1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Läppärin omituisuuksia....ja liuta kysymyksiä

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi cbmhtj 22.06.2015.

 1. cbmhtj

  cbmhtj Member

  Liittynyt:
  01.09.2003
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  1. Kysymys

  Mikä muuten oikein aiheuttaa tuon, että Firefox selaimessa nuo kirjaantumiskentät ovat sinisiä valkoisten sijaan. Tuo vika korjaantuu sillä, että vieritän rauhassa eestaas tuota etusivua niin nuo kentät muuttuu valkoisiksi. Mutta jos vieritän nopeasti niin ne tuppaa muuttumaan takaisin siniseksi. Muutenkin olen huomannut, että joillakin sivuilla valkoisille kentille kun kirjoitan niin kirjaimet ovat myös valkoisia mustien sijaan. Tuo vika ilmestyi Firefox 37.x lähtien.

  [​IMG]

  2. Kysymys

  Mistä osaisi lähteä etsimään sellaista vikaa joka liittyy Firefoxin käyttöön. Selaimessa kun on muutamia välilehtiä auki. Ja kun suljen jonkun välilehden niin selain hyytyy hetkeksi eli et pysty ollenkaan vierittämään muitten välilehtien sivuja. Olen poistanut firefoxin ja asentanut uudestaan mutta ei auta ollenkaan.

  3. Kysymys

  Onko olemassa mitään sellaista sivua tai onko jollakin vinkkejä mitä turhia prosesseja Windows 8.1 käyttiksesta joutaisi ottaa pois.
  Netistä löysin yhden sivun jossa neuvottiin, että mitä prosesseja joutaa sulkea pois Windows XPstä. Edellisessä käyttiksessä sain turhia prosesseja pois, että ei ollunna kuin 28 prosessia.

  4. Kysymys

  Olen yrittänyt etsiä netistä ratkaisua tällaiseen ongelmaan. Mutta en löytänyt.
  Windows 8.1 työpöydälle kun latailen joitakin sovelluksia, kuvia, videoita, jne. netistä. Niin aloin aluksi ihmettelemään, että mihin hittoon se oikein laittoi ne. Vaikka latauskansioksi olin määritellyt työpöydän. Sitten kerran satuin päivittämään työpöydän eli hiiren oikealla napilla menu esille ja Päivitä kohta. Niin nämä "piilossa" olleet kuvakkeet tuli esille. Että mikä on syynä, että jotkut kuvakkeet eivät näy työpöydällä ennen kuin päivittää niin sitten ne tavallaan tulee "esille". Työpöydän kansion katsoin niin ne on siellä ihan normaalisti mutta jostain syystä jotkut tiedostot eivät vain näy ennen kuin työpöydän päivittää.
  Aikaisemmin tätä vikaa ei ollunna. Mutta kun ostin uudemman ja isomman kiintolevyn ja asensin käyttiksen puhtaalta pöydältä niin tämän jälkeen tuo vika tuli.

  5. Kysymys

  Onko kellään ratkaisua, että mistä oikein johtuu kun mokkulayhteys saattaa välillä mennä rajoitettu tila yhteyteen.

  Koneeni kokoonpano on seuraava:

  Windows 8.1 Pro
  Intel tuplaydin prosessori B820 1,7 Ghz
  6 Gt muistia
  500 GB Seagate HDD SATA kiintolevy
  Intel HD 2000 näytönohjain
  Huawei E3276 + Sonera 3G
  Selain on Firefox 38.0.5
  Käyttikseen ja koneeseen on asennettu kaikki viimeisimmät päivitykset.
   
 2.  
 3. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  Luo uusi käyttäjäprofiili ja palauta vanhasta kirjanmerkit, salasanat, ym. mitä tarvitset. Profiilissa on jotain vikaa.

  https://support.mozilla.org/fi/kb/profiilien-hallinta-luo-ja-poista-profiileja
  https://support.mozilla.org/fi/kb/tarkeiden-tietojen-palauttaminen-vanhasta-profiilista


  Profiili ei poistu Firefoxin poiston yhteydessä. Uusi profiili voi auttaa, mutta jos ongelma johtuu vähäisestä muistista, niin pitäisi ostaa lisää muistia koneeseen jos se vaan on yleensä laajennettavissa.

  Voit määritellä mitkä ohjelmat käynnistyvät käyttöjärjestelmän yhteydessä ja palveluista voit ottaa pois käytöstä esim. superfetchin.

  Luo työpöydälle joku kansio ja lataa tiedostot sinne. Windows 8 oikea työpöytä on se metro/tms. käyttöliittymä. En yhtään ihmettele jos se perinteinen työpöytäpuoli ei ihan täydellisesti toimi. Classic shell saattaa auttaa(?).

  http://www.classicshell.net/downloads/

  Heikot kentät, siirrä parempaan paikkaan tai hanki antenni.
   
 4. cbmhtj

  cbmhtj Member

  Liittynyt:
  01.09.2003
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  Sen verran, että ensimmäisessä kysymyksessä toin mielestäni esille sen, että mistä selaimesta lähtien nuo ongelmat alkoivat.

  Kokeilin noita uuden profiilin luomis juttuja mutta ei auttanut mitään. Samat ongelmat ovat edelleen.

  Nyt asensin kokeeksi uudestaan Firefox 36.0.4 version samaan kansioon kuin missä oli Firefox 38.0.5.versio.

  Niin nuo ylläolevat ongelmat hävisivät eli Facebook etusivun valkoiset kirjaantumiskentät EIVÄT muuttuneet siniseksi vaan pysyivät valkoisina....kuten pitää.
  Sekä tuo, että kun kirjoitan jollain sivulla valkoiseen kenttään tekstiä niin se EI näy kun fontti on valkoinen (pari kuvaa esimerkkinä).

  [​IMG]

  Firefox 36.0.4 (musta teksti näkyy valkoisella pohjalla)

  [​IMG]

  Firefox 37.x.x ja 38.x.x (kuvassa ylimmäisessä olen kirjoittanut tekstin ja "maalasin" sitten tekstin havainnollistaakseni, että olen todella kirjoittanut jotain)

  Kun käytän Firefox 36.x.x versiota niin EI mitään ongelmia EI EDES tuon jumiutumisen kanssa kun suljen jotain välilehtiä. Mistä kirjoitin ensimmäisessä viestissä kakkos kohdan kysymyksessä.

  Ja nuo ylläolevat ongelmat alkoivat Firefox 37.0.0 versiosta lähtien aina tähän nykyiseen versioon asti.

  Nyt on pakko olla Firefox selaimissa jotain ihme koodia joka EI synkkaa ollenkaan noitten yo. läppärini speksien kanssa??? tai jotain muuta..........MUTTA MITÄ???


  Windows 8.1 Prossa käytän tuota Classic Shelliä koska sillä saa tuon Windows 7 tai Windows XP valikkonäkymän. Harmi vain, että tuotakaan ohjelmaa ei taideta enää kehittää tai että kukaan edes suomentaa kyseistä ohjelmaa. Tälle kerran kysyttiin suomentajaa. Mutta kukaan ei tainut ryhtyä. Sääli.
   
 5. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  6,471
  Kiitokset:
  646
  Pisteet:
  173
  Jos kiinnostaa, voisit kokeilla, kuinka Firefoxin ESR-versio (Extended Support Release) käyttäytyy koneellasi. Itse käytän tuota yrityksille suunnattua versiota, jota ei tarvitse alvariinsa päivittää. Tietoturvapäivityksiä kyllä tulee tarvittaessa. Nyt on käytössä versio 31.7.0, mutta saatavissa on jo seuraava versio ESR 38.0.1. Menossa on siirtymäaika ja uuteen versioon siirrytään viimeistään elokuussa.

  Jos kokeilu kiinnostaa, tuolta löytyy latauslinkki: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/all/
   
 6. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  Mikäli ongelma esiintyy uudella puhtaalla profiililla (ilman lisäosia, ym.), niin ongelma on jossain muualla kuin itse selaimessa. Firefox käyttää järjestelmän asetuksiin asetettuja fonttiasetuksia, valikkojen värejä, ym., joten ne kannattaa palauttaa oletuksiin. Vaikket itse ole asetuksia muuttanut, on sen saattanut tehdä joku käyttöjärjestelmään asennettu ohjelma. Vanhemmat Firefox versiot saattavat väliaikaista ratkaista ongelman, mutta tuo samantapainen ongelma esiintyy 100% varmasti muissakin ohjelmissa.
   
 7. cbmhtj

  cbmhtj Member

  Liittynyt:
  01.09.2003
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  Kokeilin tuota Firefox 38.0.1 ESR ei auttanut ollenkaan tuohon ongelmaan.
  Kokeilin myös noita oletusasetuksen palautuksia (fontit, värit jne.) niin ei auttanut ollenkaan.

