1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

LG 32LH3000 ulkoisen digiboxin kytkeminen

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi hitsari 21.10.2009.

 1. hitsari

  hitsari Guest

  Ostin LG 32LH3000 television, jossa on digiviritn ja kytkin vanhan digiboxini siihen kylkeen.En saa maksukanavia näkymään koska kone tuntuu hakevan telkkarin korttipaikkaa eikä tajua, että kortti on digiboxin korttipaikassa. En viitsisi maksaa telkkarin korttisovittimesta, kun kerran boxissa on korttipaikka, joka toimi mainiosti vanhassa töllössä, jossa ei digivirittimiä ollut. Olenko ihan metsässä vai jäikö multa joku asetus huomaamatta?
   
 2.  
 3. Noranti

  Noranti Regular member

  Liittynyt:
  29.03.2006
  Viestejä:
  393
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Epäilemättä asetusjuttu. Kuvanhan on tultava telkan oman digivitittimen "ohi" eli siitä vanhasta boxista jonkin "aux", "ext", "component", "rgb" tms. TV:n tuloasetuksen (ja sen mukaisen välijohdon ja liitännän) kautta.
   
 4. hitsari

  hitsari Guest

  Heips!

  Kiitos. Nyt mä alan hahmottaa, että mulla pitäis olinä yksi johto lisää. Se component löytyi digiboxista ja onneksi telkkarissa on niin vähän semmoisia reikiä, johon semmoinen blugi mahtuu, että eiköhän se kokeilemalla onnistu.
   
 5. Noranti

  Noranti Regular member

  Liittynyt:
  29.03.2006
  Viestejä:
  393
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ei siinä välttämättä tarvita kuin vanha scartjohto vehkeiden väliin, laitat poksin päälle ja napsuttelet telkan kaukosäätimellä sen lähettämän kuvan näkyviin (AV, aux, RGB tms).
   

Jaa tämä sivu