1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysy täällä - Pyöriikö?

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi Rikama 27.12.2010.

  1. Bref

    Bref Member

    Liittynyt:
    16.03.2016
    Viestejä:
    68
    Kiitokset:
    18
    Pisteet:
    18
    Pitäs pyöriä pelattavasti
     
  2.  
  3. Henkkaar

    Henkkaar Member

    Liittynyt:
    29.02.2012
    Viestejä:
    65
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Pyöriikö uusin Doom:

    -AMD FX 8320 3,5Ghz
    -Radeon R9 280
    -8Gb
     
  4. Bref

    Bref Member

    Liittynyt:
    16.03.2016
    Viestejä:
    68
    Kiitokset:
    18
    Pisteet:
    18
    En usko että kovin hyvin
     
  5. napkiz

    napkiz Newbie

    Liittynyt:
    04.01.2017
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Poika haluaisi pelata Counter-Strike -peliä. Toimiikohan tällä meidän koneella?

    intel pentium
    aspire xc-603
    DDR3 8GBytes
    intel R hd graphics
     
  6. Henkka4

    Henkka4 Regular member

    Liittynyt:
    14.02.2014
    Viestejä:
    218
    Kiitokset:
    10
    Pisteet:
    28
    @napkiz

    Tarkoitakohan sorsaa vai global offensive

    Tuo cs on prossu painotteinen, jos kaikki laittaa low asetuksille niin ehkä jotenkin.

    En kuitenkaan itse pystyisi pelaamaan menee aika puuroksi.

    Tuossa sorcan vaatimukset.


    • MINIMI:1,7 GHz:n prosessori, 512 Mt muistia, DirectX® 8.1 -yhteensopiva näytönohjain (vaatii SSE-tuen), Windows® 7 (32/64-bittinen)/Vista/XP, hiiri, näppäimistö, internet-yhteys

      SUOSITUS:pentium 4 -prosessori (3,0 GHz tai parempi), 1 Gt muistia, DirectX® 9 -yhteensopiva näytönohjain, Windows® 7 (32/64-bittinen)/Vista/XP, hiiri, näppäimistö, internet-yhteys


    Counter-Strike: Global Offensive

    • VÄHINTÄÄN:
      • Käyttöjärjestelmä: Windows® 7/Vista/XP
      • Prosessori: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
      • Muisti: 2 GB RAM
      • Grafiikka: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0
      • DirectX: Versio 9.0c
      • Tallennus: 15 GB vapaata muistia
    • Edit: Steamst suoraan copy pastella otettu nuo vaatimukset
     
  7. iBlenkz

    iBlenkz Newbie

    Liittynyt:
    11.02.2017
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    minulla on xbox one ja ihan hyvä pc, mutta en tiedä ostanko gta v:n pc:lle vai xbox:lle?

    koneen osat:
    -i5 4440
    -msi gtx 750 ti 2gb
    -8gb 4x2 ddr3 665mhz

    ainakin pitäisi pyöriä 40-60fps high asetuksilla ? kummalla se pyörii paremmin ja eikö nuo konsolit pyöri 30 fps ??
     
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,944
    Kiitokset:
    3,776
    Pisteet:
    223
    Osta pc:lle. On se paremman näköinenkin.
     
  9. iBlenkz

    iBlenkz Newbie

    Liittynyt:
    11.02.2017
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    toimiiko paremmin kuin xbox onella ?
     
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,944
    Kiitokset:
    3,776
    Pisteet:
    223
    Tuossa sama kone ja ihan hyvin näyttäis pelaavan


    View: https://www.youtube.com/watch?v=4ovi-2J8p94


    Youtubevideoiden todistearvo vähän mitä on, mutta kun itellä ei ole pelistä kokemusta. Kyllä tuo sinun kone kuitenkin konsolit hakkaa.
     
  11. iBlenkz

    iBlenkz Newbie

    Liittynyt:
    11.02.2017
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    kiitos!!!
     
