1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kumpikohan näytönohjain...

Viestiketju Näytönohjaimet - Apua, kokemuksia ja vinkkejä -osiossa. Ketjun avasi majuho 20.04.2007.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. juhha84

  juhha84 Active member

  Liittynyt:
  12.04.2006
  Viestejä:
  3,752
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Sinä olet jauhanut tässä ketjussa alusta loppuun asti täyttä paskaa, ja ilmeisestikkään loppua ei näy, koska et voi myöntää tosi asioita.
   
 2.  
 3. apilas

  apilas Guest

  Joo muistan aina miten dx10 näyttiksistä puhuttaessa viime lokakuussa minulle naureskeltiin, kun kyseenalaistin, että milloin pelaajana tarvitsen 8800GTS/GTX tehoisen dx10 kortin ja Vistan! Silloin kaikki huutivat yhteen ääneen, että dx10 on jo arkipäivää ja että olen vain kateellinen!

  Noh nyt alkaa jo toukokuu ja en ole vielä jäänyt mistään paitsi, vaikka en silloin monien hätähousujen mukana lyönyt päätäni seinään ja hakenut noita jumalattoman kalliita 8800GTS/GTX näyttiksiä ja siihen vielä 100€:n Vistaa!


  Ihmiset eivät vieläkään ymmärrä, että vaikka saatavilla olisi super-hyber komponentteja niin se ei tarkoita automaattisesti, että niitä tarvitaan. Eli ei muuta kun noin 6 kuukauden jälkeen edelleenkin odotellaan niitä dx10 pelejä :DD
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 25.04.2007
 4. juhha84

  juhha84 Active member

  Liittynyt:
  12.04.2006
  Viestejä:
  3,752
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Ai nyt piti jo vaihtaa aihetta kun et enempää keksinyt vastaan väittämisen aihetta.

  No sinulle on kyllä tästäkin jo useaan otteeseen sanottu. No tässä sinulle niitä pelejä sitten on.

  http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/461541

  (TeppoI ei ole tosin hetkeen päivttänyt tuota listaa)

  Mutta edelleenkään et suostu sitäkään faktaa vielä ymmärtämään että nuo dx10 kortit ovat tehokkaampia dx9 raja pinnallakin kun dx9 näyttikset. He jotka ostivat gts/gtx kortin ovat hyötyneet tuosta kortista siitä hetkestä asti kun he sen koneeseensa laittoivat.

  Tästä asiasta olet jauhanut myöskin niinpaljon paskaa että siitä voisi kirjoittaa paksun vitsikirjan.
   
  Viimeksi muokattu: 25.04.2007
 5. apilas

  apilas Guest

  En minä mitään aihetta vaihtanut, vaan itse kyseenalaistit ennustajan taitoni, joten pieni muistutus oli paikallaa. Monet uskoivat silloin sinun neuvojasi ja menivät ostamaan tyhmyyksissään esim. 8800GTS:n 500€:lla ja siihen vielä 100€:n Vistan. Eli 600€ meni ja hyöty tasan nolla niille, jota vaihtoivat tuohon dx10 korttiin tehokkaan dx9 ohjaimen. Sellaiset tosin saivat pientä vastinetta rahoilleen, jotka vaihtoivat tehottoman dx9 kortin. Hehe jotain lohtua :)

  Edellyttäen, että näyttö tukee jotain super-hyber resoja, joita valitettavasti monien näyttö ei tee! Ja koska näin ollen ei päästä pelaamaan super-hyber resoluutioilla niin tehokkaalla dx9 ohjaimella pärjää vallan mainiosti esim. 1280*1024 resoluutiolla eli se siitä hyödystä :D
   
 6. Kaakatus

  Kaakatus Regular member

  Liittynyt:
  29.06.2005
  Viestejä:
  1,776
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Monilla on vielä käytössä (kuten itselläni) laadukkaita 19"-21" kuvaputkia, jotka pystyvät näihin "super-hyber" resoihin.
   
 7. widetrak

  widetrak Guest

  koska jotkut näköjään halusivat paremman fps:än uusissa peleissä suurilla resoilla aiempiin high end näyttiksiin verrattuna.
  kaikki tehot irti.

  ai kalliita?
  monille ihmisille tuo 500e on pikkuraha.

   
 8. juhha84

  juhha84 Active member

  Liittynyt:
  12.04.2006
  Viestejä:
  3,752
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Etkö sä perkeleen apina tajua että kaikilla ei ole samanlaista rautaa alla kun sinulla.

  Yksikään 3€ näytöllä pelaava ei ostaa 8800gtx:ää. Tietenkin pitää olla muu kalusto samalla tasolla.

  Sä voit vittu pelata sun gto:llas vaikka maailman tappiin asti, mutta ei tarvitse tulla tänne inisemään jos ei ole varaa ostaa parempaa rautaa.

  Ja kuten kaakatus mainitsikin, niin monella ihmisellä on vielä käytössä putkinäytöt jotka kykenevät isoihin resoihin.

  Pidä kuule pääs kiinni jos et mitään mistään ymmärrä. Mene vaikka pelaamaan niitä uusia pelejä täysillä graffoilla sillä gto:llasi.

  Sori tarkoitin 2 vuotta vanhoja pelejä.

  EDIT: Eikä se vaadi edes erikoisempia resoja että gts/gtx voittaa dx9 näyttikset. Jos katsotaan vaikka call of juarezia, niin 1280x1024 resoilla ei esim tuo sun gto pyöritä sitä täysilla, mutta gts, ja gtx pyörittää.
   
  Viimeksi muokattu: 25.04.2007
 9. Demus

  Demus Regular member

  Liittynyt:
  12.01.2007
  Viestejä:
  300
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Huoh... siis hintalaatusuhdehan noissa high-end osissa ei koskaan ollut kohdallaan, mutta silloin kun halutaan juuri ne parhaimmat osat, silloin niistä pitää maksaa. Eli high-end osien (samoin kuin design-tavaroiden) ostajat harvemmin ajattelee enää siinä vaiheessa rahaa.

  Parhaiten tämä tulee esille muisteissa, joissa halppismuistien ja high-end-muistien käytännön ero on vain muutaman prosentin luokkaa ja hinnoissa taas useiden satasten ero. Ja silti niille huippukalleille muisteille jostain niitä ostajiakin riittää?

  Hintalaatu-suhde ja markkinoiden parhaimisto harvemmin kulkee käsikädessä... harvemmin noita voi edes mainita samassa lauseessa.
   
 10. Jannejt

  Jannejt Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  5,049
  Kiitokset:
  5
  Pisteet:
  118
  pari aktiivisinta tappelijaa juhha84 ja apilas bannittu 2 päiväks ihan vain kaikille infoks että täällä voidaan väitellä asioista mutta henkilökohtaiset loukkailut ja ihan suoranaiseksi tappeluksi menevät keskustelut eivät kuulu tänne, jos on pakko väitellä niin väitellään sitten siististi asiaan liittyen. ei muuta.

  hommaan näyttää liittyvän useampia käyttäjiä jotka jaksaavat toisten viesteistä nostaa tälläisiä haukkumisia, joten pitääkin jatkos antaa temp banneja herkemmin ettei tälläiset väittelyt muutu tappeluksi ja loukkaamiseksi.
   
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu