1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kuka uskaltaa ostaa ps3:sen?

Viestiketju PS3 -osiossa. Ketjun avasi tolvana 24.03.2007.

 1. Kurtza

  Kurtza Regular member

  Liittynyt:
  23.12.2004
  Viestejä:
  655
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Itselläni kameran USB-johto toimii myös ohjaimessa ja vastaavasti konsolin oma johto toimii myös kamerassa.
   
 2.  
 3. Dwnldz_5

  Dwnldz_5 Active member

  Liittynyt:
  01.06.2005
  Viestejä:
  1,866
  Kiitokset:
  14
  Pisteet:
  68
  Pistää miettimään että menettääkö siinä jotain. Kun jos laite on viallinen niin eikös siitä saa sillon uuden tilalle/rahat takaisin.
   
 4. tolvana

  tolvana Member

  Liittynyt:
  27.10.2006
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Eihän tässä ole väitettykään että ps3 olisi susi, ps2:sen lukuisat ekat versiothan olivat yksiä perkeleitä prakailemaan, talossa ja puutarhassa.

  Hyvin todennäköisenä on pidettävä, että sony olisi oppinut käyttämään parempia alihankkijoita tällä kertaa, varsinkin kun nähtävästi konsoleille ei ole ylikysyntää.

  Itse taidan hankkia omani vasta syksymmällä. Tai ensi vuonna. Tai ehkä sitten joskus kun se maksaa vähemmän kuin yhden kuukauden vuokra.
   
 5. Pume

  Pume Regular member

  Liittynyt:
  20.10.2004
  Viestejä:
  297
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  No minä olisin siinä tapauksessa joutunut ostamaan heti tuon vehkeen (Niin kyllä teinkin). Tosin enää ei tarvitse vuokriakaan maksella, kun lainaa lyhentää...
   
 6. tuomas_00

  tuomas_00 Member

  Liittynyt:
  13.01.2005
  Viestejä:
  41
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Tuli vaan mieleen, ku luin noita juttuja pleikkarin kalleudesta, että varmaan kun alkaa tulemaan isompia pelejä, niin boksiin tulee pakkohankintaan hd-dvd tai joku b-versio. microsoft ei kovinkaan usein ole ensimmäisellä kerralla saanu asioita kuntoon, joten voisi olla odoteltavissa jotain rautapäivityksiäkin.

  yksi syy miksi tuo loistokas ja kiiltävä musta laatikko eksyi julkaisupäivänä tv-tasolleni, olikin juuri se että lähes kaikki mitä vois usb kautta laittaa kiinni myös pyörii. hdmi piuha löytyi jo kotoa joten ei tarvinu ostaa uutta, usb hiiri ja näppis löytyi myös. eikö boksille pidä olla microsoftin omat hdmi, näppis, hiiri, ym.. jotka on erityisesti suunniteltu siihen tarkoitukseen. ja vielä se että pitäisi maksaa verkkoa käyttäessä joku (edes nimellinen) maksu niin sai minut konetta ruton lailla(eli kiertämään mahdollisimman kaukaa).

  ja vielä se että KAIKKI ps1 ja ps2 kiekot mitä oon sisään työntänyt on toiminu erinomaisesti. eli siis jos fyffet löytyy niin varmasti saa iloa joka sentin edestä. ja jos ei, niin kannattaa tyytyä johonkin muuhun.

  sitten vielä miinukset jotta mielipiteestäni tulisi uskottava. ;) ps3 ei soitellut divX levyjäni vaikka kylläkin tunnisti levyn ei vaan muka tukenu formaattia. jos joku osaisi kertoa mitä musa ja kuva formaattia laite tukee, niin voisi viedä mielipiteeni uskottavuuden.
   
 7. tolvana

  tolvana Member

  Liittynyt:
  27.10.2006
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  tuomas 00, tätä pidän kenties tärkeimpänä kysymyksenäni PS3:en suhteen, oletko jo imuroinut Linuxin, ja sitä myötä saanut imuroitua firefoxin ja thunderbirdin?

  Eli toimiiko netti ja sähköposti oikeasti pelkän konsolin voimin? Ja vielä tv-ruudun kautta?

  Muut myös, rohkeat pioneerit, antakaa jo vihdoinkin hieman kritiikkiä molemmille konsoleille, julkaisuajathan menivät jo.
   
 8. mankeli

  mankeli Guest

  No tuossa se PS3 jököttä Ekan billboksin ja PS2:sen vieressä. Niin uusi tuttavuus etten ole testannut vielä kaikkia PS2 pelejäni, joten PS2 saa olla vielä käden ulottuvilla.

  Ihan kiva tuo vekotin on. Langaton verkko meni että paukkui toimintaan, samoin Logitechin näppis ja hiiri.

  Motorstorm on kiva mutta kuten yllä sanottu pitkän päälle puiseva. Pitää varmaan hankkia muitakin pelejä. Kuvanlaatu tiputti silmät päästä kun katsoin DC:n live in atlanta kiekkoa ja vertasi DVD:n kuvanlaatuun. Ei ole paluuta.
   
 9. tuomas_00

  tuomas_00 Member

  Liittynyt:
  13.01.2005
  Viestejä:
  41
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  en oo kokeillu, ku on pc missä on firefox ja sähköposti.

  Pari kertaa olen kyllä kiireessä kattonu selaimella koska bussi tulee. kauanko menee pc:llä käynnistyä niin että on Reittiopas auki? pleikkarilla meni alle minuutti ;)

  EDIT: en lähtisi kuitenkaan konetta myymään sen takia että löytyy samoja ominaisuuksia. En jaksa kuvitella että linuxin asentamisesta olisi kuitenkaan niin paljoa käytännön hyötyä. eri asia on sitten se, jos haluaa kavereille näyttää mitä kaikkea rahalla saa.

  jos haluat linuxin osta pc jos haluat pelata TODELLA kauniita pelejä niin osta pleikkari... "keep it simple stupid!" :)
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2007
 10. jusunakki

  jusunakki Regular member

  Liittynyt:
  10.12.2004
  Viestejä:
  1,254
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Riippuu mistä tilasta sen avaa. Jos avaa stand-by tilasta kuten pleikkarin, niin ehkä 10sec? Jos ihan virtanapista ja odottaa käyttiksen latauksen jne niin linuxilla ehkä ~minuutti ja windowssilla riippuu kuinka täynnä paskaa se jo on, 2-5 min :p
   
 11. hraHUU

  hraHUU Member

  Liittynyt:
  23.01.2007
  Viestejä:
  43
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Tolvanalle uudestaan;
  Yellow Dog Linuxin yhteydessä tulee Firefox ja Thunderbird.
  --> Yellow Dog Linux

  Fedorasta en tiedä oikein mitään, mutta silläkin Firefoxin ja Thunderbirdin saa toimimaan.
   

Jaa tämä sivu