  Se mikä jäi noista viesteistäni mainitsematta on se, että tuo fontti/väri ongelma vaivaa myös Facebookin yksäriviesteissä. Laitan pari kuvaa esimerkkinä. (Yksäriviestin sisältö ei ole mitään huippusalaista ainoastaan viestittelyä Soneran kanssa mokkula ongelmista).  [​IMG]
  [​IMG]


  Kuvista selviää, että yksäriviestien lukeminen on hankalaa näillä FF37 ja FF38 (sekä kokeilin FF39beta version selaimilla).....kun alusta puuttuu tekstiä.

  Ihmeellistä on se, että tuota ongelmaa EI esiinny kaikilla sivuilla vaan joillakin sivuilla.
  Aloin pähkäilemään sitä, että nyt jostain syystä nämä Firefoxin viimeisimmät versiota eivät (tajua?) jonkun nettisivun jotain koodia?!?!?

  Tein myös sellaisen kokeen, että asensin toiselle SSD kiintolevylle Windows 8.1 käyttiksen (omistan kaksi alkuperäistä käyttistä Windows 8 Pro ja Windows 8.1).

  Tuo W8.1 asennus oli puhtaalta pöydältä. Käyttiksen lisäksi ei ollunna mitään ylimääräisiä ohjelmia ainoastaan Mobile Broadband yhteys ja Firefox 38.x.x. Sekä tietenkin käyttikseen KAIKKI päivitykset.

  Niin silti tuo sama vika esiintyy......että ei tullunna kesää eikä talvea.
  Että nyt kyllä epäilen TODELLA vahvasti kuten tuossa äsken totesin, että nämä FF37, FF38 ja FF39beta selaimet eivät tajua jonkun nettisivun koodista jotain alkaen sitten käyttäytyä omituisesti.

  Se mikä kaikkein naurettavinta on se, että jos käytät vanhempaa selainta niin esimerkiksi verkkopankki sivu herjaavat, että käytät vanhaa selain versiota vaatien käyttämään uudempaa versiota.
   
 8. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  Mikäli ongelma koskettaisi itse selainta, se olisi kaikilla käyttäjillä. Jotain hämärää on käyttöjärjestelmässäsi joka tuon aiheuttaa mm. firefoxissa. Todennäköisesti muutkin ohjelmat toimivat jotenkin väärin mutta eivät noin näkyvästi kuin firefox. Esimerkiksi Classic Shell saattaanee jollain ihmeen tavalla tuon aiheuttaa. Mahdotonta sanoa mistä tuo johtuu, mutta olen lähes täysin varma, että vika ei ole selaimessa vaan itse käyttöjärjestelmässä.
   
 9. cbmhtj

  cbmhtj Member

  Liittynyt:
  01.09.2003
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  Kokeilin tuotakin, että otin pois koko Classic Shellin. Käynnistin sitten koneen uudestaan. Niin ei auttanut asiaa.
  Äsken kokeilin vanhempia näytönohjaimen ajureitakin, että jos se jotenkin johtuisi uusimmista ajureista. Ei auttanut asiaa.

  Ihmeelliseksi tuon asian tekee se, että kuten kirjoitin aikaisemmassa viestissä......

  Laitoin tähän samaan läppäriin SSD kiintolevyn (120 GB) ja asensin puhtaasti Windows 8.1 ja tähän sitten hain VAIN Microsoftin päivitykset. Asensin laiteajurit, näytönohjaimen ajurit eli tarpeelliset ajurit viimeisimmät versiot.
  Sitten asensin Firefox 38.0.5 selaimen (EN asentanut mitään plugineja tosin Flashplayer piti asentaa).
  Niin silti tuollakin kokoonpanolla tuli nuo Firefoxin viat...eli nuo lomake kenttä viat.

  Joten vaihdoin sitten takaisin 500 GB SATA kiintolevyn jossa on Windows 8.1 Pro käyttis.

  Muut ohjelmat kyllä toimivat hyvin.
  Ihmeellistä on se, että esimerkiksi IE11 selaimessa EI ilmene ollenkaan noita ongelmia.

  Ihmeellistä, että kahdessa eri käyttiksessä (Windows 8.1 ja Windows 8. 1 Pro) tulee tuo sama vika esille ja Firefox 37.x.x selaimesta eteenpäin....tosin koneen kokoonpano on sama ainoastaan kiintolevy vaihtui. SATA ---> SSD.

