1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

LG 42LH5000

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi JKM_AK 05.07.2009.

 1. JKM_AK

  JKM_AK Member

  Liittynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tällänen probleema. Että Gigantissa tuli käytyä kattelemassa töllöä joka kokoluokaltaan olisi 40-42 ja hinnaltaan maksimissaan vähän yli tonnia. No läheisimmässä liikkeessä oli kyseinen LG http://www.gigantti.fi/is-bin/INTER...bL&CatalogCategoryID=qdvD4QFHii8AAAEOglg03xil joka oli ihan ok kuvanlaadultaan mitä sitä pääsi nopeasti vilkaisemaan. Mutta sitten kun myyjä pääsi kimppuuni ja alkoi tuputtamaan tätä LG:n mallia http://www.gigantti.fi/is-bin/INTER...il&Selected=Specifications#tProductTabcontent Niin olin aika myytyä miestä. Tuo 200hertsin ja Divx:sän toisto mahdollisuudet olivat tosi hienon kuuluisia ominaisuuksia (leffojen katseleminen suoraan muistitikulta tai kovalevyltä on sellanen ominaisuus mitä odottanut pitkään) Mutta töllö on mahdollisesti hieman liian kallis. Ja ainut mahku saada töllö on osamaksulla ja Gigantin osamaksu tuntuu olevan ainut suht järkevä että sen takia Gigantti on ainut kauppa vaihtoehto tällä hetkellä.

  Kuitenkin. Kuinka paljon tuo kahensadan hertsin hässäkkä vaikuttaa esim pelaamiseen ja kaikkeen muuhun (koska myyjä vakuutti että alle kahdensadan hertsin töllöissä on havaittavissa haamukuvaa kun kuva liikkuu jota en tietenkään täysin purematta uskonut) ja kuinka harvinainen tuo Divx toisto on koska en ole nopeella etsimällä löytänyt toista töllöä jossa moinen olisi. Ja ylipäätänsä kuinka hyväksi töllöksi tuon kalliimman LG:n luokittelisitte?

  Kiitos.
   
 2.  
 3. juuso65

  juuso65 Regular member

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  418
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  noita Divx toistoja usb-tikulta on tullut tämänvuoden malleihin esim.
  samsung b650 ja siitä kalliimmat sarjat

  yleensähän pelatessa nuo "kuvanparannus"kilkkeet kytketään pois päältä häiritsemästä pelaamista.....

  vai onko tietokoneen monitoreissa kyseisiä ominaisuuksia ? mieti....   
 4. JKM_AK

  JKM_AK Member

  Liittynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tulipa otettuu toi 42LH5000 koekäyttöön. Muuten ollu tyytyväinen paitti että mustan toistossa voisi olla parantamisen varaa hiukan.

  Mutta suurin outous on kuinka sulavasti telkku toistaa liikkeen. Joka on varmaan kahdensadanhertsin ansiota. Se tuntuu toistavan sen niin hyvin että se jopa tuntuu luonnottomalta. En osaa selittää sitä kuin että kun vanhasta töllöstä kattoo jotain halppis sarjoja jossa kamera liikkuu hyvin tasaisesti. Niin nytten tuntuu että telkku toistaa liikkeen niin virheettästi että se antaa kaikille leffoillekkin samanlaisen fiiliksen. Kumma katsoa kallista leffaa jossa liike tuntuu toistuvan samallalailla kuin halppis sarjoissa. Ja tämän pitäisi luonnollisesti olla hyvä asia mutta se on suurin asia joka pistää minut epäilemään että pidänkö töllön vai en, siinä pelossa että totunko moiseen ikinä edes ajan kanssa.

  Kellään muulla samanlaisia kokemuksia?
   
 5. juuso65

  juuso65 Regular member

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  418
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26


  tämä on juurikin se 100/200 hertsin luoma juttu .... monet kytkevät tämän pos päältä leffoja katsoessa... ja päälle urheilua katsoessa

  telkun prosessorit generoivat välikuvia sinne normaalikuvien joukkoon ja liike näyttää todella sulavalta

  toiset tykkää toiset ei.....
   
 6. aake1

  aake1 Regular member

  Liittynyt:
  25.10.2009
  Viestejä:
  144
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Olisin itse kanssa ostamassa näillä näkymin lg 42lh5000. Kannattaako teidän mielestä vai suosittelisitteko jotain muuta vaihtoehtoa? 42 tuumanen pitäis olla.
   

Jaa tämä sivu