1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Lagi ja ohjain ongelmia....

Viestiketju PS3 -osiossa. Ketjun avasi osku0 05.05.2014.

 1. osku0

  osku0 Member

  Liittynyt:
  24.05.2009
  Viestejä:
  17
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Moro! Elikkäs pleikkariini on tullut sellainen ongelma että pelit alkoi lagaamaan offline tilassa joten netistä ei ole kiinni, luin jostain foorumilta että tehdas asetusten palauttaminen saattaisi auttaa.
  No, kokeilin laittaa pleikkarin "safe modeen" mutta ongelma ilmestyi heti safe moden alussa kun pitäisi painaa ohjaimen ps näppäintä jotta voi jatkaa valikkoon. Ei toimi, ohjain latautuu normaalisti ps3 alkuvalikossa mutta safe modessa ei toimi ollenkaan. Olen koittanut resetoida ohjaimen sekä kokeillut toisella ohjaimella. Luovutin ja löysin tehdas asetusten palautuksen myös asetuksista. Tein sen ja käynnistin pleikkarin. Heti ensimmäinen kohta oli taas "yhdistä ps3-ohjain usb kaapelilla" ja taaskaan ei onnistu, elikkäs jäin siihen kohtaan jumiin ja en saa pleikkariani enää päälle.

  Eli apua tarvitaan sekä tähän ohjain ongelmaan, että tähän offline lagiin. Voiko lagi johtua HDMI kaapelista, kun sen pää on hieman kärsinyt. Entä voiko ohjain ongelma johtua siitä että johdon pää on myös hieman kärsinyt, vaikka se toimikin normaalisti kun pleikkaria käytti normaali tilassa?
   
 2.  
 3. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  Vialliset kaapelit voivat olla osa ongelmaa, mutta eivät välttämättä sen aiheuttajia. Riippuu vähän siitä mitä tarkoitat vähän kärsineillä kaapeleilla. Jos epäilet että ongelma johtuu kaapeleista, kannattaa kokeilla uusilla kaapeleilla heti ensimmäiseksi. Jos ongelma korjaantuu, vika oli todennäköisesti kaapeleissa ja jos ei korjaudu, vika on luultavasti konsolissa itsessään ja se on lähetettävä huoltoon.
   
 4. Marsupilari

  Marsupilari Newbie

  Liittynyt:
  20.06.2014
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  ei nykimisen pitäisi ainakaan hdmi-kaapelista johtua
   
 5. snaketus

  snaketus Member

  Liittynyt:
  21.03.2006
  Viestejä:
  52
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Aivan. HDMI kaapeli on digitaalinen kaapeli tai interface ja se joko toimii tai sitten se ei toimi ollenkaan. Joten jos kuva tulee niin se todnäk. toimii. Veikkaan, että vika on ohjaimen tai itse pleikkarin bluetooth lähettimessä tai vastaanottimessa. Tosiaan aivan ekana kannattaa koittaa ne ehjät kaapelit, varsinkin sen ohjaimen tapauksessa.

  Myös kyseistä lagia voi esiintyä joissakin televisioissa jos ns. pelimoodi ei ole päällä (Game Mode), kannattaa sellaista etsiä myös telkkarista, mutta tuskin ongelman aiheuttaja jos joskus aikaisemmin on toiminut sillä samalla telkkarilla.
   

Jaa tämä sivu