1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

lautas- + viritinasiaa

Viestiketju Keskustelua satelliittivastaanotosta ja satelliit -osiossa. Ketjun avasi kliroy 03.09.2007.

 1. kliroy

  kliroy Member

  Liittynyt:
  03.09.2007
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Moi

  Ensinnäkin iso kiitos afterdawnille monista sivuston avulla löytyneistä ratkaisuista erinäisiin ongelmiin elektroniikan parissa.

  Nyt päätin kirjautua palveluun, koska selattuani threadit läpi liittyen satelliittivastaanottoon en löytänyt ongelmaani liittyvää keskustelua.

  Eli omaan canalin kautta tulleen pienen peilin ja comboboksin, nyt olen kuitenkin päättänyt lopettaa loppujenkin kanavien tilauksen sitä kautta ja tahtotilana olisi saada myös hankittua tallentava boksi.

  Kysymykseni siis kuuluu, että millainen boksi olisi järkevintä ostaa? Tahtoisin ruveta tilaamaan plustv:n edullisempaa ja minulle sopivampaa kanavapakettia, joten boksin pitäisi olla combo, tallentavia dvb-s bokseja tuntuu olevan vaikea löytää saati sitten vertailla.

  toinen kysymys on mihin kannattaisi peili kääntää thorista? Toiveena olisi mahdollisimman paljon ilmaisia (ja mielenkiintoisia?; urheilu,tiede,musiikki, eli tulee väijyttyä monenlaista ohjelmaa) englanninkielisiä kanavia. Kääntötoimenpiteeseen voisin alkaa perehtymään(tai tilaamaan asentajaa) kunhan tietäisi mihin kannattaisi, juuri selailin läpi hotbirdin ja astran kanavalistoja, mutta niistä en oikein ottanut tolkkua mitkä kanavat oli ilmaisia ja oliko pääasiallisesti kaikki kanavat joko saksan tai ranska/espanjankielisiä niissä.
   
 2.  
 3. NUIJJA

  NUIJJA Active member

  Liittynyt:
  12.01.2005
  Viestejä:
  4,408
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
 4. satnav80

  satnav80 Guest

  kannattaa käydä stekkaamassa fi.kingofsat.net sivu sieltä löytyy kaikkien satelliittien näkyvyysalue(sivun alhalla:vastaanottoraportti) ja miten ison lautasen tarttet ja kanavalista(sivun alhaalla:satelliitti luettelo) siellä on myös eritelty maksulliset ja ilmaiset kanavat.
   

Jaa tämä sivu