  12. Malperi

    Malperi Regular member

    Liittynyt:
    23.10.2016
    Viestejä:
    149
    Kiitokset:
    20
    Pisteet:
    28
    Sori vähän myöhässä mutta: Source (vanhempi versio) saattaisi pyöriä kohtalaisesti. Mutta GO/global offensive ei pyöri intelin integroidulla näytönohjaimella (prosessorin sisäinen)
    Itsellä oli käytännössä samat specsit paitsi pentiumin tilalla i5, mikä on pentiumia tehokkaampi ja sain sen juuri ja juuri pyörimään 720p resoluutiolla 60fps. Pentium ei kykene siihen. fps peleistä ei saa juuri mitään irti alle 60 fps:ssällä, näyttää kamalalta.
     
  13. Rikama

    Rikama Regular member

    Liittynyt:
    05.05.2009
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tulin vain ihmettelemään että threadi on vielä elossa, kun löysin salasanani vuosien jälkeen :D
    EDIT: Onpas vanha sigu
     
  14. jjkoski2

    jjkoski2 Member

    Liittynyt:
    05.01.2006
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Pyöriikö League of legends, CoD Black Ops ja Battlefield 3 tällä:
    1.
    i5-5300 CPU 2,3GHz
    RAM 8
    Intel HD Graphics 5500

    Likalle opiskeluja varten konetta ja yllättäen sillä pitää myös pelata.

    2.
    Jollei pyöri tuollaisella, niin entä tällaisella:
    https://taitonetti.fi/Hp-Elitebook-8570W-i7Q-8-128SSD-15-QK1000M-FHD-A2
    i7-3720QM 2.60Ghz
    8 GB DDR3
    Nvidia Quadro K1000M
    (Näitä ja vastaavia löytää jo 500€:n hintaan vapailta markkinoilta.)

    Kiitos avusta, isipapalla jo hetki aikaa omasta aktiiviurasta. Tunnaritkin oli vähän niin ja näin...
     
  15. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,944
    Kiitokset:
    3,776
    Pisteet:
    223
    Ei pyöri kummallakaan.
     
  16. jjkoski2

    jjkoski2 Member

    Liittynyt:
    05.01.2006
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Voi kura. Entä jos laitetaan
    i7-3720QM 2.60Ghz
    16 GB DDR 3
    Nvidia Quadro K2000M?

    Mikä peleistä on se vaativin? Ja mikä kevyin?
     
  17. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,944
    Kiitokset:
    3,776
    Pisteet:
    223
    Quadro ei sovellu pelaamiseen. Kannattaa katsella norminäyttiksiä.

    Uudemmat codit on aika vaativia, eikä tuo battlefieldkään ihan millä tahansa integroidulla näyttiksellä pelattavasti toimi.
     
    jjkoski2 kiitti tästä.
  18. i9Extreme

    i9Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,639
    Kiitokset:
    393
    Pisteet:
    93
    Esim. BF3 pyörii tuolla Quatrolla low- asetuksilla n. 51FPS.
     
  19. jjkoski2

    jjkoski2 Member

    Liittynyt:
    05.01.2006
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kiitos. Voitko vielä avata mitä tarkoitit "norminäyttiksillä"?
     
  20. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,944
    Kiitokset:
    3,776
    Pisteet:
    223
    Pelinäyttiksistä mobiilikäyttöön leikellyt, alikellotetut ja -voltitetut systeemit. Joku 670m voisi olla hyvä noille peleille jos sattuu sopivaan hintaan löytymään. 660m menee varmaan sekin, ja 580m voisi olla muuten mutta sellaisen kanssa epäilen riittääkö akku varttituntia.
     
  21. Kapuz

    Kapuz Newbie

    Liittynyt:
    22.02.2017
    Viestejä:
    17
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Pyöriikönäillä spekseillä overwatch??
    Prosessori: i7-4700MQ

    Muistimäärä: 8 GB DDR3-SDRAM

    Kovalevy: 256GB SSD ja 750GB SATA 7200 RPM

    Näytönohjain: NVIDIA GeForce GTX 765M 2GB GDDR 5
    Kyseessä siis läppäri
     

Jaa tämä sivu