1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kuva puuroutuu, kanavahaku katkeaa (LG 42LN577V)

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi Alikansio 14.09.2014.

 1. Alikansio

  Alikansio Member

  Liittynyt:
  15.06.2008
  Viestejä:
  27
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Osa kanavista - ainakin YLE:n kanavat - näkyy ongelmitta, mutta ainakin kolmosen maksukanavissa ongelmia. Eilen ei näkynyt ollenkaan ja tänään sentään näkyy, mutta kuva puuroutuu kaiken aikaa, aivan kuten flash-striimeissäkin.

  Sporst 2 HD kyllä näkyy onelmitta, mutta se onkin on ainoa kolmosen maksukanava mikä näkyy hyvin. Sport 1 HD puuroutuu koko ajan ja tavalliset SD-kanavat eivät näy edes kanavavaihtoehdoissa, ilmeisesti sen takia, että haku katkeaa puolivälissä.

  Jos siis koitan hakea kanavia uudestaan, haku katkeaa aina 50 prosentin kohdalla, minkä jälkeen tajuuden kohdalla näkyy vaan tyhjää katkoviivaa. Hakua kyllä menee silti sataan prosentiin, mutta mitään ei tapahdu.

  Tiedä sitten onko vika tv:ssa vai kaapelissa? Voiko kaapeli vioittua siten, että osakanavista näkyy ja osa ei? Ja siten, että haku katkeaa aina puolivälissä?
   
 2.  
 3. IlmoPJ

  IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  17.03.2006
  Viestejä:
  6,476
  Kiitokset:
  705
  Pisteet:
  193
  Kyllä tuo voi johtua antennikaapelista ja erityisesti sen liittimistä. Mikäli mahdollista kokeile toisella antennikaapelilla. Liittimien liikuttelu ja pyörittely saattaa myös autaa.
   
 4. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,438
  Kiitokset:
  45
  Pisteet:
  58
  Selvästi tuo kuulostaa siltä että vika on joko antennissa tai televisiossa itsessään. Jos antennikaapelin vaihto ei auta, vika on televisiossa itsessään (mahdollisesti virittimessä tai muualla antennin signaalipolussa).
   

Jaa tämä sivu