  Ja JOS itse käyttöjärjestelmässä olisi jotain häikkää niin luulis noitten vikojen jotenkin ilmenevän MYÖS Firefox 36.x.x. selaimessa mutta kun EI ilmene....toimii kuin junanvessa.

  Alkaa vaan jotenkin harmittaa tuollainen selaimen temppuileminen FF37 selaimesta eteenpäin. Ja että joudun tyytymään FF36 selain versioon. Verkkopankitkin urputtavat, että käytän vanhaa selainversiota.

  Kyllä nyt on pakko epäillä joko winukan jotain päivitystä mutta mitä? Uusimmat Firefox selaimet eivät ole yhteensopivia Intel piirien (näytönohjain, prosessori, piirisarja) kanssa? Onko syynä sitten Flashplayer (vanhempia versioita ei saa varmaan mistään?).

  Mozillan tukisivullekin kirjoitin ongelmasta. Mutta sielläkään eivät taida kovin innokkaasti vastailla.

  Olisi vain niin mukava tietää, että mikä oikein aiheuttaa tuon temppuilun???

  PS. Tehdäänkö muuten nuo lomakekentät ja muut tilpehööri Flashplayerin koodilla vai javalla vai javascriptillä vai jollain muulla koodilla?
   
 10. verovanki

  verovanki Regular member

  Liittynyt:
  15.08.2007
  Viestejä:
  594
  Kiitokset:
  86
  Pisteet:
  38
  Tuohon firefoxin väriongelmaan: osoiteriville kopioi
  Koodi:
  about:preferences#content 
  Kohdasta värit
  teksti musta
  tausta valkea
  avaamattomat linkit tumman sininen
  avatut linkit violetti.
  Rasti pois kohdasta käytä järjestelmän värejä, rasti kohdassa alleviiivaa linkit.

  Pitäisi alkaa näkymään oikein.
  Firefox 38
   
  Viimeksi muokattu: 24.06.2015
 11. cbmhtj

  cbmhtj Member

  Liittynyt:
  01.09.2003
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  Kokeilin tuota yo. juttua. Ikävä kyllä EI auttanut ollenkaan. Facebookin yksäriviesteistä osa tekstistä hävis edelleen.
  Ja kun vieritin viestiketjua jompaan kumpaan suuntaan hiiren rullalla rauhallisesti niin LOPUTKIN teksti tuli takaisin. Mutta kun vieritin taas jompaan kumpaan suuntaan lukeakseen muita viestejä viestiketjusta niin taas hävis joistakin viesteistä osa tekstiä.
  Hassuinta tuossa on se, että kun kirjoitan feissarissa jollekin yksityisviestin ja pitkän niin teksti ON KOKOAJAN näkyvillä ja eikä häviä. Tämä siis Firefox 38.x.x. versiossa ja FF37.

  Kävin myös testaamassa eri sivuilla (esim. DNA ja peittokartta) ja annoin lomakekenttään tiedon. Niin syötetty oli Teksti oli valkoista eikä mustaa.
  Ei auttanut itku markkinoilla ongelma esiintyy edelleen.

  Tuntuu, että tuo konflikti liittyisi jotenkin väriasetuksiin......vai liittyykö?

  [​IMG]

  Otin kuvakaappauksen Firefox config jutusta (eli syötät osoitekenttään komennon about:config niin pääsee muokkaamaan kaikkia asetuksia) ja kirjoitin haku kenttään sanan COLOR.
  Niin olisiko joku noista sellainen mitä pitäisi muuttaa? korjatakseen ongelman.

  Toinen mitä olen alkanut miettimään kun kerran käyttöjärjestelmän puhdas asentaminen EI auta asiaa. Ja se, että kun on hakenut Windows 8.1 KAIKKI päivitykset ja eikä ole asentanut mitään muita sovelluksia kuin AINOASTAAN Firefoxin viimeisimmän version sekä tietenkin viimeisimmät laiteajurit.

  Niin tekiskö joku Windowsin KB päivitys tuon konfliktin.......mutta mikä???

  Itsekin olen kokeillut kaikkea mahdollista mutta mikään ei tunnu auttavan.

  Sitäkin olen jo alkanut miettimään, että olisko näytönohjaimessa joku vika? mutta millä sitten tuollaista asiaa testaa läppäristä?
  Mutta jos läppärin näytönohjaimessa olisi joku vika NIIN eikö nuot ongelmat pitäisi myös ilmetä FF36 versiossakin?!?!?

