1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Laulaja hakee bändiä Helsingissä.

Viestiketju Muusikkojahti -osiossa. Ketjun avasi Daikirai 12.08.2007.

 1. Daikirai

  Daikirai Member

  Liittynyt:
  12.08.2007
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kuten otsikko sanoo, laulaja hakee bändiä Helsingissä. Osaan tarvittaessa soittaa hitusen syntikkaa ja bassoa. Oikeastaan melkein mikä tahansa genre kelpaa, mutta ehkä mieluiten sieltä punk/rock/heavy-suunnilta jotain. Monipuolinen ääni, ymmärrykseni mukaan voimakaskin ja parisen vuotta itse koulutettu. Oma tyylini on enemmän tai vähemmän Gootti-Punk-Emo, kaikkien muiden paitsi omien sanojeni mukaan.
  Olisi loistavaa jos olisi tosiaan perusasiat kaikilla kunnossa soitintensa kanssa ja mitä enemmän taitoa hyppysissä, sen parempi.

  Varoitus:
  Ei kannata antaa ulkonäköni hämätä, tunnen oman arvoni täysin ja olen vähän johtaja-tyyppiä kun tulee bisnekseen...mutta kuuntelen aina muiden mielipiteet enkä ajattele aina olevani se ainoa oikeassa.
   
 2.  
 3. shnigi

  shnigi Active member

  Liittynyt:
  30.07.2005
  Viestejä:
  1,015
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Mies vai nainen, ikä ?
   
 4. Daikirai

  Daikirai Member

  Liittynyt:
  12.08.2007
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Nuori nainen, ikää kuusitoista vuotta. Mutta järkeä enemmän kuin monilla täysi-ikäisillä. Ääneni on kyllä muotoiltavissa tarvittaessa ja en ole mikään naisellisuuden perikuva..vähän karskimpaa sorttia, mutta en mikään rumilus ole todellakaan. Hieman sivistymätön ja omituinen, selkeästi normeista poikkeava kaikkien ihmisten mielestä.
   
 5. Daikirai

  Daikirai Member

  Liittynyt:
  12.08.2007
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Irc-Galleria ja nikki Trickmaster, siellä pari kuvatusta.
  Olen nainen, mutta minusta saa kyllä vaikka jos minkä näköisen pienillä yksityiskohdilla, että oikeastaan sukupuolellani ei ole kovin paljoa väliä.
   
 6. kaappi

  kaappi Member

  Liittynyt:
  21.09.2006
  Viestejä:
  58
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Eikös kuusitoistaventtiiliset kuitenkin vielä tytöiksi luokitella. Muutenkin kun hilaat egoa ircgalleryssä pari kerrosta alemmas, saattais olla että pääsisit koelaulantaan... =)
   

Jaa tämä sivu