1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Lenovo 505s

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi kandalf 03.03.2015.

 1. kandalf

  kandalf Member

  Liittynyt:
  19.01.2011
  Viestejä:
  88
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Moi mulla on tollaisesta kannettavasta tietokoneesta särkynyt näyttö , näyttöön on tullut vasempaan yläkulmaan painautuma ja nyt sen takia näytössä värit sekaisin ja välillä ei pelaa ollenkaan.
  Missähän ois halvin tommoinen näyttö korjuuttaa ja paljonkohan tommoisen korjuu tulis maksamaan ja oisko ton näytön korjuu\vaihto itse mitenkä vaikea operaatio.
   
 2.  
 3. VAIO98

  VAIO98 Member

  Liittynyt:
  13.05.2013
  Viestejä:
  73
  Kiitokset:
  2
  Pisteet:
  18
  Näytön voi korjuuttaa jossain liikkeessä, mutta sen pitäis pystyä itsekin aika helposti vaihtaa. Ostat vain jostain uuden näytön esim. eBay:stä. Ja netistä löytyy ohjeita. Mutta jos tuntuu, että et ole varma niin aika kohtuu hintaan saa korjuutettua varmaan jossain liikkeessä.
   
 4. Kop1

  Kop1 Newbie

  Liittynyt:
  14.09.2015
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Pistän viestin tänne niin ei tartte uutta viestiketjua avata, eli mulla olisi Lenovon Z50-75 kannettava käytössä, asensin juuri Win. 10 ja oon nyt viikon käyttänyt ja ollut tyytyväinen, mutta osaisiko joku neuvoa miten lukitusnäytän salasanan saisi poistettua käytöstä? Tämä siis kun käynnistää koneen niin pyytää rekisteröimäni hotmail.com tunnuksen salasanaa. Kone on perheen yhteiskäytössä joten salasanaa ei tarvita, päin vastoin se hidastaa koneen käynnistystä ja tahtoisin siitä mieluusti eroon.

  Ohjauspaneeli\Käyttäjätilit\Käyttäjätilit\Muuta tilin tyyppiä
  Tili:

  Kop1
  ********@hotmail.com
  Järjestelmänvalvoja
  Salasanasuojattu
   
 5. VAIO98

  VAIO98 Member

  Liittynyt:
  13.05.2013
  Viestejä:
  73
  Kiitokset:
  2
  Pisteet:
  18
  Jos haluat kirjautua ilman salasanaa sinun tulee tehdä paikallinen käyttäjä ja niin kuin ennekin olla määrittämättä salasanaa. Tässä on vielä ohjeita muutoksen tekemiseen microsoftin sivuilta: http://windows.microsoft.com/fi-fi/windows-8/disable-remove-password
   

Jaa tämä sivu