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  PS. Mitenkä Te jotkut muuten saatte nuo kuvat kokonaisina tänne kun minulla näkyy ainoastaan osa kuvasta. Mitä kuvapalvelusaittia Te käytätte ja BBC koodia?
   
 12. verovanki

  verovanki Regular member

  Liittynyt:
  15.08.2007
  Viestejä:
  594
  Kiitokset:
  86
  Pisteet:
  38
  Joo koetas tuota Korvaa sivun määrittelemät värit yllä olevilla valinnoilla:aina

  Voisikohan toi muuten liittyä firefoxin teemoihin?

  Kuvat liitetään lisää tiedosto kohdasta vastaa napin vierestä.
   

  Liitetyt tiedostot:

 13. cbmhtj

  cbmhtj Member

  Liittynyt:
  01.09.2003
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  No niin ratkaisu on löytynyt noihin ongelmiin. Jota itsekään en osannut ajatella ollenkaan koska eräs Firefoxin asetus EI OLE aikaisemmin aiheuttanut mitään ongelmia.
  Ongelman aiheuttaja onkin Laitteistokiihdytys.
  Eli Asetukset --> Lisäasetukset ---> Yleiset
  Ja ruksi pois kohdasta Käytä Laitteistokiihdytystä jos mahdollista.
  Niin ongelmat hävis kokonaan. Sain vastauksen ongelmaan muropaketti BBS sivulta.
  Ihmeellistä, että Firefoxin aikaisemmissa versioissa tuo ruksi on aina ollunna päällä ja mitään ongelmia ei ole ollunna ollenkaan.
  Mutta jostain syystä sitten FF37, FF38 ja jopa FF39beta versioissa JOS tuo ruksi on päällä niin ongelmia on heti tiedossa.
   
 14. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  FF37 versiosta (FF36 betasta) lähtien sivustojen renderöintiä on muutettu selaimessa ja se on aiheuttanut pieniä ongelmia mm. välilehtien vaihtamisessa. Eli jos välilehteä vaihtaa, niin sivusto ei välttämättä ruudulla vaihdu eli firefox ei piirrä uutta sivua ruudulle ja vanha jää näkyviin vaikkei se todellisuudessa ole aktiivisena. Sitten kun hiirtä liikuttaa sivulla niin uusi sivu piirtyy hiiren jäljen alta vanhan tilalle tai voit vaihtaa välilehteä vielä kertaalleen jolloin FF piirtää sivun uudelleen ruutuun (ehkä). Oletin tässä tapauksessa, että vaikka renderöinti olisikin syypää, niin sen ei pitäisi näkyä ruudunkaappauksissa.

  Mutta kuten sanoin, jos laitteistokiihdytys aiheuttaa jossain ohjelmassa ongelmia, niin niitä esiintyy erittäin varmasti muissakin sitä käyttävissä ohjelmissa. Voit kokeilla päivittää näytönohjaimen ajurin ja testata jos laitteistokiihdytys pelittäisi firefoxissa.

  https://downloadcenter.intel.com/download/24970
   
 15. cbmhtj

  cbmhtj Member

  Liittynyt:
  01.09.2003
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  Aikaisemmin asensin just nuo viimeisimmät näytönohjaimen ajurit. Mutta ei auttanut asiaa.
  Toinen mikä ärsyttää todella paljon, että tämä FF38 versio tuntuu jumiutuvan todella herkästi kun sulkee välilehtiä. Pahimmillaan käypi silleen, että FF otsikkorivillä sulkeissa lukee, että (Ei vastaa). Ja prosessori huutaa satasella hoosiannaa....jumiuttaen melkein koko koneen. Ja tuota jumiutumista kestää joitakin sekunteja.

  Sen takia kysyin tuossa ensimmäisessä viestissä, että mitä turhia prosesseja voisi sulkea, että kone nopeutuisi.
  Tehtävienhallinnan mukaan taustaprosesseja pyörii 35-37 ja Windows prosesseja pyörii 25. Eli mielestäni ihan älyttömästi. Ainakin tulostinjutun suljin pois prosesseista koska ei ole tulostin.
   
 16. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  Taitaa paras ratkaisu olla asentaa koneeseen Windows 7. Mitä olen ymmärtänyt niin toimii paljon paremmin kuin Win 8/8.1 (eli Windows Vista 2.0 Millenium Edition).
   
