1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Lentotila pöytäkone

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi Tomppa26 15.09.2019.

  1. Tomppa26

    Tomppa26 Regular member

    Liittynyt:
    30.06.2014
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Lentotila käytössä, palkki harmaana, eli ei saa pois päältä. Koneessa erillinen wlan Wi-Fi kortti. Hid osiosta ei löydy lentotila kohtaa. Windows 10 64bit. Millä netti taas toimimaan.?
     
  2.  
  3. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,717
    Kiitokset:
    1,187
    Pisteet:
    223
    @Tomppa26

    Oletko jo kokeillut ihan perinteistä konstia eli koneen uudelleen käynnistäminen?

    Tai:
    lentotila.PNG
     
  4. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,324
    Kiitokset:
    907
    Pisteet:
    123
    Kokeilitko, alapalkista ilmoitusosioon (oikean puoleisin alapalkin puhekupla), klikkaa ruutua "Lentotila", vai onko se juuri harmaana?
     
  5. Tomppa26

    Tomppa26 Regular member

    Liittynyt:
    30.06.2014
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Kone käynnistetty uudestaan monesti ja ja alapalkista harmaana myös, seki Windows asetukset- Verkko ja internet- lentotila käytössä, palkki harmaana.
     
  6. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,717
    Kiitokset:
    1,187
    Pisteet:
    223
    Tuo viestin #2 kuva oli höpöjuttu, sorry siitä. Piti oikein käydä toisella koneella jossa wlan.

    Luulisi että siellä on nyt tilanne tällainen:
    Näyttökuva (41).

    Ja lentotila pois niin:
    Näyttökuva (42).
     
  7. Tomppa26

    Tomppa26 Regular member

    Liittynyt:
    30.06.2014
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Juuri tuolla kuvan valikossa toi lentotila on käytössä ja harmaana. Kun sitä klikkaa ei tapahdu mitään. Latasin juuri puhelimella asuksen sivuilta ajurin verkkokortille. Katsotaan jos alkaisi toimimaan. Eikä näy noita verkkoja siellä. Kuitenkin löytää meidän koti verkon ja yrittää yhdistää, mutta ei käytettävissä.
     
  8. Tomppa26

    Tomppa26 Regular member

    Liittynyt:
    30.06.2014
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
  9. Tomppa26

    Tomppa26 Regular member

    Liittynyt:
    30.06.2014
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
  10. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,717
    Kiitokset:
    1,187
    Pisteet:
    223
    Nyt näyttäis siellä toimivan.
     
  11. Tomppa26

    Tomppa26 Regular member

    Liittynyt:
    30.06.2014
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
  12. Tomppa26

    Tomppa26 Regular member

    Liittynyt:
    30.06.2014
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Ei auttanut ajurin asennus ja uudelleen käynnistys
     
  13. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,717
    Kiitokset:
    1,187
    Pisteet:
    223
    Kai se nyt vaan pitää määritellä uudelleen nuo kotiverkot. Eipä ole koskaan tuollaista mulla esiintynyt. On vaan vaatinut tietysti salasanan antamista mikä löytyy reitittimen asetuksista (tai muistilapulta). Toimiiko tuo toinen verkko jos antaa vaadittaessa salasanan? Jos yhteys toimii niin salasana jää muistiin.
     
  14. Tomppa26

    Tomppa26 Regular member

    Liittynyt:
    30.06.2014
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Kyseli ajuriasennuksen jälkeen suojausavainta ja laitoin sen. Ei vaikutusta
     
  15. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,717
    Kiitokset:
    1,187
    Pisteet:
    223
    Kokeile käynnistää se reititin uudelleen. Yllättävän moni asia korjaantuu uudelleenkäynnistämällä...
     
  16. Tomppa26

    Tomppa26 Regular member

    Liittynyt:
    30.06.2014
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Toinen verkko alkoi toimimaan. Lentotila silti käytössä verkkoasetuksissa.
     
  17. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,717
    Kiitokset:
    1,187
    Pisteet:
    223
    No saako sitä winukan asetuksista käännettyä pois päältä?

    muoks. Tjaa onko siellä pakotettu käyttämään 5GHz asetusta reitittimessä?
     
  18. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,352
    Kiitokset:
    876
    Pisteet:
    193
    Oletko kokeillut, mitä Windowsin verkko-ongelmien diagnostiikka kertoo? Eli klikkaa tehtäväpalkin verkkoyhteyskuvaketta oikealla ja valitse "Tee ongelmien vianmääritys" tai kirjoita hakuun verkko-ongelma ja valitse "Määritä ja korjaa verkko-ongelmat".
     
  19. Tomppa26

    Tomppa26 Regular member

    Liittynyt:
    30.06.2014
    Viestejä:
    186
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Winukan asetuksista ei saa pois kytkettyä lentotilaa. Netti toimii, mutta erittäin hitaasti. Molemmat netti yhteydet toimii hitaasti. Verkko ongelmien hakuun en muista mitä sano, mutta kuulosti verkkokortti ongelmalta. Tosin monelta palstalta luin, että olis operaattorin vika kun ei löydä ip osoitetta.
     
  20. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,717
    Kiitokset:
    1,187
    Pisteet:
    223
    Tämä kaihertaa silmää. Onko mahdollista kokeilla kännykän hotspotilla toimiiko yhteys ok? Pitää toki syöttää salasanat.
     
  21. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,197
    Kiitokset:
    796
    Pisteet:
    123
    Määritä verkko uudelleen. Joko sieltä tehtäväpalkin kuvakkeesta hiiren oikealla valitsemalla "Avaa verkon ja internetin asetukset" - Verkon määritys uudelleen. Tai samaan paikkaan asetusten kautta. Asetukset - Verkko ja internet - Verkon määritys uudelleen.
     

Jaa tämä sivu