kansio1 jossa on kansio2 ja sen alla useita kansioitaX joissa on esim. musiikkia, ei soitin löydä kansion2 alta yhtään mitään. Ja jos ulkoisella kiintolevylläni on esim. 200 kansiollista musiikkia, näyttää soitin vain noin 40 kansiota kerrallaan. Seuraavalla käynnistyskerralla se taas näyttää jotkin toiset 40 kansiota,jotka eivät muuten ole kunnollisessa aakkosjärjestyksessä. Kun taas laitoin musiikkikansiot ihan kiintolevyn juureen, näkyi hieman useampi musiikkikansio, mutta nyt yhtään videotiedostoa ei löytynyt. Onkohan kellään näihin ongelmiin mitään ratkaisua?

  Onko muuten firmware-päivityksiä kyseiseen soittimeen löytynyt/olemassa? Mistä tuollaisen voisi saada kun ei LG:n sivuilla ainakaan näkynyt eikä googlettamalla löytynyt? Kiitos.
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2007
 2.  
 3. bumerang

  bumerang Member

  Liittynyt:
  16.03.2007
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kyseisellä laitteelle ei ole olemassa virallista firmware-päivitystä. Ja virallisesti laite ei tue ulkoisia kovalevyjä ollenkaan, ainoastaan Flashmuistit/usb-muistitikut toimivat, siis virallisesti. Nämä tiedot saatu LG:n asiakaspalvelusta kysymällä.

  Itselläni on 3 ulkoista kovalevyä, jotka toimivat laitteen kanssa vähän miten sattuu: yksi toimii aina, 2 muuta toimivat noin 3. kerta.

  Kovalevyjen sisältö näkyy myös minulla epämääräisesti, toisinaan osa kansioista puuttuu, järjestys vaihtelee..

  Firmwarea ei siis suoranaisesti tällä masiinalle ole saatavissa, mutta jostain, muistaakseni saksalaiselta foorumilta sain jotenkin sen käsityksen, että joku oli käyttänyt toisen valmistajan, mutta samaa piirisarjaa käyttävän, soittimen firmwarea ja usb-portti oli toiminut paremmin ja yhteensopimus ulkoisten kovalevyjen kanssa parantunut.
   

Jaa tämä sivu