 17. cbmhtj

  cbmhtj Member

  Liittynyt:
  01.09.2003
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  Windows 7 ei ole. Sillä viime vuonna siirryin suoraan Windows XP Pro käyttiksestä Windows 8.1 Pro käyttikseen uuden läppärin myötä.

  Et kyllä on vähän hassua, että Firefox menee muuttelemaan selaimen renderöintiä joka ei sitten pelitä täysin yhteensopivasti. JOS sattuu olemaan tietynlainen Intelin näytönohjain sekä Intelin prossa ja piirisarja.

  Eikä mikään aikaisemmista näytönohjain ajureista korjaa tuota vikaa ja eikä sen puoleen uusimmatkaan näytönohjaimen ajurit.

  Käytän tällä hetkellä Firefox 38.0,5 version selainta MUTTA ilman laitteistokiihdytintä. Se mikä on kumminkin edelleen ärsyttävintä on se, että jos on useita välilehtiä auki (3-5 kappaletta). Tällä selainversiolla saattaa jumittaa selaimen hetkeksi....riippuen vähän sivustosta kun sulkee jonkun välilehden. Mikä ihme tuon oikein voi aiheuttaa?

  Kokeilin hetken aikaa Firefox 39.0.0 beta 64-bits versiota niin samoja vikoja....mutta myös sellainen vika, että jos tallensin jonkun kuvan joltain sivulta omalle koneelle niin kuvan tiedostonnimen sijasta tallennenimi olikin muotoa attachment.php eikä xxxxxxx.jpg muotoa. Tuota ongelmaa EI esiinny FF38 versiossa ollenkaan.

  Ja se mikä nyt on todella ärsyttävää on facebookin käyttö. Sillä eilen alkoi olemaan AINOASTAAN facebookissa sellainen ärsyttävä vika, että nuolikursorin vieressä pyörii kokoajan se sininen ympyrä vaikka mitään EI ladata. Muilla sivuilla tätä ongelmaa EI OLE. Että mitähän feissari on taas mennyt tekemään? vai mikä tuonkin oikein aiheuttaa. Kuvakaappausta ei pysty ottamaa tuosta ongelmasta kun sitä nuolikursoria sinisen ympyrän kera ei tule kuvakaappaukseen.

  EDIT: Otin kuvan läppärin näytöltä.

  [​IMG]

  Facebookissa siis tuo ympyrä pyörii KOKOAJAN ja eikä häviä ollenkaan. Tuo vika tuli siis eilen yllättäen ja esiintyy AINOASTAAN Facebookissa.
  Vika EI VOI OLLA enää nettiyhteydessä. Sillä nyt on käytössä nopea nettiyhteys. Mikä ihme tuon oikein aiheuttaa??? olisi todella kiva tietää. Sillä tuon ympyrä pyöriminen alkaa todella ärsyttää.
  Äsken poistin jälleen kerran koko selaimen sekä poistin: Käyttäjät / user nimi / Appdata / Local ja Roaming kansioista Mozilla kansiot kokonaan tuhoten profiilit.
  Sekä asensin uudestaan Firefoxin ja silti tuo ympyrä pyörii kokoajan. :mad:
   
  Viimeksi muokattu: 02.07.2015
 18. cbmhtj

  cbmhtj Member

  Liittynyt:
  01.09.2003
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  Kirjoitin samasta ongelmasta myös MuroBBS sivustolle. Niin siellä sain useita vastauksia, että monilla muillakin on samoja ongelmia. Mutta kukaan ei antanut vastausta, että mikä tuon halvatun sinisen rinkulan pyörimisen oikein aiheuttaa. Ja millä sen saa pois. Itselläni alkoi yllättäen viime viikon alussa. Ja aikaisemmin EI OLE olluna tuota ongelmaa.

  Ja sitten asiasta kukkaruukkuun.....

  Osaisiko joku sanoa, että mikä ihme muuten aiheuttaa Doom 3 Resurrection of Evil pelissä.
  Tuossa videopätkässä tuon grafiikkaongelman? Aikaisemmassa läppärissä tuota ongelmaa ei ollunna vaikka näytöohjaimen valmistaja oli sama eli Intel. Mutta tämä näytönohjain oli teholtaan aika paljon heikompi ja muutenkin edellinen läppäri oli teholtaan heikompi. Käyttis oli Windows XP Pro.
  Tässä nykyisessä läppärissä tosin käyttis on Windows 8.1 Pro 64-bits ja Intel HD 2000 näytönohjain.

   

Jaa tämä sivu