1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Laulaja/kitaristi etsii soittajia bändiin pääkaupunkiseudulta

Viestiketju Muusikkojahti -osiossa. Ketjun avasi kippendaa 06.11.2007.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. kippendaa

  kippendaa Member

  Liittynyt:
  25.04.2007
  Viestejä:
  17
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Helsinkiläinen, 20-vuotias kitaristi-laulaja etsii soittokavereita muodostamaan jonkinlaista poppoota.
  Haussa olisi pääasiassa rumpali, basisti, ja kosketinsoittaja. Mutta jos joku muu vingutin on sun juttu ja alkoi kiinnostamaan niin katotaan. Sävellys-tai sanoitustaito ei ole vaatimuksena, koska itselle ne ovat mukavaa ajanvietettä.
  Nauhoitin pari varsin suurpiirteistä akustista livenäytettä muutamasta kipaleestani, jotta kuulisitte että minkä tyyppisiä suunnilleen tulee yleensä väsättyä. Olen sävellellyt omaa materiaalia parin vuoden ajan, joten noita biisejäkin on ehtinyt aikalailla kertyä. Näytteet löytää seuraavasta linkistä. http://www.mikseri.net/artists/naytteet.100883.php
  Mikserin tunnuksen takaa löytyy myös kuvia, joista näkyy että minkänäköinen tyyppi on kyseessä.
  Rentous ja avoimuus uusille jutuille olisi suotavaa, sillä suunnitelmissa olisi tehdä oman näköistä musiikkia, eikä kopioida tietoisesti kenenkään muun tyyliä. Ajattelin että se tyyli voisi muotoutua bändin kanssa tarkemmin. Jotain alternative/rock-tyylistä itse ehkä tykkäisin tehdä.
  En etsi ammattimuusikkoja, koska en sitä itsekään kolme vuotta kitaraa soittaneena ole. Keppi pysyy kuitenkin kädessä, ja pyrin jatkuvasti kehittymään soittimeni hallinnassa ja musiikin tuottamisessa, ja sitä toivon myös muilta.
  Hommia ei olisi tarkoitus vääntää kuolemanvakavuudella, mutta itsellä olisi ainakin tarkoitus panostaa projektiin kunnolla, ja uhrata vapaa-aikaa jutun hyväksi niin paljon kuin pystyn.
  Pistä yksityisviestiä tulemaan jos kiinnostuit ja biisit kuulosti kutakuinkin kuunneltavalle!
   
  Viimeksi muokattu: 06.11.2007
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu